torstai 30. marraskuuta 2023

Mitä todella tapahtuu Argentiinassa?

Osa porukasta ei meinaa pysyä housuissaan, nyt kun Argentiina sai ihka aidon anarkokapitalistin "pelastamaan maata". 

No, mikä tässä sitten on niin hienoa tässä ja miksi oikeistosta kuvitellaan tulevan messiaan, vaikka se on vaikka sehän on vain globalistisen takapirun toinen siipi?

Katsotaanpa:

Tämä johtuu oikeisto-liberalistisesta narratiivista, joka menee siis siten, että sen mukaan globalismin voimat ovat yksinomaan kommunismia, ja kaikki lääkkeet siihen ovat täten oikeistolaisuutta ja minimivaltiota. 

Tämä ajatus on pesiytynyt muuten myös amerikkalaistyyliseen kristillisyyteen ja siten myöskin siellä tuotettuun ja myytävän uskonnollisen kirjallisuuteen yms. ja täten myöskin muualle maailmaan - esim. Vartiotorniseura on tunnettu tästä, että he iskostavat valtion hyökkäävän heidän kimppuunsa hetkenä minä hyvänsä ja kaikki poikkeukselliset tilat maailmassa on automaattinen maailmanloppu (silti heikäläisillä on näyttävä portfolio kiinteistösijoituksissa, vaikka loppu on aivan liki*) Eikä oikein ne muutkaan lahkot jotka sieltä tulevat, ole tässä juurikaan tekemässä poikkeusta. 

Tokihan globalistinen eliitti rakentaa - kuten jo vuosia on Fundamentissa kerrottu - omaa kolmatta tietään. Niiltä osin siinä on mukana kommunismia, mutta globalismin eliitti on silti yksityinen taho, ja se tai paremminkin he, yrittävät valloittaa valtiot jakansat.  Heidän ideana on yhdistää kansan kannalta kommunismin ja kapitalismin huonot puolet, ja omalta kannaltaan hyvät puolet. Aivan kuten kolmas tie yhdistää kansan kannalta niiden hyvät puolet. Tämä on se uusi jako, jota moni ei vielä ymmärrä. 

Siksi tämä hihkuminen on ennenaikaisesta ja päättyy pettymykseen, ihan kuten nyt Suomessakin on käynyt - näimmehän me jo minkälainen pelastaja oikeisto on. Itse asiassa todistimme nyt täydellistä ojasta allikkoon menemistä, kun vihervasemmisto vaihtui riisto-oikeistoon. Aivan kuten kapitalismissa ja kommunismissa, molemmissa lopputulos on kansan kannalta hyvin samanlainen. 

Niinpä jos me aidon vastarinnan edustajat luotamme nyt oikeistoon, niin siitä ei seuraa mitään hyvää. Oikeisto on sitä porukkaa joka unohtaa sinut heti kun sinulla menee huonosti, oikeita niitä tosiystäviä. Juuri nyt vain molempien intressit ovat linjassa, vastustetaan kommunismia ja woketusta, ja sen sellaista mitä vihervasemmisto harrastaa. Mutta oikeisto on sen saman pirun toinen siipi. Takapirun.

Joten, mikä tässä Argentiinan tapauksessa on takana?

Shokkikapitalismi!

Se on tämä klassinen temppu, josta on kerrottu jo vuonna 2010:

USAssa näkyy kapitalismin suunnaton vaikutus ja kytkös valtioon, valtio ei saa komentaa kapitalistia mutta kapitalisti saa pompottaa valtiota, tämä estetään vain voimallisella kansalaisvaltiolla joka pitää kiinni Täydellisen Järjestelmän tiiviistä yhteiskunnallisesta ideasta - hieman vastaava käytäntö oli myöskin Argentiinan shokkihoidon aikana kun esim. Ford toimitti autoja juntalle, siinä missä juntta vastapalvelukseksi eliminoi kokoonpanolinjoilta hankalat ammattiyhdistysihmiset - itse asiassa työläisten etuja ei tuossa shokkihoidossa vain kumottu vaan tehdasalueella oli oma putka jolloin suurkapitalistit jakoivat valtion kanssa oikeuden pidättää kansan vapaus ja oikeudet!). Pitää muistaa, että se mikä on nyt, on ollut jo kauan eikä sitä voida ratkaista entisillä aseilla jotka ovat "niiden" aseita

Se näet on todella huono yhdistelmä, jos olet jokin Etelä-Amerikan maista, ja järjestelmäsi ei ole sellainen minkälainen se pitäisi olla USA:n mielestä.

Niinpä kansalle annetaan tällä tapaa illuusio muutoksesta ja jopa päätäntävallasta, samalla kun Argentiinasta tehdään yksi suuri kaivos. 

Veroja lasketaan, jotta kansalle tulisi lasku ja verot maksaisivat sabotöörien luksuselämän - tai sabotöörin luksuelämän. Eivät nämä minimivaltion kannattajat koskaan itse malta pysyä poissa sen järjestelmän ohjaksista, jonka he haluavat poistaa. Ei niin kauan kun siitä on saatavilla lisää itselleen rahaa ja valtaa. 

Ei kommentteja: