torstai 25. toukokuuta 2023

Uutiskatsaus: Feministitoimittelijoiden miesjahtiviikot ja rappiojuhlat

Viime kuukausina on ollut havaittavissa "puolueettomien" toimittelijoiden offensiivi miehiä vastaan kuin myöskin naisten rappion edistämiskampanjakin. Käsittelemme näitä tässä kirjoituksessa.

Ilmeisesti suurin virhe oli tehdä havainto siitä, että näin tasa-arvon aikana olisi hienoa, jos miehiäkin koskisi siihen liittyvä huomioonottaminen. Miehet ovat vähän kuin Suomi EU:ssa, eli maksaa saa, mutta mitään hyötyä siitä ei saa saada.

Vastaiskut nähtiin ei-niin-yllätävän median sivuilla.

Mutta myös muualla:

Mutta kun on. Se, ettei miehiltä kysytä mistä he pitävät, tarkoittaa vain sitä, että ne naiset jotka osaavat tarjota sen mitä mies haluaa, menee niiden ohi jotka ovat sellaisen yläpuolella mielestään. 

Otetaan vaikkapa tämä juttu, jossa ei ymmärretä, että miehiä kiinnostaa se minkälainen nainen on, eikä se mitä tämä on saavuttanut. 

Jos nainen ei pidä siitä, että mies pitää naisen ulkonäöstä. ja vaatii että kiinnostuu hänestä samalla logiikalla kuin naiset kiinnostuvat miehestä (status), niin silloin tällainen nainen karsii itse itsensä geenipoolista pois. 

Ei mikään palkintovaimo

Mutta kuten tämän kauden avauksessa ilmeni, ettei tätä nykyistä "naisten kuuluu olla huoria, ja miesten inceleitä" -muotia myöskään kaikki naiset kannata.

 Tästä totta kai seurasi ulinaa. Eikä ihme, vastuullisuus on modernille naiselle kryptoniittia, ja heidän mielestä he ovat ansainneet kaiken, vain koska haluavat kyseistä asiaa. Niinpä asiassa ei pitäisi olla seurauksia sen enempää kuin kritiikkiäkään. 

Ei kommentteja: