keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Movember vs. Naisellinen/Feministinen Pätemisen Tarve

Jokainen tietää, että tyypillinen come back jota naiset käyttää, on jo ala-asteella opittu ja luovuudessaan suorastaan päätä huimaava "Itte oot" tai "No mut kun miehetkin".

Kun taas feminismi, tuo peniskateudesta kumpuava nolouden ja katkeruuden sekasikiö perustuu sille, että katsotaan kaikki ne asiat jossa miehet on naisia parempia, ja aletaan vollottaa kun itse ei pystytä samaan - lohduksi kuitenkin paheissa päihitetään miehet, ja jolla on vielä jotain jäljellä moraalista, on myös tekosyynä edellä mainittu "No mut kun miehetkin!".

Nyt kun on movember, on myös aika palata tähän teemaan.

Tietysti, kuten tiedämme, kasvaa joillakin naisilla viikset, ja kaikkein ylpeimmät niistä ovat feministinaiset jotka sen ansiosta uskovat olevansa askeleen lähempänä peniksen omistamista - kunhan antaa niiden kasvaa. Ja onhan se niin sukupuolirooleja murtavaakin.

Ei ole olemassa sukupuolia, on vain rajaton typeryys!

No, jälleen on lyöty karvaiset päät yhteen ja keksitty keino "näyttää miehille", että "kyllä mekin osataan - grrrll power!!!!1".

Naiset ovat päättäneet viidakoitua alakerrastaan, ja kasvattaa oikein sellaisen menneiden hyvien aikojen puskan.

Miksi?

Jos movemberin tarkoitus on olla miehinen vastine roosalle nauhalle, niin tämän tarkoitus on olla, öh, jotain mitä mainitsin jo edellä modernin naisen kypsästä käyttäytymisestä?

Ei, tällä ei käsittääkseni ole mitään muuta tarkoitusta, kuin vain kasvattaa puska, koska miehetkin kasvattavat viiksiä.

Jälleen yksi hyvä syy tarkistaa ennen sitoutumista, että onko nainen feministi. Vaikka luulen kyllä että jos sitä ei näe, sen kyllä haistaa, sillä hygienia ja siisteys lienee myöskin patriarkaalinen sortotoimenpide?

Ongelmia tulee etenkin syrjäseutujen feministeille, sillä kun he kuun lopulla tepastelevat huonosti valaistuilla sivukujilla, ei heitä uhkaa raiskaaja, vaan metsästäjä joka luulee että joku karhu on tullut ihmisten asuinsijoille. Ties vaikka ampuisi ihan kohtikin, moista mörökölliä pelästyneenä?

(Oikeastaan tämä tapaus on sellaisia, joissa kaikkein parhaiten erottaa aidot naiset feministeistä, sillä ensiksi mainitut tuntuvat suhtautuvan terveen nuivalla tavalla tähän ideaan).PS. Allekirjoittanut osallistuu jo toisena vuotena movemberiin, ja jos joku nainen sanoo jotain hänen "sex offender"-mallisista kalapuikoistaan, toteaa hän napakasti, että naisen tulisi pitää suuta soukemmalla, sillä hän itse kusee samanlaisten läpi. Sanokaa te muutkin jotka osallistutte kyseiseen miehuusriittiin, ja rulettakaa kuten mies jolla on viikset.

Ei kommentteja: