tiistai 20. kesäkuuta 2023

Kohti suurta loppusotaa?

Taas tämä aihe. Ikävä kyllä. 

Osa 1. Nykyhetki

Ja mitä tekee tämän aiheuttajat?

Käskevät antautumaan! 

Mutta Fundamentti joka tästä jo ennen tämän käsistä karkaamista varoitti, kannattaa tämän ilmiön vastustamista.

Kolmas tie vie pois sen, minkä globalistit tänne toivat. Todellakin, oikeisto haluaa halpaa työvoimaa ja vihervasemmisto esitttää hyväntekijöitä.  RKP haluaa vain pilata suomenkielisten lasten elämän. Tahtotila on kansaa vastaan valtapuolueilla jotka ovat globalistipetturien omistuksessa.

Niin kauan kun edetään globalistipetturien pillin mukaan, edetään Ruotsin tietä:

 • Vieraslajien maahantuonti kalergin opein
 • Yksittäistapaukset alkavat
 • Denialismi alkaa
 • Ongelma laajenee
 • Hyssyttely lisääntyy
 • Ongelman kiihtyminen
 • Vähättely jatkuu
 • Kiistäminen alkaa
 • Ongelman kärjistyy
 • Ongelman myöntäminen ja nöyrtyminen?
 • Mutta liian myöhään?

Nyt on ratkaisevat hetket meneillään. Kysymys kuuluu: Mihin suuntaan tästä jatketaan?

Maailmalla näkyy heräämisen merkkejä, kolmannen tien lakien mukaisesti, mutta entä täällä?

Tämä sama vastareaktion laki tulee myöskin pätemään muissakin asioissa. 

Osa 2. Tulevaisuus?

Juuri nyt kokoomus, jota syyttäminen kaikesta kurjuudesta ja maahanmuuton hallitsemattomuudesta, on päättänyt katsoa, että saako se suomalaisetkin mukaan näihin katutalkoisiin. 

Jos jo nyt lapset ryöväävät huvin vuoksi aikuisia, niin miten käy kun laitetaan suurempi porukka ahtaalle ja niitä nöyryytetään päivin ja öin? 

Alkaa taistelu selviytymisestä ja reviireistä, ja kun sen tekevät he joilla ei ole mitään hävittävää, niin se ei tule olemaan hieno näky. 

Kokoomuslaiseen umpiluiseen päähän ei mahdu sellainen ajatus, että kun siitä "veltosta makaajasta" tehdään aktiivinen pelkällä kepillä, sen aktiivisuus ei ole toivotunlaista. Ei maassa jossa on työttömiä satoja tuhansia ja jossa vapaita työpaikkoja joitakin kymmeniä tuhansia, ja nekin on syystä vapaita. 

Ja eihän nyt alun alkaenkaan kaikki työttömät ole niitä hiljaisia ja ihmiskammoisia, vaan heistä löytyy nimenomaan rikollisuuteen taipuvaisia jännämiehiä, jotka eivät pelkää vartijaa eikä linnaa ja joista se pikkuporvarinkin muija salaa haaveilee. Ne jännämiehet ottaa sen minkä haluaa ja roadmanit loput uhkailee puukolla tai ilman. Ja nyt kokoomus haluaa, että alalle hakee myöskin ns. siviilit. 

No, nämä on asioita joita ei tule miettineeksi hienostoseuduilla, joissa itse saa kaiken ilmaiseksi. Mikä niissä on niin hyytävää, on juuri se, että ne ovat käytännössä aikuisia lapsia. 

Tämä oikeistomulkeroiden tyyli on perinteisesti äärimmäisen idealistinen, mutta ei vahingossakaan pragmaaattinen. Nythän ne lakkauttelevat viimesijaista sosiaaliturvaa ja puuttuvat ihmisen perusoikeuksiin kuten lakkoilu, järjestäytymisvapaus, vapaus neuvotella palkkaan työstä (ja kollektiiviseen neuvotteluun), samalla kun tehdään äärimmäisen helpoksi työntekijän irtisanominen. 

Eli kaiken kaikkiaan halutaan poistaa kansan enemmistöltä oikeus ihmisarvoiseen elämään. 

Siinä ei poliisien määrän nosto muutamalla sadalla paljoa enåä auta - ne on vasta näitä roadmaneja varten!  Rikosten ratkaisemisprosentti on Suomessa jo valmiiksi todella alhainen.

Eikä sekään ole kovinkaan lohdullista, ettei tässä maassa saa puolustaa itseään. Alistu tai saa tuomion pahoinpitelystä. Sillä piippuun ajetulla tai elämäntapakriminaalilla ei ole käytännössä mitään menetettävää, se pääsee korkeintaan valtion kustantamaan lepokotiin maksamaan veronmaksajalle monin kertaisesti enemmän kuin jos oltaisi vain maksettu sen verran tukea elää.

Ja jotenkin tuntuu siltä, että tässä tapauksessa jos pahin skenaario tapahtuu, on Virallisen Totuuden(TM) mukaisesti se kaidalta tieltä hairahtanut suomalainen taas kerran  "ihan eri asia", kuin he joita kuuluu suvaita. 

Suomen kansa ei löydä enää pelastaajansa oikealta, eikä vasemmalta, vaan sen on rakennettava oma, kolmas tiensä, joka on yksin kansan. Sen jälkeen kyllä globalistipetturienkin aika koittaa, sillä ne yrittävät ohjata tuolta tieltä harhapoluille. 

Ei kommentteja: