perjantai 27. marraskuuta 2020

Parhaimpia Blackfriday ja cybermonday -tärppejä!

On jälleen tämä suuren kulutusjuhlan päivä, joka ensiksi venyi black weekiksi, ja joka nyt on ollut jo mallia musta pariviikkoinen.  Juhlan pohjaa on vienyt myöskin pois se, että jotkut lurjusfirmat myöskin hinaavat ennen tätä alea hintojaan ylös, ja tiputtavat ne sitten alennuksen muodossa normaaleiksi. 

Tässä kirjoituksessa emme sellaista katsele, vaan 1. alennus on aidosti rajallinen 2. hintoja ei olla esinostettu ja jälkilaskettu. Reilua? Allekirjoittanut arvelikin että on. 

Éli, koodilla "CYBER2020" (ilman "hipsuja") saat tämän kuun loppuun saakka, -15% alennusta tästä ihokaskaupasta ja sen kaikista tuotteista. Näin voit olla vaatettuna ja tyylikäs, mikä on hyvä idea näin talven alla. 

Nyt, mene kauppaan klikkaamalla sen nimeä: XeimianDesign

Uusia tuotteitakin on mukana, ja kannattaa käydä tarkastelemassa tätä/kauppaa, siltä varalta jos niitä tulee tällä ajalla vielä lisääkin. Esim. seuraava anti-ancap-paita, jossa on väkevän kantaaottava traditionalistinen ote:


(HUOM! Koska kaupan softa ja palvelin vaihtoivat paikkaansa, osa tuotteista meni hieman sekaisin - pääasiassa siten, että kaikki niiden tekstit katosivat, eli malttia kysytään. Kauppaa korjaillaan, ja samalla myöskin kun tuotteita korjaillaan, ja lisätään, osa luultavasti poistetaan - eli ota ennen kun lähtevät!)

Kirjalliselta puolelta allekirjoittaneen rustaama - järjestysluvussaan toinen - runokokoelma nimeltä Haikeaa Euforiaa, on yhä saatavilla, ja saat sen hinnasta -10% pois, kun ostat sen CDON:ista, ja laitat koodiksi: BFBOOKS2020

Ei kommentteja: