torstai 21. marraskuuta 2013

Movember osa 2 - Kun Naamaan Kasvoi Viikset, Ja Palmu


Johdanto

Edellisessä aiheeseen liittyvässä tekstissä käsittelin sitä, miten epätoivoisella tavalla feministit ja muut peniskateelliset naiset yrittävät hyökätä miehiä vastaan nyt kun he ovat ahdistuneet movemberista.

Nyt saatu jatko-osa lyö kuitenkin edellisenkin ennätyksen laudalta.

Movember as microaggression

Artikkeli saavuttaa päättömyydessään idioottimaisuuden ehkä kaikkein syvimmät tasot, alá feminismin saudi-arabia (Ruotsi). Mihin viittaan, on se selkkaus, kun ruotsalaiset feministit loukkaantuivat siitä, että miehet istuivat heistä liian julkeasti (oliko se nyt jotain niin hirveää ja ihmisarvoa loukkaavaa, kuin se, että jalat olivat liian auki) julkisen liikenteen kyydityksissä. Se nimittäin osoitti maskuliinista dominaatiota - miten niin feministit ovat peniskateita, kun kaikki mikä muistuttaa tästä naisten eräästä suosituimmasta puheenaiheesta, saa aikaan hepulin?

Mitä nyt on tapahtunut, on se, että viikset jotka moni mies on kasvattanut movemberin - syövän ehkäisyn ja sen uhrien tuen teemakuukauden  - merkiksi, ovat loukanneet feministien syvimpiä tuntoja.

Se, että heidän vihaamansa sukupuoli haluaa suojata terveyttään, on epäilemättä pöyristyttävää.

Sillä jos feministien vakaumuksellinen kieltäytyminen tekemästä mitään sille asialle, että miehet kuolevat aiemmin kuin naiset ei vielä riitä, on ilmeisesti ryhdyttävä myös toimiin kaikkea sitä vastaan mikä voisi tuon asiantilan muuttaa.

Tästä syystä moinen "hyökkäys" on tuomittu "mikroaggressioksi" naisia vastaan.

Miksi?

Siksi että feministit käyttävät uhriutumista aseenaan.

Massakontrollin aseet: Mitä feministien iskulauseet oikeasti tarkoittavat

Osana tätä toimintaa tietysti on projisointi. Esim. Feminismin iskulause: "miehet eivät kestä itsenäistä vahvaa naista". Vaikka asiahan on juuri päinvastoin, menestyvä mies tai yksinkertaisesti mies joka on niin vahva ettei kumarra naispuolista sortajaansa on vallanhimoisen femakon pahin pelko, sillä häntä ei voida käyttää portaikkona menestykseen, eikä hän salli että häntä manipuloidaan - tästä syystä miesten menestys on "patriarkaatin sortamista", mutta ei missään nimessä osoitus siitä, että mies vain hallitsee sen mitä tekee, usein vielä kovalla työllä. (Tästä sitten vielä hypergaminen, loisiva narttu moderni vahva nainen kuorii kermat - voidessaan samalla valita meneekö urarappuja pitkin kiintiöiden säätämään johtopaikkaan vaiko jääkö miehensä elätettäväksi. Kaikkea se sorrettu sukupuoli joutuukin kestämään! Tämä on samalla toinen esimerkki projisoimisesta; oletus siitä että mies pariutuessaan olisi kiinnostunut naisen saavutuksista, statuksesta tai omaisuudesta.).

Unohtamatta tietenkään tuplastandardeja, joista saamme esimerkin artikkelin edetessä.

Varsinainen toimenpide on kuitenkin siinä, että "uhri" alkaa alistamaan syylliseksi maalattua hyökkäyksen kohdetta siten, että hän ehdoin tahdoin loukkaantuu kaikesta siitä minkä haluaa eliminoida toisesta - movemberin vastustamisessa kyse on jo tämän huippuusa viemisestä, sillä siinä älähdetään törkeällä tavalla siitä, että miehet uskaltavat 1. tuoda esiin sukupuolelle ominaisen piirteen, eli viikset ja 2. tukea toisia miehiä ja itseään mitä tulee terveyteen.

Toki, feministeillä ei ole mitään ongelmaa sen kanssa, että muiden oikeudet loppuvat siihen mistä alkaa heidän (vihamieliset) tunteensa. Mutta minulla on, ihan kuten jokaisella kunnon ihmisellä, ongelma sen kanssa.

Päättömät argumentit, avattuina ja tuhottuina

Katsotaanpa tuon hyökkäyksen paria ydinargumenttia vielä.

"Viikset ovat maskuliinisuuden symboli kuten eturauhanenkin"

Mitä sitten? Mitä pahaa maskuliinisuudessa ja sen symboleissa on?

"Transhenkilöt eivät voi osallistua siihen".

He ovat henkilöitä jotka valitsevat luopua muutenkin maskuliinisuudesta, joten en usko että heitä haittaa se että he eivät voi kantaa jotain maskuliinisuuden tunnusmerkkiä. Eikä se millään tapaa estä heitä kannattamasta movemberia tai levittämästä tietoisuutta siitä. Samoin feministien huoli on puhtaasti liioiteltu; miksi heitä haittaisi se onko se ok transuille vai ei, sillä he muutenkin ovat sitä vastaan? 

Aiheeseen liittyen:

"Movember on seksistinen sillä ns. mo-sistesterssejä on kehotettu tukemaan hanketta, mutta auta armias jos he antavat kehonsa karvojen kasvaa".

Tällä viitataan feministien miehiä alistavaan opinkappaleeseen joka on seuraava:

'Miehellä ei ole oikeutta valita (seksuaalista) partneriaan, vaan sen feministit päättävät hänen puolestaan. Naisilla puolestaan on oikeus valita partneri miten hypergamisesti tahansa, ilman että häneltä itseltään saa vaatia mitään. Tämä on johdettu feminismin perusteesistä jonka mukaan tasa-arvo on sitä, että naiset saavat hallita ja alistaa miehiä, mutta miehillä ei saa olla oikeutta omiin standardeihin ja kehonsa sekä seksuaalisuutensa hallitsemiseen. Tätä kutsutaan myös naisen seksuaaliseksi vapautumiseksi ja oikeudeksi omaan kehoonsa.'

Muutoin taas Mo-sisterssit voivat kasvattaa kehonsa karvoja, mutta sen he tekevät naisellisuuden, hygienian ja estetiikan kustannuksella. Ja kuten "villapillujoulukuu" (keksimäni nimi tuolle movemberin vastaiskulle, "decembeaverille", jota käsittelin edellisessä, linkkaamassani tekstissä). Kukaan ei kiellä sitä heiltä, paitsi heidän oma arvostelukykynsä.

"Tuoko viikset itsessään tietoa syövästä, sen oireista yms.?"

Tuoko naisten vastaavassa kampajansa käytetty vaaleanpunainen nauha-symboli itsessään mitään tietoa rintasyövästä? Samoin, onko pinkki väri valittu siksi että se alleviivaa feminiinisyyden tunnusväriä, vaiko siksi että kyse on puhtaasta sukupuolineutraalista sattumasta?

Loppusana

Nyt, allekirjoittanut on osallistunut movemberiin, ja sanookin että tässä tuli jälleen yksi syy olla ylpeä viiksistään - epätasa-arvon ja fasismin kannattajien vastustaminen!

Lopuksi vielä laitetaan The Grumpy Cats Band:in Immortalin kappale, joka kertoo feministeistä (kts. nimi) - nyt kun näille seuduille tuli ensimmäinen lumi, marrasmustan ja ankean harmauden lisäsävyksi.


2 kommenttia:

Miltton Friidman kirjoitti...

Julkaisin juuri jälkipohdintoja kolmea suurta poliittista pääfilosofiaa vertailleeseen tekstiini.

Lue teksti täältä:
Jälkipohdintoja konservatismin, liberalismin ja libertarismin vertailuun

Alkuperäinen teksti tässä:
"The big three" suuressa syysvertailussa - konservatismi, liberalismi ja libertarismi

Jos siis olet "die hard" konservatiivi, liberaali tai libertaari, niin lue ko. tekstit ja laajenna horisonttiasi!

Tekstien lukemisen jälkeen et todennäköisesti pidä aatteestasi enää aivan NIIN LUJAA kiinni.

Miltton kuittaa.

XeimA kirjoitti...

No, aika selvä mainoshan tuo oli, mutta julkaistaan nyt tämän kerran kun kerta olen niin hövelikin. Ja joulukin on lähellä. ;)