torstai 3. joulukuuta 2020

Virallinen Totuus (TM) vs. asiantuntija lasten kasvattamisessa

Tästä näemmä on tulossa mielenterveyden miniteemaviikko, sillä jälleen kerran on murrettu myyttejä, mitä tulee Viralliseen Totuuteen(TM), sekä mielenterveyteen, tällä kertaa lapsiin ja kasvatukseen liittyviä. Tämä kritiikki ei tule vähäisemmän, kuin aidon asiantuntijan toimesta, eikä vain jonkun ideologin rustaaman valheellisen progandistin sloganeista.

Sinkkonen tyrmää sukupuolineutraalin kasvatuksen: ”Sukupuolien häivyttäminen on aikuisten päähänpinttymä, se ei lähde lapsen tarpeesta”

Suvakismiin kuuluu olennaisena osana lasten hyväksikäyttö, tavalla tai toisella. Massakontrollissahan on aina voitollista, jos Virallinen Totuus(TM) voidaan istuttaa kyllin ajoissa. Niinpä lapset totta kai on kohteena näillä aina - oli se lasten edun mukaista tai ei. 

Lisäksi suvakki on kuin vanhempi, joka käyttää erokiistassa tai riitelyssä surutta lastaan pelinappulana. 

Niinpä tämä artikkeli onkin erinomainen osoitus taas kerran siitä, miten lastensuojelun pitäisi ulottaa suojelemaan lapsia Virallisen Totuuden(TM) myrkyiltä. 

Tässä vielä aiheeseen liittyvä opettavainen kuunnelma, kuinka voimaannuttaa poikalasta:

Se on huomattavasti parempi vaihtoehto, kuin narratiivimme mukainen, poliittinen kasvatus pojille - ja lapsille ylipäänsä, jossa lapsuuden (etenkin poikuuden) patologisointi ja suoranainen lääkitseminen on yleistä. Miksi? Koska post-feministisessä yhteiskunnassa mies on epätäydellinen nainen, ja hänet täytyy parantaa toksisuudestaan, eli maskuliinisuudestaan. Onko siis ihme, että nuorten ahdistusongelmat ovat kasvussa? Suvakismi ja feminismi ovat ideologioita ja mielisairauksia itsessään, jotka perustuvat itselleen ja toisille valehtelemiseen, sekä näiden pakottamiseen tämän valheellisen, sosiaalisen teatterin leikkimisessä. 


Ei kommentteja: