tiistai 8. joulukuuta 2020

Lue nyt tärkeää tietoa koronasta ja koronarokotteesta

Näyttää siltä, että pukki on tuomassa koronarokotetta ihmisyyden edustajille, kautta maailman, sopivasti näin joulun alla. 

Otetaan aluksi pieni katsaus koronaan.

Kuolleet

Suomessa koronaan on kuollut alle 20 ihmistä, ja yli 95% kuolleista on ollut yksi tai useampi pitkäaikaissairaus. Kuolleiden mediaani-ikä on 84 vuotta. 

Huomattavaa on myöskin se, että riittää kun kuollut on ollut koronapositiivinen, että hänet luokitellaan koronaan kuolleeksi:

Sairastuneet

On olemassa eräs hyvinkin poliittisesti epäkorrekti trendi, mitä tulee koronaan sairastuneisiin. Nimittäin, ns. rodullistetut ovat hyvinkin edustettuina tartuntojen saaneissa.

Esim. Tässä IS:n jutussa, jossa on alueelliset kartat sairastuneista, on selvä trendi havaittavissa - ja sitä on kommentoitu jutussa seuraavasti:

Erityisesti Itä-Helsinki ja junaradan varrella sijaitsevat kaupunginosat korostuvat kartalla, joka esittelee tartuntojen suhteellista määrää eri postinumeroalueilla.

– Näille alueille keskittyy paljon asujaimistoa, niillä liikutaan paljon ja näillä alueilla asuu myös paljon kansalaisia, joiden äidinkieli ei ole suomi tai ruotsi. Näissä yhteisöissä on havaittu tartuntoja enemmän kuin väestöosuus kertoo, Mäkijärvi sanoo

Muutenkin Uudellamaalla/HUS:in sairaanhoitopiirissä koronaa on piisannut - siellä se on leviämisvaiheessa: 

Katso täältä maakuntasi koronavirustilanne ja kuinka se vaikuttaa arkeesi

Uudellamaalla myöskin muukalaisia piisaa:

Uudenmaan maakunnan väkiluku oli vuoden 2016 lopussa runsaat 1,6 miljoonaa henkilöä. Nykyisistä Uudenmaan asukkaista Uudenmaan maakunnassa on syntynyt 928 000 henkilöä. Uudenmaan väkiluvusta muualla Suomessa syntyneitä oli 527 000 ja ulkomailla syntyneitä 183 000 henkilöä.

Kymmenen prosenttia uusimaalaisista on syntynyt ulkomailla, joilla myöskin on noin 3-4 kertainen yliedustus koronapositiivisissa. 

Tämä ei myöskään ole mikään "mutkun Suomi" -juttu. 

Myös Yhdysvalloissa on havaittu vastaavaa yliedustusta koronatartunnoissa:

Almost one-third of infections nationwide have affected black Americans, according to data from the Centers for Disease Control, though blacks represent only 13 percent of the U.S. population.

Ruotsissa somalit ovat noin viisinkertaisesti yliedustettuina koronatapauksissa:

Last month, data from Sweden’s Public Health Agency confirmed that Somali Swedes made up almost 5 percent of the country's COVID-19 cases, yet represented less than 1 percent of its 10 million people

Testit

Testejä tehdään noin 30k päivässä joista 1% on positiivisia, käyttäen sitä samaa testiä, jolla Elon Musk sai neljästä lyhyen ajan sisään otetusta testistä kaksi positiivista ja kaksi negatiivista.

Mistä massat eivät ole ollut tietoisia, on se, ettei ole olemassa SARS-Cov-2 -spesifiä testiä. Vasta-ainetestillä tutkitaan koronaviruksen aikaansaamia vasta-aineita, joita leijailee ihmisen kehossa. PCR-testissä kudosnäytteestä ongitaan materiaalia duplikoimalla koronavirusten kappaleita, ja testin herkkyyttä voi säätää valitsemalla näiden duplikanttien lukumäärän. 

Mitä tällä ajetaan takaa? Eikö se ole aavistuksen tarkoituksenhakuista? 

Mikä "parasta", CD Creative Diagnostics ja TIB Molbiol mainitsevat erikseen PCR-testiensä tuoteselosteissa, ettei niitä tule käyttää diagnostiikan välineinä. 

Suomeksi:  mikään testi ei perustu ehjän ja tartuttavan viruksen havaitsemiseen. 

Selittäisikö tämä sen, miksi niin moni positiivisista ovat olleet oireettomia? Tällä testausmetodiikalla se on mahdollista, jos nämä positiiviset ovat vain joskus sairastaneet jonkun tämän influenssaperheen taudin. Esim. seuraavassa jutussa kerrotaan, kuinka juurikin mainittu PCR-testi tuppaa antamaan valepositiivisia tuloksia:

False Positives in PCR Tests for COVID-19

Nyt, seuraavaksi siirrytään itse rokotteen tutkiskeluun.

Rokote

Koronavirusrokotetta testataan jo ihmisillä – asiantuntijat pohtivat jopa yhden tärkeän vaiheen ohittamista kehityksen nopeuttamiseksi

Jopa YLE on tohtinut julkaista seuraavan lausunnon:

"SARS-rokotteiden kehittely jäi taannoin kesken, kun tauti hiipui keväällä 2003 eikä ole sen jälkeen palannut sairastuttamaan ihmisiä. Silloin ehdittiin kuitenkin havaita asioita, jotka huolestuttavat uuden koronavirusrokotteen kehittäjiä.

Kun koe-eläin, joka ei ollut ennen kohdannut virusta, rokotettiin ja rokotuksen jälkeen kohtasi luonnon viruksen, se saikin vaikeamman taudin. Näitä asioita pitää sulkea eläinmallien kanssa paljon pois, ettemme rokottamisella pahenna tilannetta saamalla aikaan vakavampia tautimuotoja, Nohynek sanoo."

Muuta rokotteesta:

  • Rokote on tehoton taudin vakavaa muotoa vastaan
  • Ei muodosta immuniteettia
  • Ei estä rokotettua levittämästä tautia
  • On tehoton riskiryhmäläisillä
  • Rokotteiden luomiseen menee 10 vuotta, tämä rokote on valmistettu 10 kuukaudessa. Edellisen influenssahysterian aikana toimittiin samoin, ja kun lääketehtaat olivat saaneet kerättyä pottinsa (valtioiden vastuunvapautussopimusten kera), oli seurauksena, että rokotetuista osa oli saanut narkolepsian.
  • 95% toimivuus on laskettu siltä pohjalta, että se toimii joitakin taudin oireita vastaan - varmaa tietoa ei ole, koska testaaminen on vielä täysin alkumetreillä.

Rokotekaupat tuntuu olevan tämän massakontrollin lietsoman joukkohysterian ja sensaatiomaisen mainoskampanjan maali.

Mutta koska rokotetta ei olla kunnolla testattu, ei sen ongelmista kuin sen enempää avustakaan voida olla 100% varmoja. Lisäksi myöskään narkolepsia ei ole poissuljettu vaihtoehto, sillä näemmä edellisestä mokasta ei joko opittu tai haluttu oppia:

Useassa kehitteillä olevassa koronarokotteessa on sama apuaine kuin narkolepsiaa aiheuttaneessa Pandemrixissa

Summa summarum

Koronalle on selvästi ominaista, että joihinkin se vaikuttaa tosi rajusti. niinpä jos on riskiryhmää, ja jää pohdittavaksi todennäköisyys: jos korona on varma passitus tehohoitoon, on tällöin mahdollisesti auttava rokote hyvä idea - mahdolliset riskit jäävät, mutta ovatko ne yhtä pahat kuin koronan seuraukset?

Lisäksi korona näyttäisi olevan ns. mamutauti. Onkin mielenkiintoista kuinka tässä sen suhteen käy, sillä kun tätä nyt varmasti tyrkytetään massoille, herää kysymys, että onko tämä paapottu intersektionaalisen hierarkian eturyhmittymä näiden prioriteettina - ovathan he selvästi supersolmuja/& riskiryhmää. Jos taas ei ole, niin voiko siitä päätellä, että heitä yritetään suojella tältä hätiköidysti kyhätyltä rokotteelta, ja miksi?


PS. Lisäksi ajatusyhtymät pedon merkkiin voi tästä tulla monelle, etenkin jos rokotetta meinataan pakottaa, esim. osto ja myynti -kielloilla. Tuskin tämä se on, mutta jonkinlainen pehmittely sille tämä voi olla. Näemmä oikeilla massakontrollin keinoilla, ihmiset saadaan luopumaan vapaudestaan ja oikeuksistaan. 

Helsinki alkaa vahtia joukkokokoontumisia automaattisesti valvontakameroiden ja tekoälyn avulla

Lue myös:

Supersolmuteoria

How To Increase White Blood Cell Count

Luontainen apu influenssaan, ml. koronavirukseen (laaja katsaus!)

Liittyen edellisin:

Nyt kannattaa harkita tavallista suurempaa D-vitamiinin annosta, sanoo professori – "Hyödyistä koronainfektioon liittyen on jo kohtalaisen runsaasti epäsuoraa näyttöä"

Ei kommentteja: