keskiviikko 31. toukokuuta 2023

Uutiskatsaus: Nikotiinipussit ja Hölmölän talousosaaminen

 Suomi on maa jossa on joko liian paljon rahaa tai liian vähän järkeä. Ehkä kyseessä on molemmat.

Sitä joko räjäytetään taivaan tuuliin, aina ulkomaita myöten tai sitten ei millään huolita sitä. Mutta poru kurkussa julistetaan kansalle miten ollaan konkurssin partaalla. 

Eräs mikä tätä kaikkea selittää on maan tapa nimeltä suhmurointi. Sen takia kaikki menee aina kansan kannalta pieleen, mutta suhmuroijain taskuihin kyllä tulee kapitaalia sen johdosta. 

Otetaan nyt vaikka nämä nikotiinipussit. Onko mikään ihme, ettei niitä ole näkynyt kaupoissa aiemmin, vaikka näitä nyt kauppoihin tulleita pusseja olisi saanut sillä sallitulla 4mg:n nikotiinipitoisuudella? No, jostain syystä Zonnicia kyllä sai, mikä on totta kai se Virallinen Totuus ™ tässä asia - niille on annettu markkinat haltuun ja jos/kun nyt nämä vapautuneet nikotiinipussit kielletään, on ilmeistä että Zonnic jää. Kilpailua kun ei kapitalismissa hyvällä katsota ja kapitalismissa se lopulta menee aina näin - kilpailu on hauskaa niin kauan, kunnes joku ottaa markkinnavallan, jonka jälkeen touhu on kuin kommunismissa - DDR:n valintatalossa ei tarvitse syytä suotta vaivata päätään sillä kumman tuotteen ostaisi. 

No, yritetään silti, tässä aloite aiheen tiimoilta, pidetään terve kilpailu voimissaan ja sairas holhous kurissa:

Nikotiinipussit lailliseksi Suomessa

Ei kommentteja: