torstai 10. joulukuuta 2020

Orwellilainen koulumaailmamme

 ”Sota on rauhaa, vapaus on orjuutta, tietämättömyys on voimaa” - Vuonna 1984, uuskielinen puolueen motto

Yllä oleva motto voisi olla Virallisen Totuudenkin(TM) mottona, koska sen verran tunnollisesti sitä noudatetaan.

Katsohan tämä viimeisin:

Pätevyys ratkaisee, mutta sukupuolellakin on väliä – suurin osa Suomen yliopistoista harjoittaa positiivista erityiskohtelua rekrytoinnissa

Jos tarjolla on kaksi tasavahvaa hakijaa, yliopistot voivat suosia vähemmistöryhmään kuuluvaa. Usein se on nainen.

Yliopistotasollakin ollaan jo sitä mieltä, että syrjintä sukupuolen perusteella, on tasa-arvoa.

Toinen uuskielinen huomio on, että naisiin viitataan tässä vähemmistönä. 

Kuinka 50% ihmiskunnasta voi olla vähemmistö?

Etenkin kun Suomessa on enemmän naisia kuin miehiä.

Mutta näinhän se menee, toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset; kun naisia suoritaan, on se "positiivista erikoiskohtelua", muuten vastaava olisi sortoa sukupuolen perusteella. Naiset joita on yliedustettuina korkeammilla koulutusasteilla, post-feministisessä yhteiskunnassa suositaan tästä huolimatta. (Riittää kun syrjimiseen laittaa "positiivinen" etuliitteen, hieman kuten natsit laittovat omaan kristinuskon versioonsakin).

Ja kuten hyvin tiedämme, ovat naiset se sukupuoli joka valitsee, kuka saa ja kenelle annetaan, on se hypergamiaan liitettynä seikka, jolla tulee olemaan seuraukset, jotka eivät ainakaan estä esim. syntyvyyspulan ja sitä seuraavaa huoltovarmuuden sekä lopulta yhteiskunnan romahtamista. Päinvastoin - miehen pitää olla mielellään korkeamman sosioekonomisen statuksen, ml. koulutusaste omaava kuin nainen.  Nyt kun miehiltä vielä estetään tämä mahdollisuus, ollaan kaukana minkään sortin tasa-arvosta, ja aidosti matriarkaalisessa yhteiskunnassa, post-feministisessä dystopiassa, jossa perustuslakikaan ei saa olla naisten suosimisen tiellä.

Tässä vielä listaus "tasa-arvoa" ja tasa-arvoa kannattavista opinahjoista:

Eli seuraavan kerran kun punavihreiden poliittisten aktivistien infestoimat lehdet päivittelevät, että mikä nuoriin miehiin on mennyt, kun heitä ei kuulu ja näy enää yliopistoissa, voit näyttää tämän kirjoituksen. 

Summa summarum

Tämä on sitä, mitä Fundamentti tarkoittaa, kun käyttää termiä vähemmistöterrori(smi). Jos se on aiemmin ollut yksinkertaisesti sitä, että vähemmistö saa terrorisoida enemmistöä, ja enemmistö on aina se jonka pitää vain kestää, niin näemmä on sille löytynyt jälleen kerran uusi soveltamismuoto. Orwellilaista uuskieltä käyttäen, kuten odotetettua. 

Vähemmistöterrorismin toinen nimi on intersektionaalinen hierarkia, joka on 100% orwellilaisuutta ja 100% seksististä ja rasistista ideologisessa mielessä. PS. Jos valinta ei kohdistu sukupuoleesi, voit aina kääntää vihervasemmiston aseet heitä itseään vastaan, ja sanoa olevasi nainen - sukupuolihan on ilmoitusasia näinä päivinä. 

Ei kommentteja: