tiistai 15. lokakuuta 2024

Onko röyhkeydellä enää mitään rajaa? Kaksi uutta korruptiotapausta!

 Ensiksi tapahtui tämä, kerrassaan mielenkiintoinen sattuma:

Persut jatkavat varmoja otteitaan. Pitkä lista rikottuja lupauksia ja omien arvojensa rikkomisia kasvaa, ja aletaan olemaan jo melkoisen röyhkeyden tasolla kun tämä sananvapauspuolueenakin tunnettu porukka alkaa kyttäämään vihapuhetta, antaen diilin yhdelle omistaan. 

Ja ei ne hallituskumppanit jää yhtään sen huonommiksi, vaan kyseessä lienee kilpailu kuka kusee kansaa molempiin silmiin hehtopaineella.

Tällä kertaa vuorossa Suomen turhin puolue, eli RKP, joka vähän on järkkäillyt diilejä:

Tämän pitäisi viimeistään osoittaa, että oikeisto ei ole mikään holhouksen ja verottaminen vihollinen, kaukana siitä - ainakin jos näillä välineillä voidaan kartuttaa kaverien voittoja.

Ei siis ihme, että Suomi on maa, jossa tuotteet jotka eivät ole tupakkaa, määritellään tupakaksi, vain jotta voitaisi verottaa lisää.

"Ilta-Sanomien tietojen mukaan makuvalikoiman oli tarkoitus olla vieläkin suppeampi, mutta hallituspuolue Rkp vaati syystä tai toisesta mukaan muun muassa inkiväärin ja teen maut." (Lähde)

RKP vaati siis lisäyksiä joita sattumoisin valmistaa vain yksi firma, joka myöskin sattumalta avasi tehtaan Pietarsaareen.

Taas näemme sen, mistä Fundamentti on kertonut jo aiemminkin, että kapitalismi ja kommunismi ovat vain kaksi eri tietä päästä samaan lopputulokseen. Esim. kommunistissa dystopioissa "nautintoaineet" eivät juuri nautintoa tuota, mutta silti pitäisi käydä töissä, jotta saa ostaa rahaa niiden ostamiseen. Siinä se työmotivaatio kasvaa.

Mitä tulee ylipäätään nikotiinipusseilla tehtävään kiskuroimiseen, on se taas yksi tyhmimmistä siirroista mitä voi tehdä. Ne olivat edullinen ratkaisu nikotiinin saamiseen, ja täten myöskin avuksi tupakoinnin lopettamiseen, mutta siinä vaiheessa jos kiekko maksaa sen 10-15€, aletaan taas olemaan allikossa johon on tultu ojasta. 

Osasyynä se, etttä koska oikeistolaiset päättäjät ovat rikkaita, ei heillä ole oikein minkäänlaista konseptia siitä mitä on olla normaali- saati pienituloinen. Niinpä nikotiinipussien hinnan nostaminen yli kipurajan ei näytä heistä mitenkään toimimattomalta ratkaisulta, sillä sehän on taskuraha. Sama juttu Temun kohdalla - miksi kukaan ihmettelee kun sieltä ostetaan?

Tietysti sekin on mahdollista, että hillotolppa tekee tavan kansan riveistä tulleista, mutta heikkoluontoisista politiikoista korruptoituneita, kuten Purran persuista. Persuissa edelleenkin on fiksuja ja aatteellisia rivijäseniä, mutta tavalla tai toisella nämäkin ajetaan sieltä pois. Shampanjasosialistien rinnalle on noussut shampanjapersujen hovikelpoinen, lobotomoitu ja kastroitu eliitin unelma. 

Eikä sovi unohtaa näitä suuria puolueita kokonaisuudessaankaan, sillä kuten Fundamentin takapiruoppi asian ilmaisee, vauraat takapirut määräävät puolueita ja ehdokkaita sponsorointinsa kautta. Jos joku luuli, ettei kapitalistit esim. yritä ottaa hallituksia valtaansa, on naiivi. 

Siksi äänestämällä on yhä vaikeampaa vaikuttaa, sillä kun tarpeeksi on rahaa, voi tukea vaikka molempia laitoja ja silti voittaa aina, äänestystuloksesta riippumatta. Esim. Jenkeissä samat tahot rahoittavat sekä demokraatteja kuin republikaanejakin, jolla pystytään eliminoimaan äänestystuloksesta aiheutuva sattuman mahdollisuus. Tämä on se syy miksi kapitalistit tykkäävät puhua demokratian puolesta, sillä rahalla saatava poliittinen vaikutusvalta eriarvoistaa äänestäjäkunnan.

Entä mitä on odotettavissa jatkossa?

Ainakin tämä testi taidetaan reputtaa:

Oikeiston versio mamutuksesta on se kuuluisa "työperäinen maahanmuutto", jonka ideana on että ulkomailta haalitaan suomalaista työvoimaa sivuuttavaa halvempaa työvoimaa - ja sitähän kuulkaa tulee, ja sitä tulee kunnolla!

Maahanmuutto kasvaa enemmän kuin koskaan – skenaario povaa: kuuden miljoonan raja lähestyy

maanantai 14. lokakuuta 2024

Uutiskatsaus: Kun pankit ryöstää meidät

On tämä kyllä aikamoista pelleilyä:

 Op

Henkilötiedot vuotivat pankista suoraan tietomurtajan käsiin – Asiakas: ”En ymmärrä, miten tällaista voi tapahtua”


S-pankki


Nordea

Edes Nordea ei pääse asiakkaidensa tili- ja korttitietoihin – Vanhempi kertoo itkusta, kun 17-vuotiaan unelma jäi toteuttamatta


Summa summarum

Saadaan pelätä näemmä huijausviestien lisäksi myös näitä pankkejammekin, jotka ovat yhtä höveleitä rahojemme kanssa kuin päättäjämmekin, nuo tämän maailman hyväntekijät.

Nordea ainakin päätti säästää globalistin tavoin ja lopputulos oli sen mukainen. Miten lie asia näiden kahden muun kohdalla?

tiistai 8. lokakuuta 2024

Seuraavaksi yksityistetään vedet - vuosisadan kansanpetturuus realisoitumassa!

Nyt on framilla se mitä on pelätty, eli vesien yksityistäminen.

Aikoinaan jo Carunasta hankkiuduttiin eroon vihervasemmiston ja oikeiston voimin. Sanna Marin puolestaan teki elämänsä diilin omalla kaudellaan Uniperin kaupoilla, joten voidaan sanoa, että minkä vihervasemmiston tyttöhallitus aloitti, sitä ei suinkaan oikeistohallitus korjaa, vaan vain saattaa loppuun.

Onhan tämä hyvä idea kapitalisteille, sillä tämän diilin avulla kansalaisilta voidaan ryöstää entistäkin suurempia summia rahaa. Esim. Englannissa aikoinaan myytiin pohjavedet ja verkkoyhtiö, minkä seurauksena kaikki meni päin helvettiä ja ne piti ostaa takaisin tuplahintaan. He olivat ylipäätään onnekkaita, että onnistuivat saamaan sen takaisin. 

Vesi on Suomessa liian halpaa, sanovat asiantuntijat: ”Toivon, että hinta nousee”

Näin luodaan kuva, että vesi on muka liian halpaa ja siksi maksuja pitää nostaa. Laki muutos puolestaan mahdollistaa osittaisen yksityistämisen, ja näin kunnat myy osuuksia sijoittajillle, josta puolestaan alkaa maksujen korotukset kuluttajille, koska pitää "investoida". Nyt vedet ovat kapitalistien käsissä ja siksi hinnat alkavat nousemaan vuosi vuodelta, mutta mitään investointeja infraan ei tietenkään tehdä, vaan maksut menevät suoraan omistajille voittoina. 

Edellistä on myöskin pirullisen vaikea perua, kuten Englannin ja Tallinan esimerkit osoittavat. Myös lähempää löytyy esimerkki siitä, mitä tapahtuu kun yritetään edes vähän suitsia riistokapitalistien limaisissa käsissä olevan luonnollisen monopolin Carunaa - tulee välittömästi näpeille:

Energiavirasto pani sähkön siirtohinnat kuriin, ja Carunan omistajien tulot putosivat – haastavat Suomen oikeuteen

Ja nyt kun nämä globalistipetturit ovat nyt jäämässä rysän päältä kiinni tästä kavalluksen suunnittelustaan, on totta kai alkanut selitteleminen, ettei me suinkaan myydä kansallista omaisuuttamme pois!

Mutta mistä oikeasti on kyse?

Vasemmistoliitto teki aloitteen, ettei vesivarantoja saa myydä.

Oikeistohallitus teki ko.aloitteen pohjalta oman lakialoitteensa, että saa myydä 49%.

Nyt sitten selitellään, kuinka he oikeasti yrittävät estää tämän myymisen - josta siis vastaisivat he itse.

Pitää olla edellisessä tekstissä mainitunlainen tosifani, jos aikoo uskoa tuon selityksen. Ei tuollaisia aloitteita tehdä, jos ei ole vakaa aikomus kavaltaa kansan omaisuutta. 

Eikä kenellekään pitäisi tulla yllätyksenä, että miten tuo valehteleva rötösherrahallitus "korjaa" tämän maan asioita, siihen kun kuuluu esim. velan vähentäminen ottamalla sitä lisää. Ja vaikka mikä tahansa muu lupaus petettäisi, niin maidemme myymisestä kyllä pidetään kiinni.

Kokoomus ei 80-luvun jälkeen ole tehnyt mitään muuta kuin pilannut suomea ja myyneet aina tilaisuuden tullen tätä maata pala palalta ulkomaisille sijoittajille.

Kokoomus on globalistin lempipuolue numero yksi, sillä sitä kannattaa monesti juurettomat ihmiset, jotka täyttää huutavaa, sisäistä tyhjiötään ja pienuuttaan taloudellisella menestyksellä. Globalistit kun ovat aina juurettomia vaikka saisivat kaiken rahan ja vallan maailmassa. Kokoomuslaisen moton ollessa: Minä, eikä koskaan me. Juuri näiden kanssa saa kansa pelätä, että milloin heidän perustansa murskataan ja myydään osissa muualle - ja se pelko on realisoitunut salakavalasti jo vuosia.

Summa summarum

Vesien yksityistäminen koskee kaikkia ja mikä on varmaa on se, että silloin maksetaan (sinä, minä, me ja te!) enemmän vedenkäytöstä. Esim. Tallinnan ylikompensointi kommunismista kapitalismiin oli myöskin hyvä esimerkki tästä: 

"TALLINNA Yksityistämisen jälkeen veden hinta Tallinnassa moninkertaistui. Ongelmien korjaaminen vei lähes 20 vuotta." 

"– Markkinaehtoisen toimijan kanssa pätevät aina samat lainalaisuudet. Vaikka myynnissä olisi vain pieni osuus yhtiöstä, myymisen jälkeen osakkeenomistajan etu on aina se ensimmäinen juttu, jota pitää miettiä."

Kun Tallinna yksityisti vesihuoltonsa, melkein kaikki meni pieleen – "Älkää tehkö Suomessa näitä virheitä", sanoo kilpailuviraston johtaja

tiistai 1. lokakuuta 2024

Happotestiksi oikeistohallitukselle

On tullut aika taas palailla kesälaitumilta, takaisin tänne blogosfäärin puolelle. Toivottavasti jokaisella oli nautinnollinen ja akkuja ladannut kesä. 

Kesäloman aika oli blogin kannalta muuten melko rauhaisaa aikaa, mitä nyt sensuuri iski, tekstiiin jos toiseenkin, eli jos lukija ei löydä jotain arkistoista, se johtuu sitten siitä. Tätä aihetta voisi käsitellä myöhemmin lisää, mutta nyt se saa olla eräänlaisena johdantona käsiteltävänä olevalle aiheelle, joka on oikeistohallituksen happotestaaminen. 

Tätä hallitusta ehkä vielä jotkut pitävät hyvinkin "beisettinä", sellaisena kansallismielisen vaihtoehtona jne. vaikkei oikeisto mitään kansallismielisyyttä edustakaan tai ole edustanut vuosikymmeniin, esim. tämä meidän hallitus kielsi ensitöikseen Sinimustan liikkeen. (Siinä missä liittoutumista on nähtävissä vihervasemmistossa, ei näemmä kansallismielisinä pidetyt tykkää sitä tehdä, ellei sitten kyseessä ole kokoomus, tuo kaiken ihmiskunnan ja erityisesti Suomen kansan piinaaja ja ikuinen vihollinen). 

Vaan nyt on tullut tilaisuus uusiin testaamisiin - ei muuta kuin nimi alle seuraaviin aloitteisiin, aloitteet käsittelyyn ja sitten nähdään, että riittääkö tuolla porukalla mielenkiintoa kansan tahdon noudattamiseen - riitti tai ei, niin tosifaneja se tuskin haittaa, heille kaikki mitä "oma joukkue" tekee on aina oikein, ja viimeistään meriselitysten tultua, on kaikki jälleen annettu anteeksi. 

Ensimmäisenä laitetaan Yle kuriin - mikä tietenkin on vähäsen outoa tässä, on se, että kansan on pitänyt tehdä tällainen aloite, vaikka siellä pitäisi nyt olla porukka vallassa, joka uhkasi laittavansa Ylen kuriin.

Yle kuriin nyt!

Ja kun nyt inhottavista asioista päästiin puhumaan, niin seuraavaksi olisi vuorossa jokaisen vihaama Elokapina, joka koostuu uhmaisista teineistä, jotka ovat keksineet itselleen uskottavan tekosyyn riehumiselleen ja väkivaltafantasioilleen, sanalla sanoen ekoterrorismilleen:

Sitten bonuksena vielä tämä, joka on saanut tällä hetkellä vähiten ääniä, mutta joka on ihan yhtä tärkeä kuin edellisetkin: