lauantai 31. maaliskuuta 2012

Velkakello

On lottovoitto syntyä Suomeen - sillä eihän muuten tälläistä velkaa olisi varaa ottaa, saati maksaa (etenkin Kokoomusta äänestävä kansa, puhumattakaan Kokoomuksesta itsestään tuntuu uskovan tämän): Velkakello (löytyy myös nyt linkkiluetelosta) on palvelu, joka sisältää laskurin, joka näyttää paljonko valtiomme velkaantuu, mutta myöskin sen, paljonko sinä olet velkaa! 


Nyt, systeemin ei ole tarkoituskaan toimia ja sen ovat isommat jo tajunneet joten he voivat pelehtiä miten pelehtivät. He tietävät että kaikki raha on velkaa, ja sitä on jo niin paljon ettei sitä voitaisi maksaa edes - ja kuinka voitaisikaan, sillä jo raha jolla se maksettaisi olisi velkaa.Mutta tämän kaiken ylläpito vaatii tiettyä kosmetiikkaa ja muodon vuoksi toimimista.

Sillä minkä he itse ovat ymmärtäneet, on siinä, että tämä peli on helppoa heidän pelata, sillä he ovat niitä joilla on valta luoda rahaa ja päättää kuka sitä saa ja miten paljon!

Miksi sitten pitää nostella veroja?

Siksi että tämä teatteri jatkuisi, ja etteivät fasadit kaatuisi.

Kansalliskeskeisen valtion sijasta, joka tulee kansaa vastaan ja jonka kuuluisi laskea huimaa vero-osuutta tälläisissä tilanteissa (ainakin tilapäisesti), etenkin korkeasti verotuista kohteista jotka suoraan vaikuttavat kaikkeen - kuten polttoaineet (bensa tällä hetkellä 1,70€/l vaikka siitä on jo 10% etanolia, ja 80% veroja!) me osoitamme olevamme kansainvälisiä ja syydämme rahaa kreikkaan ja pankkiireille. Mikä on pelkästään loogista, etenkin kun jo muutenkin kalliin ruuan hintaa pitää verottaa jotta edes hieman voitaisi kompensoida menetettyä varaintoa.
Tässä aiemmassa tekstissä kirjoitin seuraavaa:

Eli valittavana on malli, jossa suomalainen maksaa alle 3,5€ veroja päivässä, jotta saa työttömäksi jäätyään laillista tukea (ei olla laskettu esim. liiton rahoja) joka on ylitse tuon maksetun summan.

Aika hyvä sijoitus.


Mutta entä Kokoomuksen eurotakausmalli?


Siinä kansalainen maksaa päivässä lähes 30€ veroja, eikä luultavasti koskaan tule enää näkemään niitä rahoja uudestaan! Ei silloin jos jää työttömäksi, ei silloin jos on työssä, eikä luultavasti Kreikassa hänelle myöskään tarjoilla moisesta lahjoituksesta lasillista Ouzoa lämmikkeeksi (mikä on hyvä, inhoan aniksen hajua ja makua).

Eli mikä ratkaisun pitäisi olla, olisi se siinä, että tälläisissä asioissa valtio tulisi kansaa vastaan, eikä juoksisi sen rahojen kanssa kohti kankkulan kaivoja.

Kapitalismin Korrektion lain mukaisesti, me olemme kapitalistisessa maailmassa riippuvaisia määrätystä voitosta ja suhdanteista (mikä on entisestään syy panostaa hyvinvointivaltioon!), ja tällöin oikopäätä degrowth-aatteeseen sukeltaminen ei ole edes mahdollista edes,

Meidän tulisi siis optimoida valtion veropolitiikkaa vallitsevan tilanteen mukaisesti.

Pääoman tulee levitä kansallisesti ja nousussa lamasta, onkin lääkkeenä pitää kansallinen vastustuskyky, sekä suorituskyky (ostovoima) korkealla. Tämä merkitsee sitä, että firmat pysyvät pyörimässä, ja että porukalla on varaa tukea tätä kehitystä.

Mutta nyt niin oikeisto, kuin vasemmisto ovat molemmat oikeassa ja väärässä samaan aikaan!

Jos politiikot ja päättäjät ovat tällä tasolla metsän näkemisessä puilta, niin ei ihme jos ahdistettu kansa uskoo johonkin elitistiseen, NWO-salaliittoon, joka ohjaa näennäisesti vastakkain aseteltuja puolueita, ja kansa ostaa sen kaiken kuin se olisi menossa pois muodista! 

Me olemme kaikki samassa junassa, ja meidän ainoa mahdollisuus on toimia näin, ymmärtäen ettei mitkään määrät maailmoja syleilevää ituhippiunelmointia, eikä kylmän kovaa voittoja maksimoivaa ja viidakonlaein elävää kapitalistia voida päästää valloilleen, vaan meidän on aloitettava maailman pelastaminen yhdestä valtiosta joka astuu ulos maailmanlaajuisesta hulluudesta!


Ei kommentteja: