maanantai 4. marraskuuta 2013

Pedofilia On Nyt "Virallisesti Seksuaalinen Suuntaus"

Porttiteoria siitä, miten koko seksuaalinen vapautuminen tapahtuu askel askeleelta, kohti yhä järkyttävämpiä muotoja, on nyt täyttä totta.

Nyt, kuten näkyy, ei kyseessä ole mitkä tahansa suvakkien kukkahattuilut tyyliin "eikö kukaan ole ajatellut lapsia, heidänkin pitää saada seksielämänsä kuntoon?", vaan jotain minkä American Psychology Association:in kaltainen yhdistys on virallisesti päättänyt. Näin siis pedofilia ei ole enää sairaus, tai seksuaalinen parafilia, vaan yksinkertaisesti seksuaalinen suuntaus. Tosin, onhan tämä kaikki hyvinkin johdonmukaista kehitystä, koska suvakkilaisittain ilmaistuna se, kuten kaikki muukin "mikä tapahtuu luonnossa, on luonnollista". Miten voisimme täten vedota siihen, että seksuaalisessa suuntaumisessa voisi olla jotain luonnotonta, minkä vuoksi se pitäisi kieltää? (Moraalin ja logiikan kannalta melkoinen kuperkeikka)

Luultavasti myös täällä (puna)vihreiden limaiset käpälät tulevat taputtamaan, sillä heidän ajamat "uudistukset" seksuaalisella puolella ovat vuosien mittaan olleet hyvinkin tätä ennakoivia, jolloin on vaikea uskoa että he pitävät tätä uutista mitenkään huonona - sillä on vain ajan kysymys, kun Suomessakin "sivitystään ja tullaan pois keskiajalta/50-luvulta" mitä tulee tiukkapipoiseen, seksuaaliarvojen omaamiseen. Onhan tässä myös melkoinen pohjustus sille, että eräs heidän hyysäämänsä ryhmä, joka ei niin kauhean nuuka ole lapsimorsiammiensa iän kanssa, saa nyt suojan kulttuurin rikastamiselle.

Pedophilia Officially Classified as Sexual Orientation by American Psychology Association 

Summa summarum: Moniarvoinen, uusi uljas maailma on tulossa, ja jos tarkkoja ollaan, se on jo toinen jalka sisällä porstuassamme.

Ei kommentteja: