maanantai 20. marraskuuta 2023

Miksi miehet hylkäsivät yhteiskunnan?

Sunnuntaina oli miesten päivä, joten siksi lähdemme viikoon siihen sopivalla aiheella.

Suomeen kasvoi muita katkerampi ikäluokka – nämä asiat kalvavat heidän mieltään

On siis alettu ihmettelemään, että miksi juuri nuorista miehistä on ruvennut löytymään heitä jotka ovat sitä mieltä, että väkivallalla saa ja voi muuttaa asioita. 

Kyllä, siitä samasta porukasta jolta on viety toivo ja usko huomiseen sekä yhteiskuntaan.

Se nyt vain on niin, että on erittäin huono idea ryhtyä syrjimään ja tyrkkimään nuoria miehiä, etenkin kun se tehdään naisten, vähemmistöjen ja mamujen korottamiseksi. Sellainen on omiaan lisäämään vastakkainasettelua ja ns. jännitteitä. Kun aikoinaan kansan enemmistöä tyrkki kapitalisti, se sai aikaan työväen vastarinnan, ja nytkö ei kävisi samoin, kun miehiltä riistetään elämästä päämäärät ja sisältö, tarpeiden täyttymys? Ei mene oikein puheet tasa-arvosta kaupaksi, jos toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset.

Todellakin, ennen se duunarikin sai elatuksen, perheen ja kodin, mutta nyt ei enää saa. Ei välttämättä edes se vähän enemmän koulussa ollut. Verotus ja palkat on ns. elitistisellä mallilla. Esim. ruoan hinta on noussut huimasti ihan muutamassa vuodessa, samalla kun ruokakapitalistit kiskuroi ennätystuloksia, ja palkat nousseet vain vähän, jos ollenkaan. Yritä siinä sitten tavan miehenä olla se modernin naisen bare minimum -vaatimustason mukainen pilottilääkäritoimitusjohtajajuristibodari. 

Unohtamatta sitä, että tämän päälle media on vielä mustamaalannut miehiä agendansa mukaisesti. Sen viesti on ollut Virallisen Totuuden (TM) mukainen:  Valkoinen heteromies ei kelpaa mihinkään

Tämä on johtanut siihen, että mies vain joutuu seuraamaan vierestä sitä, kun kaikki muut saavat säälistä kaiken, mutta häneltä vaaditaan enemmän ja enemmän kaikessa. Luonnollisesti samalla häntä kaasuvalotetaan mantralla: Olet se kaikista etuoikeutetuin. Mutta sitten kun tämä mies vaikka hakee työtä, joka paikassa kysytään aina ensimmäisenä mihin vähemmistöön hän kuuluu - ja auta armias jos ei kuulu!



Sellainen laittaa kuulkaa kiukuttamaan ihmistä ja siksi juuri ahneella on paskainen loppu ja kahva jää kiskovan käteen. 

On siis väärä kysymys, kun kysytään: - Miksi miehet hylkäsivät yhteiskunnan?

Sillä: Yhteiskunta hylkäsi miehet ensin

Aika moni on vain tullut siihen tulokseen, ettei mahdollisuuksia yksinkertaisesti enää ole, ei ainakaan samalla tavalla kuin mitä edellisillä ikäpolvilla oli. 

On kyllä sanottu jo kauan, ettei se ole hyvä suunta kun miehiä on päätetty potkia päähän rakenteellisesti, asenteellisesti ja vakaumuksellisesti. 

Vastareaktion laki tekee tehtävänsä. 

Miksi moderni mies edes välittäisi yhteiskunnasta, kun hänellä ei edes koskaan tule olemaan osaa siinä. Hänen elämällään ei ole mitään merkitystä tai arvoa, joten hänelle on aivan se ja sama mitä hän täällä tekee. Tällöin jos hän jotain tekee, on se vastarinta. Ellei sitten vajoa opittuun avuttomuuteensa tyystin. Median maalaamasta mieskuvasta on tullut itseään toteuttava ennustus.




Ja jos sitten mies puhuu tästä ongelmastaan tai ongelmistaan paremminkin, vastauksena on: "No et ainakaan tolla asenteella saa töitä ja naista, lälläää". Tai sitten joku muu hiljaiseksi häpäisemisen taktiikka. Mutta ei koskaan ongelman tunnustamista, sillä silloinhan jouduttaisi luopumaan syntipukista ja jopa etsimään ratkaisuja ongelmaan ja sellainenhan ei täällä käy päinsä! Asian myöntämisen ja miesten hyväksymisen sijaan on helpompi vain määräillä ja tuomita, viestin ollessa: - Sinä et kelpaa itsenäsi vaan sellaisena kuin me haluamme, ja vain sellaisena.

Feminismi kaksoisstandareineen pyrkii siihen, että miesten perinteinen rooli jatkuu, mutta naisten loppuu - paitsi silloin, kun miestä voidaan syyllistää perinteisestä maskuliinisuudesta. Ja yhteiskuntamme Virallinen Totuus(TM) on juurikin post-feministinen.

Lopputulos?

Teit niin tai näin, niin teet ain väärinpäin.

