torstai 25. lokakuuta 2018

Uhriutuminen on paras puolustus. Nyt myös Amerikassa.

T'ämä menee sarjaan "mitäs minä sanoin" ja "tästähän juuri kirjoitettiin", kun katsomme hieman tarkemmin sitä, mistä tässä #MAGAbomber-tapauksessa on kyse.

Nimittäin, edellisessä tekstissä, juuri tehtiin se havainto, että suvakkien ja ruskeiston, ynnä muiden Virallisen Totuuden (TM) NPC-zombilaumojen taktiikkana on uhriutua, kun he jäävät kiinni kolttosistaan.

Nyt sitten USA:ssa tapahtuu kummia, kun aina Clintoneista Soroksen rosvopäällikölle on lähetetty "pommeja", eli pommia muistuttavia esineitä, joita ei kuitenkaan voi pommeiksi kutsua koska niitä ei oltu edes tarkoitettu räjähtämään. Ainoa joka räjähti oli globalistgisen Virallisen Totuuden (TM) media (kuten [NP]CNN), joka kiirehti lietsomaan sitä narratiivia, että Trump johtaa kannattajansa lähettelemään pommeja "viattomille" poliittisille vastustajilleen.

Tämä on  kuitenkin epätoivoinen yritys, eli ns. false flag.


Miksi näin?

Ensinäkin, Trumpin puoli on voittajasuosikkina, ja täten sillä ei ole mitään syytä millekään sissiterrorismipommikirjekampanjoille.

Toiseksi, kuten sanottua: uhriutuminen on paras puolustus. Niinpä tätä tuttua taktiikkaa yritetään käyttää hyväkseen, ja ei vain saada sympatiaa ja uhripääomaa, vaan myös mustamaalata vastustajaa, kuten nyt kävi.

Kolmanneksi, näissä kirjekuorissa ei ollut edes postileimaa, pommit eivät olleet räjähtäviä ja niissä olevisssa ajastinkelloissa ei ollut edes hälytysominaisuutta, joten niitä ei voi edes missään pommien räjäyttelyissä ylipäänsä käyttää.

Sormi on paniikkinappulalla, sillä vaaleihin on enää pari viikkoa aikaa, ja massakontrollilla yritetgään pistää harmaiden NPC-massojen päät pyörälle, siinä toivossa, että ne tajuavat vedätyksen vasta kun on liian myöhäistä. 

Mielenkiintoisena yksityiskohtana vielä sellainen seikka, että Alex Jones - jota on monin paikoin syrjitty ja sensuroitu myös sosiaalisen median yleisimmillä alustoilla -  kertoi tästä falseflagistga kaiken ennalta, tässä noin kuukausi ennen näitä "iskuja" ilmestyneessä lähetyksessään:


Toisaalta, mikään ei voisi olla parempi juttu "salaliittoteoreetikon" kannalta, kuin se, että häntä yritetään vaientaa. Näin on asianlaita myöskin totuudenpuhujain kannaltga. Se on ilmaista mainosta ja melkoinen uskottavuusindikaattori.

Ei kommentteja: