tiistai 15. lokakuuta 2024

Onko röyhkeydellä enää mitään rajaa? Kaksi uutta korruptiotapausta!

 Ensiksi tapahtui tämä, kerrassaan mielenkiintoinen sattuma:

Persut jatkavat varmoja otteitaan. Pitkä lista rikottuja lupauksia ja omien arvojensa rikkomisia kasvaa, ja aletaan olemaan jo melkoisen röyhkeyden tasolla kun tämä sananvapauspuolueenakin tunnettu porukka alkaa kyttäämään vihapuhetta, antaen diilin yhdelle omistaan. 

Ja ei ne hallituskumppanit jää yhtään sen huonommiksi, vaan kyseessä lienee kilpailu kuka kusee kansaa molempiin silmiin hehtopaineella.

Tällä kertaa vuorossa Suomen turhin puolue, eli RKP, joka vähän on järkkäillyt diilejä:

Tämän pitäisi viimeistään osoittaa, että oikeisto ei ole mikään holhouksen ja verottaminen vihollinen, kaukana siitä - ainakin jos näillä välineillä voidaan kartuttaa kaverien voittoja.

Ei siis ihme, että Suomi on maa, jossa tuotteet jotka eivät ole tupakkaa, määritellään tupakaksi, vain jotta voitaisi verottaa lisää.

"Ilta-Sanomien tietojen mukaan makuvalikoiman oli tarkoitus olla vieläkin suppeampi, mutta hallituspuolue Rkp vaati syystä tai toisesta mukaan muun muassa inkiväärin ja teen maut." (Lähde)

RKP vaati siis lisäyksiä joita sattumoisin valmistaa vain yksi firma, joka myöskin sattumalta avasi tehtaan Pietarsaareen.

Taas näemme sen, mistä Fundamentti on kertonut jo aiemminkin, että kapitalismi ja kommunismi ovat vain kaksi eri tietä päästä samaan lopputulokseen. Esim. kommunistissa dystopioissa "nautintoaineet" eivät juuri nautintoa tuota, mutta silti pitäisi käydä töissä, jotta saa ostaa rahaa niiden ostamiseen. Siinä se työmotivaatio kasvaa.

Mitä tulee ylipäätään nikotiinipusseilla tehtävään kiskuroimiseen, on se taas yksi tyhmimmistä siirroista mitä voi tehdä. Ne olivat edullinen ratkaisu nikotiinin saamiseen, ja täten myöskin avuksi tupakoinnin lopettamiseen, mutta siinä vaiheessa jos kiekko maksaa sen 10-15€, aletaan taas olemaan allikossa johon on tultu ojasta. 

Osasyynä se, etttä koska oikeistolaiset päättäjät ovat rikkaita, ei heillä ole oikein minkäänlaista konseptia siitä mitä on olla normaali- saati pienituloinen. Niinpä nikotiinipussien hinnan nostaminen yli kipurajan ei näytä heistä mitenkään toimimattomalta ratkaisulta, sillä sehän on taskuraha. Sama juttu Temun kohdalla - miksi kukaan ihmettelee kun sieltä ostetaan?

Tietysti sekin on mahdollista, että hillotolppa tekee tavan kansan riveistä tulleista, mutta heikkoluontoisista politiikoista korruptoituneita, kuten Purran persuista. Persuissa edelleenkin on fiksuja ja aatteellisia rivijäseniä, mutta tavalla tai toisella nämäkin ajetaan sieltä pois. Shampanjasosialistien rinnalle on noussut shampanjapersujen hovikelpoinen, lobotomoitu ja kastroitu eliitin unelma. 

Eikä sovi unohtaa näitä suuria puolueita kokonaisuudessaankaan, sillä kuten Fundamentin takapiruoppi asian ilmaisee, vauraat takapirut määräävät puolueita ja ehdokkaita sponsorointinsa kautta. Jos joku luuli, ettei kapitalistit esim. yritä ottaa hallituksia valtaansa, on naiivi. 

Siksi äänestämällä on yhä vaikeampaa vaikuttaa, sillä kun tarpeeksi on rahaa, voi tukea vaikka molempia laitoja ja silti voittaa aina, äänestystuloksesta riippumatta. Esim. Jenkeissä samat tahot rahoittavat sekä demokraatteja kuin republikaanejakin, jolla pystytään eliminoimaan äänestystuloksesta aiheutuva sattuman mahdollisuus. Tämä on se syy miksi kapitalistit tykkäävät puhua demokratian puolesta, sillä rahalla saatava poliittinen vaikutusvalta eriarvoistaa äänestäjäkunnan.

Entä mitä on odotettavissa jatkossa?

Ainakin tämä testi taidetaan reputtaa:

Oikeiston versio mamutuksesta on se kuuluisa "työperäinen maahanmuutto", jonka ideana on että ulkomailta haalitaan suomalaista työvoimaa sivuuttavaa halvempaa työvoimaa - ja sitähän kuulkaa tulee, ja sitä tulee kunnolla!

Maahanmuutto kasvaa enemmän kuin koskaan – skenaario povaa: kuuden miljoonan raja lähestyy

Ei kommentteja: