torstai 1. kesäkuuta 2023

Transagenda kohdistetaan lapsiin, ja syykin on selvä

Koska degeneraatit yrittävät omia kesäkuun omakseen, lienee paikallaan nyt nostaa pöydälle aihe joka varmasti tulee puheeksi taas kerran. 

Eräs tähän aiheeseen liittyvä kuuma teema on lapsien turmeleminen transagendalla. Eli näiden narratiivihan on seuraava: sukupuolia ei ole tai niitä on 6000000, mutta kuitenkin jos poika leikkii nukeilla, on hän tyttö ja jos taas tyttö rymyää poikien leikeissä, on hän poika. 

Kaksoisstandardit on massakontrollin ase, niin myös tässäkin tapauksessa. 

Vaan, nyt ei puhuta vain johdattelevista ja myrkyllisistä vanhemmista joiden "translapset" tulisi lapsiensuojelun ottaa huostaan.  Katsokaamme seuraavaa Standford Medicinen artikkelia aivojen kehityksestä - näet näille degeneraateille juuri lapset näyttävät olevan saalis numero yksi:

Understanding the Teen Brain 

In fact, recent research has found that adult and teen brains work differently. Adults think with the prefrontal cortex, the brain’s rational part. This is the part of the brain that responds to situations with good judgment and an awareness of long-term consequences. Teens process information with the amygdala. This is the emotional part.

In teen’s brains, the connections between the emotional part of the brain and the decision-making center are still developing—and not always at the same rate. That’s why when teens have overwhelming emotional input, they can’t explain later what they were thinking. They weren’t thinking as much as they were feeling.

Eli, aivot voidaan jakaa tässä tapauksessa reaktiiviseen ja loogis-analyyttiseen. Aivojen eri osat hallitsevat näitä alueita. Esim. Reaktiivinen mieli on tunteellinen ja vaistomainen osa mieltä, ja sitä hallitsee mm. mantelitumake. 

Kuten artikkelissa kerrotaan, aikuiset tekevät päätöksiään loogis-analyyttisella osalla aivojaan, teinit taas tekevät niitä pääasiassa reaktiivisella mielellään, eli tunteella, ei järjellä. Heillä aivojen yhteydet kun ovat vielä kehitysvaiheessa.

Tästä syystä teinit voivat myös helpommin joutua tunteidensa valtaan, eivätkä he osaa edes myöhemmin selittää, että mitä he oikein ajattelivat kun näin kävi - siksi nuoruutensa hulluja päähänpistoja varmasti moni voikin miettiä posket hehkuen. 

Nyt sitten näitä teinejä ja jopa sitä nuorempia yritetään manipuloida ja ajaa - tunnetasolla - vaihtamaan sukupuoltaan ja turmelemaan kehoaan kohtalokkaalla tavalla. 

Tämä siksi, koska he ovat helppo uhri, johon sitten nämä degeneraatit käyttävät valtaansa täysin häikäilemättömästi.


Jos emme neutralisoi mädätystä, meiltä loppuvat huomiset. 

Totuus löydettiin ja sakotettiin

Rikkokaamme leipä yhdessä, sillä

Totuus painaa enemmän kuin valhe

Ei kommentteja: