tiistai 22. joulukuuta 2020

Only Simps - OnlyFans on predatorista hyötymistä syrjityistä miehistä

Only fans on prostituutiota, ja vähimmilläänkin se on kevyt-prostituutiota. Se vie markkinaosan perinteisiltä huorilta sokerideuttailun ohella, ja miesten ahdinkoa se pahentaa, jopa tuotteistaa sen.

Keskiveronaisen tavoitteena on saada syödä kakku ja pitää se, unohtamatta tietenkään pohjatonta huomionhakuisuutta sekä materialismia. Niinpä tällä bisnesmuodolla ollaan päästy verrattaen lähelle tätä perinaisellista ihannetilaa, mikä kostautuu miehille paristakin syystä:

1. Hypergamia kiihtyy. Tämä huoraamisen muoto tuo paljon rahaa naisille, niinpä jos nainen tienaa miljoonan, on miehen oltava monimiljonääri. 

2. Rahoittajina toimivat miehet, joiden seksuaalista ja muunkinlaista syrjismistä ryöstöviljellään tällä tavoin - se on yksinäisten miesten ahdingon riistämistä. Tämä nimittäin eroaa tavallisesta pornosta siinä mielessä, että tässä voidaan kommunikoida runkkukohteen kanssa, joka myös voi vastata toiveisiin, mikä luonnollisesti vetää incelien alakategoriaa, eli simppejä puoleensa. 

Voi siis sanoa, että naisten kaksoispariutumisstrategia etenee tällä tavalla kaiken muun ohella. 

Tämä video kuvaa erinomaisesti simpin psykologian:

Lisäksi, vaikka olisikin kuinka liberaali, ollaan tässä senkin aatteen sokean pisteen paljastumisessa, sillä jos liberalismissa saa tehdä mitä tahansa, kunhan se ei rajoita oikeuksia muilta, on tämä toiminta muiden oikeuksien ja vapauden rajoittamista (sama pätee myöskin talouden liberalismiin, koska siinäkin lopulta rikkaat rikastuvat ja köyhät köyhtyvät, ja keskiluokka katoaa). Se juurikin on sitä toisen oikeuden ja vapauden viemistä.

Summa summarum

Only fans yms. naiset ovat tuotteistaneet itsensä, riistävät yksinäisiä ja muiden naisten ja itsensäkin syrjiä miehiä. Se on predatorista ja opportunistista käytöstä.

Ei kommentteja: