tiistai 8. lokakuuta 2024

Seuraavaksi yksityistetään vedet - vuosisadan kansanpetturuus realisoitumassa!

Nyt on framilla se mitä on pelätty, eli vesien yksityistäminen.

Aikoinaan jo Carunasta hankkiuduttiin eroon vihervasemmiston ja oikeiston voimin. Sanna Marin puolestaan teki elämänsä diilin omalla kaudellaan Uniperin kaupoilla, joten voidaan sanoa, että minkä vihervasemmiston tyttöhallitus aloitti, sitä ei suinkaan oikeistohallitus korjaa, vaan vain saattaa loppuun.

Onhan tämä hyvä idea kapitalisteille, sillä tämän diilin avulla kansalaisilta voidaan ryöstää entistäkin suurempia summia rahaa. Esim. Englannissa aikoinaan myytiin pohjavedet ja verkkoyhtiö, minkä seurauksena kaikki meni päin helvettiä ja ne piti ostaa takaisin tuplahintaan. He olivat ylipäätään onnekkaita, että onnistuivat saamaan sen takaisin. 

Vesi on Suomessa liian halpaa, sanovat asiantuntijat: ”Toivon, että hinta nousee”

Näin luodaan kuva, että vesi on muka liian halpaa ja siksi maksuja pitää nostaa. Laki muutos puolestaan mahdollistaa osittaisen yksityistämisen, ja näin kunnat myy osuuksia sijoittajillle, josta puolestaan alkaa maksujen korotukset kuluttajille, koska pitää "investoida". Nyt vedet ovat kapitalistien käsissä ja siksi hinnat alkavat nousemaan vuosi vuodelta, mutta mitään investointeja infraan ei tietenkään tehdä, vaan maksut menevät suoraan omistajille voittoina. 

Edellistä on myöskin pirullisen vaikea perua, kuten Englannin ja Tallinan esimerkit osoittavat. Myös lähempää löytyy esimerkki siitä, mitä tapahtuu kun yritetään edes vähän suitsia riistokapitalistien limaisissa käsissä olevan luonnollisen monopolin Carunaa - tulee välittömästi näpeille:

Energiavirasto pani sähkön siirtohinnat kuriin, ja Carunan omistajien tulot putosivat – haastavat Suomen oikeuteen

Ja nyt kun nämä globalistipetturit ovat nyt jäämässä rysän päältä kiinni tästä kavalluksen suunnittelustaan, on totta kai alkanut selitteleminen, ettei me suinkaan myydä kansallista omaisuuttamme pois!

Mutta mistä oikeasti on kyse?

Vasemmistoliitto teki aloitteen, ettei vesivarantoja saa myydä.

Oikeistohallitus teki ko.aloitteen pohjalta oman lakialoitteensa, että saa myydä 49%.

Nyt sitten selitellään, kuinka he oikeasti yrittävät estää tämän myymisen - josta siis vastaisivat he itse.

Pitää olla edellisessä tekstissä mainitunlainen tosifani, jos aikoo uskoa tuon selityksen. Ei tuollaisia aloitteita tehdä, jos ei ole vakaa aikomus kavaltaa kansan omaisuutta. 

Eikä kenellekään pitäisi tulla yllätyksenä, että miten tuo valehteleva rötösherrahallitus "korjaa" tämän maan asioita, siihen kun kuuluu esim. velan vähentäminen ottamalla sitä lisää. Ja vaikka mikä tahansa muu lupaus petettäisi, niin maidemme myymisestä kyllä pidetään kiinni.

Kokoomus ei 80-luvun jälkeen ole tehnyt mitään muuta kuin pilannut suomea ja myyneet aina tilaisuuden tullen tätä maata pala palalta ulkomaisille sijoittajille.

Kokoomus on globalistin lempipuolue numero yksi, sillä sitä kannattaa monesti juurettomat ihmiset, jotka täyttää huutavaa, sisäistä tyhjiötään ja pienuuttaan taloudellisella menestyksellä. Globalistit kun ovat aina juurettomia vaikka saisivat kaiken rahan ja vallan maailmassa. Kokoomuslaisen moton ollessa: Minä, eikä koskaan me. Juuri näiden kanssa saa kansa pelätä, että milloin heidän perustansa murskataan ja myydään osissa muualle - ja se pelko on realisoitunut salakavalasti jo vuosia.

Summa summarum

Vesien yksityistäminen koskee kaikkia ja mikä on varmaa on se, että silloin maksetaan (sinä, minä, me ja te!) enemmän vedenkäytöstä. Esim. Tallinnan ylikompensointi kommunismista kapitalismiin oli myöskin hyvä esimerkki tästä: 

"TALLINNA Yksityistämisen jälkeen veden hinta Tallinnassa moninkertaistui. Ongelmien korjaaminen vei lähes 20 vuotta." 

"– Markkinaehtoisen toimijan kanssa pätevät aina samat lainalaisuudet. Vaikka myynnissä olisi vain pieni osuus yhtiöstä, myymisen jälkeen osakkeenomistajan etu on aina se ensimmäinen juttu, jota pitää miettiä."

Kun Tallinna yksityisti vesihuoltonsa, melkein kaikki meni pieleen – "Älkää tehkö Suomessa näitä virheitä", sanoo kilpailuviraston johtaja

Ei kommentteja: