keskiviikko 6. marraskuuta 2013

On Lottovoitto Syntyä Suomeen, Ainakin Jos Olet Verenhimoinen Psykopaatti

Eräs minkä taisteleva Fundamentti tiedotuksellaan haluaa tuoda tiedyksi, on se, että minkälaisen hyökkäyksen alla koko kansa tällä hetkellä on. Tämä on taas niitä kertoja, kuin voi vain todeta että voi vittujen kevät tätä touhua. Tämä on jälleen yksi tapaus ja variaatio vähemmistötyranniaa, josta kärsii kantakansa.

Jennan surmassa avustanut vapautui jo - heti hyytävä viesti tytön Facebook-seinälle

Tämä ei ole uusi aihe Fundamentissa, tuttu kylläkin. Ja joka on tätä blogia lukenut, tietää että tälläinen ilmiö ei ole yllätys, vaan niin kauan kun järjestelmä on niin korruptoitunut mitä on, on tälläiset uutiset pikemminkin vain ajan kysymyksiä, kuin uutisia sanan varsinaisessa merkityksessä.

Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateoria on tässä kysymyksessä melko epähumanistinen, mutta silti humaani, mitä tulee uhreihin ja heidän omaisiinsa.

Mitä epähumanistisella tarkoitetaan, on se, että poliittisesti korrekti propaganda siitä että kaikki ihmiset ovat pohmmiltaan automaattisesti hyviä, on silkkaa paskaa. Jo itse Sartre osasi sanoa, ettei humanismin henki pysty näkemään yksilöä. Niin on tässäkin tapauksessa käynyt, nyt kun suvakkien yhteiskunnallinen fantasia on onnistunut jo siksikin, että selvästi huomaa näiden "väärinymmärrettyjen uhrien, todella arvostavan saamaansa kohtelua, ja ottavan opikseen". 

Suosittelen lukemaan sellaisen kirjan kuin Scott M. Peckin Pahuuden Psykologia, se ei ole poliittisesti korrekti, mutta se on ammatti-ihmisen kirjoittama. Etenkin päättäjien pitäisi se lukea.

Kirjan pääpointtina on se, että moderni, humanistinen ja poliittisesti korrekti psykologia ja psykiatria menee pieleen siinä, että se ei voi käyttää termejä hyvä ja paha. Mistä taas seuraa se ongelma, mikä meillä on käsissämme tässäkin tapauksessa (eikä vähiten siksi, että meidän kilpailuun perustuva kapitalistinen yhteiskuntamme tukee tälläistä pahuuden psykologiaa). Eli, kirjan mukaan on olemassa ihan rehellisesti ilmaisten:  pahoja ihmisiä - asia josta Fundamentti ei ole lainkaan eri, vaan samaa mieltä. 

Joskus wanhoina hyvinä aikoina kun kuolemanrangaistus kehitettiin, tajuttiin tämä sama asia: jotkut ovat pohjimmiltaan pahoja, ilman että heillä olisi pienintäkään aikomusta olla mitään muuta. Toki, kuolemanrangaistusta voidaan käyttää myös väärin - mutta tässä tapauksessa se ryhmä joka sen todella ansaitsee, edustaa haitallista vähemmistöä, joka saa silti paljon pahaa aikaiseksi - lisää kuolemanrangaistuksesta edellä.

Suvakkilaishumanistinen, isku vasten logiikka tässä onkin taas se, että jollain ihmeen ilveellä rikollisen rankaisija on yhtä paha kuin rikollinen, joten parempi että kaikki muut kärsivät paitsi itse syyllinen. Tämä ei kuitenkaan voi olla oikein, vaan on ymmärrettävä, että se joka tuo oikeuden on hyvä, ja se joka sen rikkoo on paha. Näin yksinkertaistettuna mallina.  Jos taas suvaitsevaisuudesta, puhumattakaan armosta joka voi  käydä oikeudessa, tuleekin vain yksi rikollisuuden ase, puuttuu silloin koko laupeuden ja oikeuden perusta josta käsin pitäisi toimia.

Kuitenkin tämä negatiivinen kehitys näkyy esim. Norjassa, joka on osana tätä pohjoismaista jantelaista yhteiskuntamallia, jossa kyllä kantakansalaisia muistetaan rokottaa ja myös he muistavat olla toisisaan kohtaan hajottamalla hallitussa tilassa, mutta sitten jos oletkin yhteiskuntavastainen rikollisella tavalla, rupeatkin saamaan erikoiskohtelua. Todellakin, Norjassa pistettiin pystyyn vankila, joka on jo enemmän vartioidun huippuhotellin kaltainen, kuin vankilan - miksi? Siksi, että perinteinen rangaistuslaitos, eli vankila ei ole suvakkilaisen ja humanistisen yhteiskunnan filosofialle sopiva paikka, koska siihen liittyy ajatus rangaistuksesta.

Norja rakensi murhaajille ja raiskaajille luksusvankilan

"Vankien joukossa on vakaviin rikoksiin syyllistyneitä, kuten murhaajia, raiskaajia ja huumekauppiaita. Siitä huolimatta vartijat eivät kanna aseita, koska se voisi tuntua vangeista uhkaavalta."

Ja jos nyt tuolla rikollisuuden ylistyksen temppelillä Norja johtaa kisaa, on Suomikin erittäin "lupaava" osallistuja, ja tämän kertainen uutinen on siitä taas esimerkkinä.

Vangeille kännykät ja netti – pornosivuille ei sentään asiaa

 (Suomessa vankeusrangaistus merkitsee siis sitä, että joudut surffaamaan netissä ilman että pääset katsomaan jynkkyä - vapiskaa rikolliset!)

Kysy päättäjiltä: Mitä pahaa ovat vangit tehneet, ja mitä pahaa ovat vanhukset tehneet? Sillä toista heistä rankaistaan pahemmin kuin toista.

Suunta on helvetillisen väärä, ja tälläinen paapominen syyllisiä kohtaan, on törkeää ja suoranainen rikos uhreja ja heidän omaisiaan kohtaan. Kukaan ei tuo takaisin vanhemmille lasta, jonka jotkut  alhaisimmat elämämuodot ovat heiltä vieneet - tässä tapauksessa siksi, ettei tämä tyttö suostunut toimimaan huumekuriirina (naiskriittisenä pointtina tähän vielä se, että tälläinen ei myöskään lopu, niin kauan kun naiset meinaavat jatkaa tätä pahojen poikien palkitsemista seksillä, mikä johtaa niin tämän aineksen geenien levittymiseen, kuin myös tämän makaaberin yhteiskunnalliseen leviämiseen.)

Katsotaanpa nyt vaikka tämä uutinen. Meillä on tilanne jo niin paha, että paloittelusurmaaja voi pitää lähes 2 viikkoa omaa lomaa (koska lain mukaan siitä ei voida rankaista, "koska se ei ole pako") ja hänellä ylipäänsä on vielä otsaa ja myös lainvaltaisia edellytyksiä vaatia yksityistietoja häntä tutkineista viranomaisista - jolloin jopa he, joiden pitäisi nämä pitää työnsä puolesta aisoissa, rupeavat olemaan kusessa:

Paloittelusurmaaja haluaa tietää, kuka häntä tutki

Vangeille pääsy salaisiin tietoihin


Oikea suunta perustuu oikeudenmukaisuuteen ja suhteellisuudentajuun. Siinä rikollisia rankaistaan, eikä suinkaan oleteta että epäinhimillinen, opportunistinen ja suoranaisen sadistinen luonne muuttuisi joksikin muuksi, vain kun joku silittää heidän päätänsä. 

Toisaalta, pitää myöskin erottaa rikolliset rikollisista, varmasti joukossa on niitä joilla on "hyvä" syy olla siellä (esim. tässä samassa pervertoituneen oikeuden maassa kun voit saada tuomion itsesi puolustamisesta), kun taas sitten nämä, joilla todellakin on syy olla lukittuna kiven sisään, ovat sitä ryhmää joka pitäisi voida kutsua pahoiksi, sen sijaan että heitä pidettäisi "myös itsekin uhreina". Pidetään asiat tosiasiallisina, sillä heidän uhrinsa ovat niitä uhreja, ok? Tämä suvakkilainen vastuun jakaminen ja häivyttäminen, kunnes kenenkään ei tarvitse sitä kantaa, on törkeää ja jotain mikä pitää lopettaa. 

Rangaistuksen tulee olla rangaistus, sillä se on ainoa kieli mitä nämä ymmärtävät. Eräs ratkaisu mikä siihen johtaisi, olisi se, että rangaistusten ylärajat viedään pois. Se että aidosti pahat ihmiset, jotka ovat valmiita tekemään toinen toistaan törkeämpiä rikoksia, voivat päästä käytännössä kuin koirat veräjästä ("sain muutaman vuoden, mutta istuin niistä pari") ei ole oikein. Sen sijaan, tulkoot vaikka sata vuotta, jos rikos niin vaatii. Oikeus korvatkoon näissä tapauksissa kaiken säälin. Jos joku nyt sanoo, etteihän tuo vielä takaa että rikollinen muuttuu, niin siinä tapauksessa voin sanoa: Pysyypähän ainakin poissa kunnon ihmisten keskuudesta. Aivan kuten teloitettu murhaaja, on murhaaja joka ei enää tapa ketään. 

Kannattaa muistaa, että meillä päin saa tuon pari vuotta vankeutta jo jos sanot rumasti jostakin toisesta henkilöstä. Mikä irvokkainta, voi olla että tämä toinen henkilö on saattanut jopa olla sellainen että hän itse edustaa suvaitsevaista kansanosaa.Unohtamatta tietenkään kapitalistisen maamme rangaistuksia talousrikoksista, rahalla ei pitäisi voida mitata ihmisen arvoa, mutta sen ainakin oikeuslaitoksemme tuntuu pystyvän tekemään Onko tässä mitään epäkohtaa kenenkään muun mielestä? 

Entä, tuleekohan tuo röyhkeä nulkki maksamaan mitään korvauksia tuolla rääpimisellään aiheuttamasta mielipahasta? Ja mitenköhän moni suvakki tulee hyssytelemään että "ei saa olla liian ankara, tuo pari vuotta vankilassa pleikkaria pelatessa varmasti otti niin koville ettei uhrimme osaa oikein harkita sanojaan"? 

Otetaan vielä lopuksi alan ammattilaisen, eli asianajaja Heikki Lampelan kommentti ilmiöön:

Suomi on rikoksentekijän paratiisi

Hänen mukaansa Suomessa on nykyään sellainen ilmapiiri, että kaikki on jossain määrin oikeutettua.
– Kaikki mielipiteet ovat sallittuja, vaikka ne olisivat sairaita. Nythän rikoksentekijän asema on niin hyvä Suomessa, että voidaan sanoa, että Suomi on rikoksentekijän paratiisi, Lampela napauttaa.


Hey victim, should I black your eyes again?
Hey victim,
You were the one who put the stick in my handEi kommentteja: