tiistai 26. maaliskuuta 2019

Pro Kari Peitsamo (suvakit pilaavat aina kaiken)

Missä suvakki, siellä tyranni, kaikkinaisine elämänkielteisyyksineen ja kieltoineen:

Kari Peitsamo vaati rajoja kiinni: sai lähtöpassit Ämyrockista mielipiteidensä takia - 40-vuotinen yhteistyö päättyi

Perusajatus on taas se sama: "Yhy-yhy, kieltäkää toi kun sillä on erilaiset mielipiteet ku mulla! Minä! Minä! Miiiiiiiiinäääää!!!!!!!!!".

No jos jokin hyvä puoli tässä on, niin tässä käy kuten allekirjoittanut on sanonut: nämä ovat ärsyttäviä molopäitä, jotka saavat jokaisen vihaamaan itseään ja ajamaansa asiaa.

Näin he kokevat luontaisen, ja vääjäämättömän poistumisen poliittiselta kartalta. Etenkin näin vaalien alla tuollainen temppu suorastaan jouduttaa edellä mainittua kohtaloa.  Se tappio lopulta iskee kuin viikate, jolloin voit nähdä näiden kyyneleiden kimaltevan sen terällä, ja kuulla tyhjien sydäntensä murtuvan sitä vasten. Hieman kuten tässä, Trumpin voitettua:


Kuulostaa brutaalilta?

Nyt, vaikka allekirjoittanut käyttikin brutaaleja vertauskuvia edellä, niin hän silti tarkoittaa tällä ensisijaisesti näiden mädättäjien demokraattista poispyyhkiytymistä poliittiselta kartalta.

On tosin muistuttettava, että homma voi mennä rumaksikin. Näet Fundamentin antama ennustus kolmannen maailmansodan luonteesta ja syistä, on se todennäköisin skenaario. Mutta vain silloin, jos asiat päästetään siihen pisteeseen. Nyt näyttääkin yhä enemmän siltä, että suvakit tuskin pääsevät ajamaan meitä siihen pisteeseen. sillä he eivät pääse nousemaan tätä menoa päättäviin asemiin, jolloin he eivät myöskään voi aiheuttaa sen vastareaktiona kansannousua, toinen toistaan vastaan.

Juuri nyt suvakit ovat jonkinlaisella frenzyllä, valtatripillä, samalla kun tolkun ihmiset ja kansan harmaat massat ovat havantumassa siihen mitä tapahtuu. Näin ollen ko. amok-juoksu ei voi jatkua loputtomiin, vaan seinä on ennen pitkään vastassa. Ahneen ja röyhkeän loppu kun tapaa olla hyvin samanlainen. He ovat vitsaus ja koko kansan onnettomuus, joka juonittelee vailla mitään moraalia, saadakseen täydellisen vallan kansalta itselleen. Kontrollin kaikesta moraalista. Auktoriteetin kaikista arvoista. Eikä mikään keino, ole kyllin likainen siihen päämäärän pääsemisessä - vaikka heille on luonteenomaista syyttää ja demonisoida muita (projisoida), niin juuri tämä tekee heistä niin vastenmielisiä, jopa vaarallisia. Mutta juuri tästä samasta syystä, heidän äänekäs ulinansa tulee tätä menoa olemaan vain muisto. Se on hyttysen ininää kesäyönä; se ininä unohtuu siihen yhteen tukalaan yöhön, ja seuraavaksi koittaa aamu ja kesä jatkuu.

Vaan palatkaamme nyt pohjustuksesta itse aiheeseen, eli itse bannattuun taiteilijaan.

Kari Peitsamo on allekirjoittaneen käsityksen mukaan kommunisti, kristitty ja Trumpin fani. Ensimmäinen on vielä sallittua, mutta kaksi jälkimmäistä ovat vakavimpia mahdollisia rikoksia Viralliselle Totuudelle (TM), joka on antikristillinen ja globalistinen. Se kyllä antaa vaikka sarjamurhaajalle ruutuaikaa, jos vain mielipiteet ovat oikeat, mutta Peitsamo on sen kokoluokan uhka, ettei hän saisi mielellään esiintyä missään. Sairasta, ja kuvottavaa godzillan kokoluokassa.

Allekirjoittnaut on ollut Peitsamon keikoilla. Todistus: Voi sanoa, että siellä voi olla ihan sen musiikin takia - sinä et ole hullua hurskaampi hänen aatteistaan hänen keikallaan käymisensä jälkeen. Joko suvakit eivät tiedä tätä, sillä (taas kerran) ovat kieltämässä jotain 100% mielipidevainoon ja sananvapauden vihaansa perustuen, ilman sen syvällisempää asiaan tutustumista. Tai tietävät, mutteivat välitä, sillä se nivusissa saakka tuntuvat valtatrippi, ja muiden tyrannisoiminen vain on niin hankalia vastustaa.

Toisaalta, entäs jos Peitsamo vetäisikin setin, joka koostuu Raamatun, Trumpin sekä kommunistijohtajien juttujen resitoimisesta?

Oikeasti. Mitä. Sitten?

Jos elämänkatsomus (kupla) on niin heikoilla kantimilla, ettei kestä olla vastakkaisia mielipiteitä omaavan kanssa samassa julkisessa tilassa, tai kuten tässä tapauksessa: tapahtumassa (johon ei ole itse pakko mennä - ja johon 98,1% näistä bannaamista kannavista kyrvänsyylistä ei olisi kuitenkaan menossa), on vika tällöin itsessä, ei toisissa.

(Toiseksi herää kysymys että mitä teet siellä jos olet kapitalistisatanistimaterialistiglobalisti? No, olisit nauttimassa musiikista totta kai. Nämä diversiteetin julistajat ovat itse kaikkein suppeakatseisimpia ihmisiä, aivan kuten et voi löytää sen suvaitsemattomampaa ihmistä kuin suvakki.)

Toinen Peitsoman vakava rikos Isoveljeä, ja raippa hänen puuteroitua, äärimmäisen herkkää, pyllyään vasten on se, että Kari on arvostellut ruskeistoa (punavihreitä). Mutta se jos jokin onkin vasemmiston kauhistus, ja vaikka ne ovatkin kommarien perillisiä, on ruskeistolaisuus vihreyttä ilman prioriteettia luonnon priorisoimista, ja punaisuutta ilman kiinnostusta (keskiluokkaisen välinpitämättömyyttä ei lasketa) vähäosaisen ja työläisen asiasta. Ruskeistolaisuus se on funktiotonta puuhastelua ja pätemistä, ja glorifioitua, yhteiskunnallista vandalismia.

Tämä on kyllä parhain kommentti:  Ämyrock on julistautunut syrjinnästä vapaaksi alueeksi, johon ovat tervetulleita kaikki.

Siitä puuttuu lopusta selvennys: Ei koske artisteja. 

Lyödään tähän lopuksi klassikko:


PS. Tässä varsin mielenkiintoinen vaalivideo vuosien takaa:Kommentaari: .Molemmat miehet ovat anti-elitistejä. Molemmat omista näkökulmistaan kansan asialla. Ensiksi julkisessa narratiivissa mustamaalattiin Halme, ja jos uskoit sen: häpeä, sillä toiseksi mustamaalataan Peitsamo joka oli vielä tuolloin pelkkä "vaaraton julkkis".  Kolmannen tien edustajan näkökulmasta, molemmilla on pointteja. Täysin valideja vieläpä. Mikä mielenkiintoisinta: Kumpikin oli tässä "julkkispopulisteja" annetun narratiivin mukaan. Kokoomuslainen politiikko puolestaan edusti "asiantuntijaraatia" ja totesi, ettei kumpikaan näistä populisteista kelpaa hänen puolueensa talliin. Eikö se ole vähäsen kummallista, että näiden poliittisilta vastustajilta kysyttiin "asiantuntijamielipidettä"?

Ei kommentteja: