torstai 28. marraskuuta 2013

Massakontrollin Aseet: "Isyystesti on misogyniaa"

Jos eilinen kevennys vielä nauratti, niin ei pitäisi naurattaa enää. Miten moni edes oli tietoinen tälläisestä?

Who’s the daddy?


"Uncertainty allows mothers to select for their children the father who would be best for them."
"Many men have, of course, ended up raising children who were not genetically their own, but really, does it matter?" 
"The impact a DNA paternity test can have: ‘The result can be shattering, leading to divorce, marital violence, mental health difficulties for all parties including the children.’ Well, yes. Scientific certainty has produced clarity all right, and relieved any number of men of their moral obligations, but at God knows what cost in misery, recrimination and guilt."
"In making paternity conditional on a test rather than the say-so of the mother, it has removed from women a powerful instrument of choice."

Tässä feministin kirjoitelmassa ollaan jo niin syvällä naisellisen ylivallan yhdistämisessä miesvihaan, että aikana jolloin on jo suunniteltu "anti-feministisen" puheen kriminalisointia.

Mutta minkä tämä(kin) paljastaa, on sen, että miksi joskus "wanhoina hyvinä aikoina", tavattiin niin paljon nykystandardeilla (käännös: kaikki mikä arvostelee naisia heidän itsekkäistä ja pahoista teoistaan, sen sijaan että päästäisi heidt kuin koiran veräjästä) ns. naisvihaa, johtui siitä että silloin tälläiset taipumukset nähtiin ja ne pistettiin kuriin kyselemättä lupia. 

Sitä pidettiin patriarkaalisena aikana, koska silloin esim. feminismin luomat miesvihaa huokuvat tuplastandardit eivät päteneet (paitsi tokihan silloin esim. miehet uhrautuivat naisten eteen, mitä voidaan pitää seksisminä) mutta koska koko patriarkaattiteoria on pelkkää feministipropagandan hölynpölyä. voidaan sanoa että ne olivat vain aikoja jolloin pistettiin kova kovaa vastaan.

Tälläisten artikkelien ilmaantuminen on vallitsevan sairauden normaali oire, ja samalla sen feministisen kehityksen suunta joka on erittäin miesvihamielinen: "Jos olet mies, on velvollisuutesi olla naisen uhri".

Voidaan jo sanoa, että se kehitys on jo manifestoitumassa - otetaan esimerkiksi Ranska.

Any paternity testing without a court order is banned, due to the official desire to "preserve the peace" within French families, with the French government citing psychologists who state that fatherhood is determined by society rather than biology. French men often circumvent these laws by sending samples of DNA to foreign laboratories, but risk prosecution if caught. The maximum penalty for carrying out secret paternity testing is one year in prison and a 15,000-Euro fine.

Käännettynä lyhyesti, on tuossa feministien häpeällisessä taivaassa jokaisen miehen helvetti: huippurangaistus muusta kuin oikeuden säätämästä isyystestistä on jopa 15 000 € sakot! Tämä siksi, että feministinen massakontrolli on päättänyt, että isyys on sosiaalinen konstruktio ("yhteiskunnan päättämä, ei biologian"), ja että näin on hyvä. Kenenköhän kannalta? Oikeasti, on aika uskomatonta että mies voidaan laittaa jopa vuodeksi vankilaan, vaan siksi että haluaa varmistua siitä että lapsi todella on hänen. Etenkin siinä tapauksessa, missä tiedämme että mies on se joka todennäköisesti potkitaan ulos suhteesta (avioerotilastot, ja naisten enemmistö jättäjinä, unohtamatta tietenkään hypergamiaa ja Briffaultin lakia, jotka nyt ovat ja vaikuttavat sillä paikalla, millä kunnia tapasi asua naisessa, ennen kun hänestä tuli "vahva ja itsenäinen moderni nainen"), niin on miehelle jo näemmä pelkkä avioliiton yritys rangaistusta lähentelevä teko.


Ei kommentteja: