keskiviikko 4. marraskuuta 2020

MMS: Syntyvyyskysymykseen heräillään, vastahakoisesti mutta varmasti

Koska nyt on miesten viikko, on tämä uutiskatsaus ja/tai "Mitäs minä sanoin" -osiomme käsittelee  syntyvyyskysymystä, joka myöskin koskettaa miehiä. Se myöskin on eräs niistä aiheista josta Fundamentti on ilmaissut huolensa, ja johon se on tarjonnut ratkaisuja.  

No, nyt nämä faktat aletaan jo valtavirrankin toimesta tunnustaa. 

Lapsettomuuden taustalla on usein sopivan kumppanin puute – tuore tutkimus kertoo pariutumisen vaikeudesta

Eli, naisten hypergamia ja täysin päättömät kuvitelmat unelmakumppanista on asia joka johtaa ketjureaktioon: naiset ovat hypergamisia, eli pyrkivät naimaan yli tasonsa, miehet eivät tästä syystä löydä naisia, sillä keskivertoja on karkeasti saman verran miehistä ja naisista. 


"Kohdalle voi osua mukavia tyyppejä, mutta he eivät kuitenkaan kiinnosta sitoutumismielessä."

No niinpä tietenkin - se vanha sama stoori: mukavat miehet eivät vain kiinnosta siinä mielessä, pitää olla sarjamurhaaja, tai sitten kirurgijuristibodarilentokonekapteeni.

Lisäksi naisten ylipitkään jatkunut teini-ikä, ja kuvitelma ikuisesta nuoruudesta, korkeasta markkina-arvosta sekä loputtomasta hedelmällisyydestä on myöskin eräs post-feministisen yhteiskunnan luoma illuusio, joka ei tässä asiassa auta:

Naisen hedelmällisyys laskee ja raskauden riskit nousevat voimakkaasti 35 ikävuoden jälkeen. Nelikymppisenä raskauden todennäköisyys on jo reilusti alle 10 prosenttia.

Naistentautien ja synnytyksen professori Terhi Piltonen Oulun yliopistosta kehottaa jälkikasvun hankintaan mahdollisimman aikaisin, jos haluaa saada enemmän kuin yhden lapsen. Raskauksille kannattaa antaa aikaa, sillä uusi raskaus ei välttämättä onnistu alkamaan saman tien.

– Silloin on aikaa ennen kuin ikä tulee vastaan. Erilaisten mallinnusten avulla on voitu arvioida, että mikäli nainen haluaa kaksi lasta 90 prosentin varmuudella, tulisi ensimmäinen lapsi saada 31 vuoden paikkeilla.

Hän myös muistuttaa, että julkisella puolella hedelmöityshoitoja ei anneta enää 40 vuotta täyttäneille naisille.

Hedelmällisyydestä puhuminen ei ole Suomessa tabu, mutta kaikista kyselyyn vastanneista jopa yli 60 prosenttia ei kaipaa aiheesta lisätietoa.

Tai sitten lapsia ei haluta ollenkaan, kuten seuraavasta uutisesta selviää:

Ennätyksellisen alhaisen syntyvyyden keskeinen syy selvillä – yhä useampi ei halua ensimmäistäkään lasta

– Pystyn ymmärtämään sen, miksi joku ei haluaisi - ura, oma itsenäisyys tai tietää ettei olisi hyvä vanhempi, silloin se on hyvä valinta, pohtii Iiris Manki.

Fakta on, ettei koskaan ole hyvä aika hankkia lasta, jos päätetään valita selittelyn ja tekosyiden tie. Jo aikana ennen kun oli kunnollista hyvinvointiyhteiskuntaa, ihmiset hankkivat lapsia - ja paljon! 

Miksi ei enää? Koska puuttuu tahto. 

Mies ei valitettavasti oikein voi tilanteelle mitään, jos lisääntymisen, seksin ja parisuhteen portinvartija eli nainen päättää että kullikaruselli saa jatkua, aina kun ei olla suhteessa vajareilla - naisten hakemien erojen määrä jo paljastaa totaalisen selkärangattomuuden heidän osaltaan. Feminismi on sitä, että naisista taantuu naislapsia, tai että he jäävät sellaisiksi, joten onko siis ihme, että tämä heidän keskenkasvuisuus ja krooninen vastuun sekä vaikeuksien välttely ajaa Suomen suvun sammumaan?

Massakontrollilla on tässä myöskin kätensä pelissä:

Muukalaismiesten systemaattinen joukkomaahantuonti, naisten "vapauttamisen" ohella antoi myrkkypistoksia perheen perustamismahdollisuuksilla.

Näet, kuten Fundamentti on tuonut asian esille, on naisten hypergamia silloin pahempi, kun miehiä on enemmän kuin naisia. Tutkitusti se laskee, kun naiset saavat kilpailua. 

(Tilastokeskuksen mukaan Suomessa oli vuonna 2018 20-40 vuotiaita naisia 43335 vähemmän kuin saman ikäisiä miehiä.)Tähän naisten rappioprinsessataruun vielä kun lisätään täysin poissa realismin maailmasta olevat hypergamiset haaveet, kuten omakotitalo tai edes kattohuonekolmio Helsingin keskustasta, ei sitä moni mies voi tarjota edes naisen suunnitelma B:n koittaessa (tarkoittaen sitä, että "juoksut on juostu" ja on aika ottaa se surullisen kuuluisa elättäjätossu).

Onko siis ihme, että esim. 38% Helsingin 40-vuotiaista naisista on lapsettomia.Entä pitäisikö miesten vain miehistyä ja olla kilttejä ja kunnollisia miehiä?

Sehän tässä ongelma onkin. Esim. "Esimerkiksi reilu kolmannes miehistä kertoo, ettei viihdy ravintoloissa." (Lähde: YLE)

- Se pullantuoksuinen ja rauhallisista koti-illoista nauttiva mies saa ankaran rangaistuksen osakseen. 

PS. Lue myös: Kymmenen ratkaisua syntyvyyspulaan

PPS. Tässä vielä näin lopuksi äitiyden kahleista vapautuneita feministejä, nauttimassa itsenäisyydestään:

Ei kommentteja: