torstai 5. marraskuuta 2020

Massakontrollin aseet: Tiesitkö tämän NoFapista ja testosteronista?

Hyvää miesten viikkoa. Otetaanpa tällainen pikainen aihe sen kunniaksi, jolla on mielenkiinteinen korrelaatio massakontrollin kanssa. 

Virallinen Totuus(TM) on hyvin feministinen, jolloin miehet ovat pahoja, ja jotta he voivat luopua tästä taakasta, heidän on epätäydellisinä naisina muututtavat vässykkämiehiksi. Numale-tyypin miehiksi, jotka eivät silti koskaan voi olla naisten kanssa tasavertaisia, koska toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset - kuten hyvin tiedämme (feminismissähän mies voi olla vain "ally", eli liittolainen, ei koskaan tasavertainen naisen kanssa). 

Elämme myöskin aikaa, kun syntyvyys on romahtanut, ja hypergamia sekä naisten "vapautuminen" karannut totaalisesti hanskasta - mitä väliä sillä on, että Suomen suku sammuu, pääasiassa on, että naista koskevat vain oikeudet - velvollisuudet ja muut odotukset ovat patriarkarkaatin salajuoni ja naiselta vastuun vaatiminen automaattisesti naisvihaa. 

Tämä johtaa väkisinkin siihen, että runkkareita ja "simppejä" alkaa olemaan ns. nurkat täynnä. Only fans on kevythuorausta, ja se ei vain ole haitaksi oikeille huorille, vaan myöskin miehille. Se sallii jälleen yhden tavan naisten riistää miehiä seksuaalisella vallallaan. 

Mutta siinä on toinenkin mielenkiintoinen pointti, joka on samalla tämän kirjoituksen aihe.

Näet, miesten soijauttaminen johtaa testosteronin laskuun, ja sillä on mielenkiintoisia seurauksia:

Testosteroni vähentää sosiaalista sinisilmäisyyttä

Mielenkiintoista eikö? Juurikin simpit ja muut uusuroslajikkeet, ovat tunnettuja lapsellisellisesta ajatusmaailmastaan ja tietystä toksisesta mieslapseudestaan. 

Kuten Fundamentin erittäin suositussa NoFap-teksissä asia tuodaan ilmi, on 7 päivän pidättyväisyys testosteronia nostattava kokemus. 

Niinpä meidän ei tarvinne kysyä, miksi se nähdään - aavistuksen yllättäen - äärioikeiston salajuonena:

Mielenkiintoista, eikä enää niin yllättävää, kun ymmärtää mikä tässä motivoi moiseen paniikkiin!

 Porno lisää miehillä otollisuutta Viralliselle Totuudelle(TM). 

Ja tämä ovela massakontrollin ase on siksikin hyvin petollinen, sillä kuten Fundamentin NoFap- ja NoPorn-teksti asian esittää, on tässä nimenomaisessa addiktiossa kyse pitkälti dopamiiniaddiktiosta. Aivokuvaukset tukevat tätä myös, sillä orgasmissa aivot luovuttavat yhtä paljon dopamiinia, kuin heroiinia nauttiessa! PS. Fundamentin NoFap-ohjelman noudattamisen lisäksi, muista nauttia granaattiomenamehua. Se tutkimusten mukaan ei vain paranna mielialaa, vaan myöskin nostaa testosteronitasoja!

Ei kommentteja: