tiistai 1. lokakuuta 2024

Happotestiksi oikeistohallitukselle

On tullut aika taas palailla kesälaitumilta, takaisin tänne blogosfäärin puolelle. Toivottavasti jokaisella oli nautinnollinen ja akkuja ladannut kesä. 

Kesäloman aika oli blogin kannalta muuten melko rauhaisaa aikaa, mitä nyt sensuuri iski, tekstiiin jos toiseenkin, eli jos lukija ei löydä jotain arkistoista, se johtuu sitten siitä. Tätä aihetta voisi käsitellä myöhemmin lisää, mutta nyt se saa olla eräänlaisena johdantona käsiteltävänä olevalle aiheelle, joka on oikeistohallituksen happotestaaminen. 

Tätä hallitusta ehkä vielä jotkut pitävät hyvinkin "beisettinä", sellaisena kansallismielisen vaihtoehtona jne. vaikkei oikeisto mitään kansallismielisyyttä edustakaan tai ole edustanut vuosikymmeniin, esim. tämä meidän hallitus kielsi ensitöikseen Sinimustan liikkeen. (Siinä missä liittoutumista on nähtävissä vihervasemmistossa, ei näemmä kansallismielisinä pidetyt tykkää sitä tehdä, ellei sitten kyseessä ole kokoomus, tuo kaiken ihmiskunnan ja erityisesti Suomen kansan piinaaja ja ikuinen vihollinen). 

Vaan nyt on tullut tilaisuus uusiin testaamisiin - ei muuta kuin nimi alle seuraaviin aloitteisiin, aloitteet käsittelyyn ja sitten nähdään, että riittääkö tuolla porukalla mielenkiintoa kansan tahdon noudattamiseen - riitti tai ei, niin tosifaneja se tuskin haittaa, heille kaikki mitä "oma joukkue" tekee on aina oikein, ja viimeistään meriselitysten tultua, on kaikki jälleen annettu anteeksi. 

Ensimmäisenä laitetaan Yle kuriin - mikä tietenkin on vähäsen outoa tässä, on se, että kansan on pitänyt tehdä tällainen aloite, vaikka siellä pitäisi nyt olla porukka vallassa, joka uhkasi laittavansa Ylen kuriin.

Yle kuriin nyt!

Ja kun nyt inhottavista asioista päästiin puhumaan, niin seuraavaksi olisi vuorossa jokaisen vihaama Elokapina, joka koostuu uhmaisista teineistä, jotka ovat keksineet itselleen uskottavan tekosyyn riehumiselleen ja väkivaltafantasioilleen, sanalla sanoen ekoterrorismilleen:

Sitten bonuksena vielä tämä, joka on saanut tällä hetkellä vähiten ääniä, mutta joka on ihan yhtä tärkeä kuin edellisetkin:

Ei kommentteja: