keskiviikko 10. toukokuuta 2023

Hallituskopeloinnit - mitä sinun kannattaa tietää?

Vielä on aika aikaista kommentoida oikein mitään uudesta hallituksesta, sillä se kun on yhä ns. kopelointiasteella. 

Eikä siitä klähmimisestäkään meinaa toisaalta tulla oikein mitään. 

On nimittäin vaikea sekoittaa kansallismielisyyttä globalistipetturuuteen. Sitten tietenkin kun kipparina on psykopaattikerhon liskot, on meno aika limaista totta kai. 

Perussuomalaiset leikkaisivat esim. kehitysavusta, mutta pitäisivät kansan puolia läpi yhteiskunnan.  Kokoomukselle tämä ei tietenkään käy, vaan ne haluavat "päästöjen ja haittojen verotusta" eli kurjistavat entisestään tavan ihmisen elämää joilla on auto jolla kulkevat töihin.

Eikä tmuutoinkaan duunari näiden liskojen vallassa erityisen hyvin tule voimaan. Tarveharkinnan poistaminen kun on työn hinnan polkemista. Ja koska meillä on "työvoimapula" (ei siis ole), tämä on hyvinkin mahdollinen ase kansaa vastaan, jolle on näin tiedossa asetelma, jossa katetaan kapitalistille pöytä, josta putoavia murusia moni nälkäinen ryykää syömään - tämä on sitä tasapainottamista ja hyvinvointia. Ja mikä kätevintä, ei tarvitse luoda työpaikkoja, mutta jo olevat saavat apua riistämiseen.

Perussuomalaiset tietävät tämän, kuten kaikki jotka näkevät ettei keisarilla ole vaatteita. 


 

Myös köyhien osa tulee olemaan kurja, sillä kokoomuksen logiikkana on, että matalapalkkahommilla alkaa elää, jos vain sosiaaliturvaa lasketaan. lisätään kannusteita vastaanottamaan orjatyötä orjapalkalla vähentämällä valmiiksi pohjalla olevien elintaso kestämättömäksi. Ei työ ole mitään sosiaaliturvaa, ja ainoa tapa saada työ kannustavaksi on nostaa palkkoja.

Ongelmia varmaan tuottaa sekin, kun näin neuvotteluissa pitäisi vielä pystyä vakavalla naamalla ylläpitämään tätä "demokraattisen" yhteiskuntamme poliittista teatteria, jolloin se katoavan pienen kansanosan ja kolonisaatioajan äänenkannattaja, eli RKP, tulee jälleen olemaan mukana näissä bileissä kuin peräpukama. Kokoomukselle se tosin on mieluisa kuokkavieras. 

Ei olisi suuri yllätys, jos tämä pakka menisi vielä kerran uusiksi ja sieltä tulisi sellainen kokoonpano, jonka kansa joka ei koskaan opi, ansaitsee. Sen kyydityksen jälkeen oltaisi sinipunaisilla mustelmilla. 

Ellei sitten nämä  onnistuisi kumoamaan toinen toistaan, mikä olisi se kaikkein paras onni onnettomuudessa. 

Summa summarum

Allekirjoittanut ei ole "anolainen", mutta kyllä tällä videolla on oikein hyvä pointti. 

Ehkäpä ainoa tapa kansallismielisten näkökulmasta on mennä upporikasta tai rutiköyhää -taktiikalla. Tapahtui se sitten neuvotteluissa tai tarkottaisi se sitten sitä, että liskonäyttelyn apupuolueeksi ryhtymisen sijaan, jättäydytään odottamaan megajytkyä. Kokoomuksella kun on paha tapa saastuttaa kaikki jotka ovat pitkään sen lähettyvillä. 

Ei kommentteja: