torstai 11. lokakuuta 2018

Ilmastonmuutos ja saastekysymys pähkinänkuoressa (7 joukkotuhon askelmaa)

Koska nyt on ilmastonmuutoksen teemaviikko, niin otetaan pieni yhteenveto siitä, miksi nykyinen globalistinen järjestelmä pitää yllä kyseistä ongelmaa, ja miksi taas kolmas tie on tie ulos siitä.

7 askelta vallitsevaan tilanteeseen:
  1. Massakontrolli opettaa jo kouluissa Virallisen Totuuden (TM) narratiivia, jonka mukaan kuluttaminen on ainoa tapa elää, ja maahanmuutto on itsessään rikkaus. Ei välilä, vaikka euroopan saastutusprosentti on alle kymmenen, ja Suomen kohdalla puhutaan promilleista, on silti meidän velvollisuutemme kantaa todellisten saastuttajien puolesta vastuu. Pitää jo tietää, että suurimpia maapallon sontiaisia ovat esim. Kiina ja Intia - mutta, heiltä kuten muiltakaan Suuren ja Ihanan Toiseuden edustajilta, ei kuitenkaan pidä vaatia mitään, vaan ruoskia itseään kuin idiootti.  (Syyllisten päästäminen kuin koira veräjästä johtuu vähemmistöterrorismista. Näistä lisää edellä.)
  2. Massakontrollin marketointikoneista suoltaa kaikkialta tottelevaiseksi kuluttajaksi opettavaa sanomaa, ja immersoi ihmiset teemaan: todistaja olevasi kuluttajain kuningas, näyttämällä se kaikille.
  3. Lobbarit, jotka kutsuvat itseään kansanedustajiksi tietävät kertoa, että kapitalistien bisnesten loputon kasvu on mahdollista, ja myös hyvinvoinnin ehdoton edellytys
  4. Mikä johtaa siihen, että järjestelmä nostaa korkeimmaksi Virallisen Totuuden (TM) globalistiset ihanteet: kapitalismin ja maahanmuuton - molempien operoinnin on tapahduttava 100% piittamatta globalistin ruokamaan ympäristöstä ja kansasta.
  5. Ympäristöstä piittaaminen on phjimmiltaanj toissijaista, mutta siitä huolissaan oleminen on silti välttämätön Hyvä Ihminen ja Hänestä Säteilevä Moraalinen Hyvyys (TM) -aktin kannalta. Näin ollen ristiriitainen käytös on silmiinpistävää.
  6. Köyhiä häpäistään, eikä oman kansan syrjäytyneistä välitetä. Jos et kerskakuluta et ole olemassa. Sen sijaan tärkeintä on roudata tänne hyysättäväksi lisää väkeä, jotka eivät koskaan kykenisi saastuttamaan niin paljon kuin täällä, vähemmän kehittyneissä lähtömaissaan. Mutta kohta 5. velvoittaa toimimaan näin ja NPC-lampaan tyhmyys olemaan kyseenalaistamatta sitä. (Hyysäreitä ja hyysättäviä yhdistää se, että molemmilla on iPhonet - tämä tulee käsittää symbolisesti, allekirjoittanut esim. tuntee monia joilla omenatuotteet ja he ovat kunnollisia ihmisiä)
  7. Viimeinen askelma: hyötyjät ja tämän järjestelmän ylläpitäjät ahnehtivat ja pumppaavat resurssit loppuun, apunaan tottelevaiset massat jotka palvovat toiseutta omaksi tuhokseen ja alistuvat orjiksi koneelle.


Saastuttava sylttytehdas - vaiko jopa sylttytehtaat?

Näin käy kun talousjärjestelmänä on kapitalismi joka edellyttää jatkuvaa voiton maksimointia ja kuluttamista. Ihanteena puolestaan on monikultuurisuus, ja maahanmuutto joka tuo kehitysmaalaiset keskuuteemme lisääntymään ja täyttämään euroopan, maksimoiden näin sen saastustuspotentiaalin.

Miksi näin?

Yksi sana: Globalismi.

Globalismin kaksi siipeä ovat kansainvälinen kapitalismi ja monikulturismi. Ne saavat aikaan itseään ruokkivan ketjureaktion, joka hyödyttää ainoastaan rikasta eliittiä, mutta tuhoaa kansakunnat täydellisesti.

Kun taas globalismin talutusnuorassa kulkeva suvakismi on pohjimmiltaan lose-win-diili: siinä ollaan nationalisteja, mutta ei omalle vaan vastapuolen kansalle. Siinä pidetään huolta, ei omista vaan muiden kansojen ihmisistä, ja vielä omaan laskuun. Siinä ei lentokoneen hätätilassa pistetä ensin naamiota omalle naamalle, vaan mennään repimään se pois myöskin oman porukan edustajien naamoilta.

Eli, kuten peliteoria asian ilmaisee, on useimmiten yhteistyö se parhain vaihtoehto, ja sen huipentumana on win-win-diili. Mutta nyt vallalla on suvakkien harjoittama ja globalistien heihin iskostama lose-win, mikä on kokonaiskuvan kannalta huono asia myöskin näennäisille voittajille.

Tämä kaikki on peräisin globalisteilta ja tämä myös hyödyttää heitä, ja heidän bisneksiään.

Tiedä tämä! 


Kuten jo kohdassa numero yksi todettiin, saastuttajista pahimpia ovat muut kuin me.

Kiina on maiden tasolla ylivoimainen ykkönen saastuttamisessa. Lisäksi heidän päästöt per capita, ovat jo samaa luokkaa kuin eurooppalaisten.

Heitää seuraa ekspotentiaalisesti kiihtyvällä vauhdilla Intia. Vertailun vuoksi mainittakoon, että Suomessa vuoden hiilidioksidipäästöt ovat vain 56 miljoonaa tonnia ja ne laskevat jopa kuuden prosentin tahtia, kun taas Intian vastaavat päästöt ovat vuodessa 2,5 miljardia tonnia ja ne kasvavat reilun viiden prosentin tahtia -  yli kaksi kertaa koko Suomen päästöjen verran!

Entä, ketkä olivatkaan ne,  liikakansoittavat maapallon? Mekö, jotka olemme tappamassa itseämme sukupuuttoon? Vaiko sittenkin jotkut muut?


Sitten vielä nämä turboaisurit, älyn virtaavat tonavat ja kansankynttilät haluavat nämä tänne meidän tykö lisääntymään, hyvinvointivaltioon, jossa luontainen karsinta on minimoitu! Siinä vasta oiva keino pelastaa maailma!

"E-ei ne tä-täällä li-lisäänny, na-natsirasismifasisti!"

Eikö?`Kun taas yksilötasolla sylttytehdas löytyy rikkaiden yksilöiden tyköä:


He kasvattivat minut, he yrittivät nujertaa minut uskolliseksi palvelijakseen, ja nyt he ovat vihaa täynnä kun näkevät ponnistelujensa menneen hukkaan, minusta tuli heidän vastustajansa, ja kaikki heidän opetuksensa kääntyvät heitä itseään vastaan. 

En jätä heitä rauhaan, ennen kun heiltä on otettu pois valta jolla he hallitsevat ihmisiä, nyt kun he eivät enää pysty hallitsemaan asioita, he ovat liikemiehiä ja heille on aina maksettava enemmän kuin he maksavat, mutta minä maksan heille samalla mitalla kuin he ovat maksaneet minulle, he ovat myrkyttäneet tuulen, tappaneet linnun ja puun, minun iloni kaikki. 

He omistavat maan, ja he omistavat taivaan, mutta maa ja taivas eivät ole heidän puolellaan, he tietävät sen ja siksi he varustautuvat sotaan, he tuhoavat maan ja taivaan mieluummin kuin luopuvat omistuksestaan.  - Pentti Saarikoski (lue koko teksti tästä klikkaamalla)
Summa summarum

Näemme jälleen, mitä sillä tarkoitetaan, kun Fundamentissa sanotaan että "tuplastandardit ovat massakontrollin ase" - sillä juuri tässä on mitä parhain esimerkki siitä.

Samoin tämä on esimerkki siitä, mitä Fundamentti tarkoittaa vähemmistöterrorismilla. Kapitalistit ovat vähemmistö. Monikulttuurisuuden vähemmistön me tiedämme jokainen. Vähemmistön suosiminen, oli se sitten sitä, että rikas, kansainvälinen kapitalistieliitin etuoikeutettuna oleminen tai sitten suvakkien ihqpalleroiden hyysääminen, on kyseessä yksi ja sama ilmiö. Se ilmiö on oikeiston ja vasemmiston ylläpitämä, ja nämä ovat tulleet yhä lähemmäksi toisiaan kyseisen agendan edistämisessä. Esim. eräs merkittävin syy Kiinan holtittomuuteen on se, että kasvihuonekaasupäästöjä rajoittava Kioton sopimus ei koske Kiinaa, sillä sitä pidettiin vielä pöytäkirjan laatimisen aikaan kehitysmaana. Vähemmistöterrorismia kaikki tyyni.

Seuraavassa puolestaan esimerkki siitä, miten ne samat tahot, jotka voivat vastustaa saastuttamista ja kapitalismia, voivat kuitenkin kannattaa esim. kehitysapua ja hallitsematonta maahanmuuttoa (ja työlupakäytännöstä luopumista, mikä oli kaikesssa törkeydessään avoin ruskeiston petturuuden ele työväelle - puukko selkään!)


Nyt, allekirjoittanut on esittänyt vertauksen siitä, miten ihmiskunnan voi jakaa hieman kuten kehon bakterian: osa on täällä tekemässä hyvää (probiootit) ympäristölleen ja osa taas tuhoamassa ympäristöään (ns. pahat pöpöt). Nyt uutena vertauksena on se, että esim. ruskeisto (viherpunaiset) ovat kuin kehoa vastaaan hyökännyt autoimmuunisairaus (harvempi muu autoimmuunisairaus tosin lentelee suihkukoneille ympäri maailman, matkustelee taksilla kymmenien tuhansien eurojen edestä ja availee alueensa rajat maksimoiden täten kokonaissaastutuspotentiaalin miljardikertaiseksi!). Siispä tästä syystä me valmistaudumme nyt monella rintamalla lopputaisteluun, jonka jälkeen koittaa joko Lopullinen Voitto tai muuten sairaudenlietsojat - jotka ovat itse sairaus - voittavat ja heidän ruokamaansa putoaa polvilleen kuolonkorinoissaan.

Ratkaisuna on Fundamentin ajama kolmas tie, jossa edelliset korrektoidaan, ellei jopa kokonaisuudessaan eliminoida. Oikeat syylliset on saatava vastuustuuseen, ja meidän on asetettava kuolaimemme heidän niskaansa.


Siispä, ainoa suuntamme on mennä Kohti Lopullista Voittoa, Kolmatta Tietä pitkin!
En usko heidän voittoonsa, sillä heitä on yhä vähemmän, ja yhä enemmän on niitä jotka eivät odota toimettomina, meitä on yhä enemmän, heidän asuntojensa ahtaudessa, heidän kouluissaan, heidän tehtaissaan, meitä on yhä enemmän, yhä enemmän he tarvitsevat meitä, yhä vähemmän me tarvitsemme heitä, me olemme jo kyllin kauan kantaneet heitä harteillamme ja sietäneet heidän epäkelpoa hallitustaan, heidän huonoa taloudenpitoaan, heidän vääriä oppejaan.

Me kannamme heitä harteillamme, eikä meidän tarvitse muuta kuin suoristaa selkämme, ja he putoavat, eikä meidän tarvitse muuta kuin avata suumme, ja he vaikenevat, lintu laulaa taas, puu viheriöi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sana "kehitysmaa" on muuten aivan helkkarin omituinen. Tuli taas mieleen kun näin sitä käytettävän että saan siitä mieleeni täysin päinvastaista kuin mitä sanalla tarkoitetaan. Joku "kehittymätön maa" olisi parempi. Sitähän ne sellaiset melko lailla ovat.

Jos minulla olisi mystisesti oma maa, en ottaisi sellaisista porukkaa maahani paitsi turisteiksi rajalliseksi ajaksi, sitten potkisin ulos halusi ne eli ei.

(Huomatkaa mitä tein.)