Ensimmäinen virheesi oli kun synnyit mieheksi. (MT-ongelmat on terve vastine sairaaseen yhteiskuntaan).




Virallisen totuuden tahdon mukaisen yhteiskunnan pointti ei ole yksilön onnellisuus ja tyytyväisyys elämään, vaan massa joka tekee niin kuin harvat haluavat.  Ja tämä massa käyttää siihen vaikka sitten koko elämänsä, etunenässä tässäkin asiassa miehet ovat tykin ruokaa, sillä siinä hulluudessa on tarvittaessa uhrattava itsensä ja läheistensä, jotta voisi saavuttaa jotain joka ei koskaan tuonut heille tyydytystä.

Eikä tässä auta sen enempää oikeisto tai vasemmistokaan.  Jälkimmäisen mielestä juuri se mies on etuoikeutettu ja häntä saa hyväksikäyttää, eikä oikeisto ei ole tässä lainkaan eri mieltä, vaikkei toki tunnusta etuoikeutuksen käsitettä, koska edustaa etuoikeutettuja.

Nyt kun vallassa on oikeisto, syöksykierre jatkuu. Jos aiemmin sosioekonomisia portaita pääsi nousemaan hissillä, nyt se alkaa mennä jälleen alaspäin - kaikkien aiemmin saavutettujen, rahallisten parannuksien läpi, alinta luokkaa kohti. Huippu pienenee ja pohja laajenee. Erityisesti tämän hallituksen tahto on, että "köyhien työt" jatkuvasti huononevalla palkalla (tuella) lisääntyy ja paremmat työt vähenee. Tällöin se, että jotkut pääsee ylöspäin ei korjaa sitä, että muilla menee enemmän ja enemmän päin helvettiä. Mikä taas ei ole terve yhteiskunnallinen suunta kokonaisuutena.

Vastalääkkeenä ja ainoana sellaisena on kolmas tie. Se tarjoaa yhteisen määränpää minkä eteen kaikki suomalaiset tekisivät töitä - eivät vain miehet. Tällöin kaikki olisivat osana jotain itseään suurempaa. Vain siten saadaan parempi tulevaisuus niin Suomelle kuin suomalaisuudellekin, globalistinen takapiru kätyreineen ei sitä tuo.  Sille on tärkeintä yhdentyvä Eurooppa, yksityisten yritysten rattaiden pyöriminen, millä vain niiden johtoportaalle kerrytetään pottia. Unohtamatta kotimaisia massoja,  joilla vain rahoitetaan maahanmuutto ja maahanmuuttajien elämä.  

Myös mitä tulee niin parisuhteisiin, kuin myös yhteiskunnallisiin arvoihin, tarvitaan kolmannen tien tuoma uudistus, Virallisen Totuuden(TM) kumoaminen.  

Nykyisellään jos lähdet sooloilemaan tai poikkeamaan Virallisen Totuuden määrittämältä polulta, olet pahimmillaan koko loppuelämäsi työttömänä tai löysässä hirressä ja maaorjana kuntasi työkkärille ja kokoomuksen kumppaneille. Tämä on se canceloiduksi tulemisen pelotevaikutus, ja canceloiminen itsessään on massakontrollin ase.

Moni on tosin rakentanut kaiken sen mitä heillä on, näille Virallisen Totuuden (TM) valheellisille perustuksille ja he siksi pitävät siitä itkien kiinni viimeiseen asti. He ovat jopa valmiita satuttamaan kaikkia jotka eivät heidän maailmaansa mallia ja kuvaa allekirjoita.
Kunnioitetaan perinteitä, mutta ilman että se silti estäisi kehitystä. Me voimme saada molemmat. 

Ja annetaan miehille heidän ansaitsemansa kunnioitus, ja laitetaan kaikki kansan petturit pihalle ja vastuuseen siitä mitä he ovat tehneet, tai tekemättä jättäneet. 

Kolmatta tietä pitkin, kohti lopullista voittoa!

Hyvää miestenpäivää, kuninkaat!

1 kommentti:

Olavi Koskela kirjoitti...

Oikeastaan kysyttäväksi jää vain se, miten tai miksi me miehet annoimme kaiken tämän paskan tapahtua? Henkilökohtaisella tasolla on pakko myöntää, että keskeinen syy on ollut se, että olen aiemmin pitänyt naisia pääosin täysjärkisinä ja ihmissuhteissa reilua peliä pelaavina yksilöinä. Siis koko lailla samanlaisina kuin mitä miehet ovat. Totaalisen harhainen käsitys. Naisten päätöksiä tai tekoja eivät sanele järki tai kohtuudenmukainen harkinta, vaan tunteet. Reilu peli ja tasapuolisuus ovat heille perin tuntemattomia tai heille soveltumattomia lähestymistapoja. Vei suorastaan nolostuttavan kauan oivaltaa, että naiset ovat oikeastaan meille vieras etninen ryhmä, jonka kanssa me olemme alinomaa matalan intensiteetin sodassa. Siinä sodassa olemme aika lailla alakynnessä, mutta ei sotaa ole vielä kokonaan hävitty!