maanantai 5. kesäkuuta 2023

Rammstein sai naarashyeenat liikekannalle

Till "tilliliha" Lindemann on päässyt tikunnokkaan, kun MeToo:n hengessä naiset ovat jälleen leikkineet siveydensipulia, ja ottaneet kohteekseen jälleen kerran tutun uhrin: tunnetun ja suositun miehen. 

Ja joka ei ole uutisia lukenut, voineekin jo päätellä näistä johdannon sanoista, että mistä tässä taas kerran on ollut kyse. 

Todellakin, MeToo on modernin naisen hyvin tyypillinen "kulkuneuvo", jossa uhri on hypergamian lakien mukaan valittu ylemmän tason mies, jota käytetään toksisessa humble bragissa ja statuskiipimisessä. Näistä pimeän triadin "hyveellisistä uhreista" Fundamentti on aiemminkin uutisoinut, eikä tämä tapaus liene muuta kuin esimerkki moisesta ilmiöstä.

Miehet eivät voi koskaan ymmärtää, miten vaikeaa on olla modeni nainen. 

Mutta jos jotain, tämä opettaa mitä tapahtuu kun annetaan tunteikkaalle olennolle loputtomasti vapauksia, ja ideaaliksi voimaantuminen sekä uhriutuminen sydämen kyllyydestä. 

Tässä tapauksessa on jälleen kerran kyseessä modernin naiseuden tyypillinen laskemoiva ja toksinen käytösmalli. 

Tämä "uhri" osasi ottaa mukaan huumetestin - josta tosin tuli negatiivinen tulos - ja muisti asiat yksityiskohtaisesti, vaikka oli "huumattu ja melkein hyväksikäytetty". Ensimmäisenä asia ilmoitettiin nettiin someihin, ennen kuin viranomaisille. Kertomus vaihteli myöskin, aina alussa tarjoillusta, "terästetystä juomasta", johonkin toiseen juomaan joka oli terästettyä, eikä siis se ensiksi nautittu. 

Hieno tapa kiittää ilmaisista juomista ja takahuoneeseen pääsystä, eikö?

Näitä toksisia naissyyttäjiä pitäisi syyttää, sillä ilman seurauksia ne eivät muuta tapojaan.

Lisäksi meidän pitää lakata olemasta niin naiiveja, että kuuntelemme täysin kritiikittä näitä juttuja.

Esim. Tämä Hyysärin Sanomien juttu:

"RAMMSTEININ jatkobileisiin kertomansa mukaan yhdeksän kertaa osallistunut nainen kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa, että hänen käsityksensä mukaan bändin jatkoilla on alkoholia, nuoria naisia ja seksiä."

Kokonaiset yhdeksän kertaa? Taisi viihtyä. 

Toisaalta, nyt kun ei sitten ole ollutkaan todisteita mistään laittomuuksista, narratiivi on vaihtunut nurisemiseen, siihen kuinka ongelmallista on, että Tilliliha ja koko bändi haluaakin bändäreikseen nuoria ja kauniita naisia, vanhojen ja rumien sijaan. Voi vuotakaa kyyneleet!

Jos kyseessä olisi naiset jotka noin tekevät, kyseessä olisi voimaantuminen + rimpsu muuta jargonia jossa ei ole tietenkään järjen häivää. 

Entä sitten "valta-asema"?

Jos artisti on valta-asemassa häntä himoitseviin bändäreihin, niin sitten varmasti myös esim. Only Fansia pyörittävät naiset harjoittavat valtasuhteen hyväksikäyttöä simppejään kohtaan?

Hey you, what do you see?
Something beautiful, something free?
Hey you, are you trying to be mean?
When you live with apes, man, it's hard to be clean
The worms will live in every host
It's hard to tell which one they hate the most
The horrible people, the horrible people
It's all anatomic as the size of your steeple
Capitalism has made it this way
Old-fashioned fascism
Will take it away

Ei kommentteja: