torstai 22. maaliskuuta 2012

Tuulikki "Parfymoi Paskaa" Ukkola ja 4 Murrettua Myyttiä

Johdanto

En voi käsittää, miten nämä sekopäiset ämmät löytävät itsensä aina Kokoomukseen.

He ovat fraasikoneita jotka kakkaavat iskulauseita.

Nyt, tämä kyseinen teksti ei niinkään ole tuota kyseistä henkilöä kohtaan osoitettu, vaikka hän täyttääkin erinäisiä määreitä joista ei voi kantaa ylpeyttä.

Mutta joka jokaisen eduksi paljastaa asioita joita kansan, joka on äänestänyt Kokoomusta, olisi hyvä tietää.

Sillä eikö tunnustus olekin parasta saada "suoraan sylttytehtaalta"?

Minä näen tämän loistavana tilaisuutena päästä murtamaan myyttejä, propagandalla luotuja käsityksiä sekä suoranaisia valheita.

Ja vielä mitä tähän muurahaiskuningattareen tulee, niin  hänestä voi tulla minulle, eikä vain minulle vaan suurelle osalle suomalaisia vihollinen, vain jos hänet päästetään päättämään asioista. 

Kansanedustajana hän onkin osaltaan ollut vastaamassa nykyisestä tilanteesta, ja kun olet lukenut tämän tekstin, tiedät että miltä osin ja huomaat miten sanat ja teot ovat kuin ovatkin synkanneet.

Tällöin ne Kokoomuksesta vastuussa olevat äänestäjät, jotka ovat joko työläisaristokraatteja, paremmin palkattuja kuin perusduunarit &/ nakkikioskin pitäjiä, saavat huomata että niin kauan kun he eivät esim. omista suurta pankkia, on tuo äänestyspäätös hieman sama, kuin että kusisi omaan altaaseensa; jonain päivänä sitä hörppäsee.

Aloitetaan. 

Hyvinvointivaltion loiset


Selvä.

Tätä peliä voivat pelata molemmat, Tuulikki "Tukkola" Ukkola.Osa 1. "Kun Yksi Sormi Osoittaa Muita, Mutta Loput Itseä Kohti"

Sinä siis sanot, että työväki, joka dynaamisena ryhmänä saa nauttia järjestelmästä joka
takaa heille säilyvyyttää, ja oman työnsä tuloksien kiertämistä, ovat loisia? (Hänen yleistyksensä edellyttää tälläistä tietämystä, tai tietämättömyyttä)

Eli, kapitalisti saa pitää (riistää) työläisen luomat voitot, innovaatiot, lisäarvon ja kaikkinaiset työntulokset mutta tämä ei saa kartuttaa yhteishyvää joka toimii hänelle vakuutuksena?

Sinä käytät porvarillisen ylimielisesti sanaa loinen, aivan kuin nyt puhuisit yläluokkaan kuuluvana
kusiaisista jotka pyörivät satunnaisesti norsunluutornisi ympärillä.

Ikään kuin olisit suuri, elämää ylläpitävä äitimaa, jonka kuorella suvaitset tälläisiä tunkeilijoita, kunhan he vain muistavat etteivät koskaan voi olla muuta. 

Sinä itse olet ollut kansanedustaja, eli olet kuulunut ryhmään jonka palkan ovat maksaneet
nuo kusiaiset ja sinut ovat sinne äänestäneet (potentiaaliset) loiset. - sinun kannattaman järjestelmän vuoksi, niin pienyrittäjillä kuin etenkin työläisillä on aina mahdollisuus ajautua "loisiksi".

Meillä on jokaisella tapamme sanoa kiitos, ja sinä kiität kuten Kokoomus joka nyt imee veren Suomesta ja tarjoaa sen sijoittajille, pankiireille ja muille suurpääoman huijareille.

Kuuluit siis ryhmään joka myös sai itse määrätä palkankorotuksestaan. Se on yhtä absurdia, kuin se että huonosti hoidetusta työstä ei potkita pihalle pomoja jotka eivät ole pystyneet estämään lamaa, eikä firmojen anneta kaatua, vaan ne molemmat pelastetaan verovaroin. Eikö yhtälailla olisi nuo voitelurahat voitu antaa kansalle joka olisi pitänyt ostovoimansa sen avulla ylhäällä? (Siitä myöhemmin lisää)

Seuraavaksi sinä olet menossa eläkkeelle, ja taas sinä asetut asemaan jossa nämä kusiaiset
maksavat sinun ylisuuren eläkkeesi.

Tätä kaikkea ennen sinä olet käyttänyt loisjärjestelmän etuja, jotka ovat taanneet sinulle kaiken niin koulutuksesta, aina terveydenhuoltoon saakka.

Ukkola on valmistunut yhteiskuntatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta vuonna 1980 - tiedätkö paljonko korkeakouluttautuminen olisi maksanut arvojesi mukaisessa maassa, kuten vaikkapa Amerikassa?  Maa jota epäilemättä kaikki itseäänkunnioittavat kokkarit pitävät esimerkillisinä,joka vasta hiljattain rupesi eroamaan sivistysmaasta kuten Afrikasta sen suhteen että siellä edes alettiin puhumaan julkisesta terveydenhuollosta.

Kalliit yliopisto-opinnot jäävät yhä monelle haaveeksi USA:ssaEdullisinta opiskelu on julkisin varoin rahoitetuissa yliopistoissa, joissa lukuvuosimaksut ovat 5 000–9 000 euroa. Yksityisissä yliopistoissa vuosi maksaa keskimäärin 19 500 euroa.


Kallein amerikkalainen yliopisto on New Yorkin osavaltiossa sijaitseva Sarah Lawrence College, jonka lukuvuosimaksu on yli 31 000 euroa.


Lukuvuosimaksujen päälle tulevat muut kulut. Esimerkiksi kampusasuminen maksaa helposti yli 7 000 euroa ja kirjat yli 700 euroa vuodessa.

Jos on suomalaiseen hyvinvointiyhteiskuntaan kultalusikka ruumiinonkalossa syntynyt ignorantti, on yllä olevaa vaikea tajuta, koska sitä ei ole tullut edes ajatelleeksi.

Joten, tehdäänpä sitten niin, että se ryhmä, eli nuoret jotka tulevat tämän sinulle kustantamaan, eivät teekään niin. Eli sovitaan että sinä peset kätesi kaikkinaisesta loisimisesta ja asetut muun yhteiskunnan yläpuolelle myös tekojen puolella, ja et enää ota minkäänlaista avustusta vastaan.

Samalla, koska sinä olet sanojesi mittainen nainen ja et voisi tehdä niin, että annat muiden rakentaa ja nostaa sinulle tikapuut joita sitten marssit ylös, vain potkaistaksesi ne alas kun olet itse perillä. Niin ehdotan myös että tilität takaisin kaikki ne hyvinvointivaltion etuudet jotka se sinulle on tarjonnut.

Samoin, ylikansallista kapitalismia kannattavana sinä kuulut myöskin ryhmään joka voi olla superloinen.

Se toisaalta perustuu korporaatiomyytille, jonka mukaan parhaimpaa eliittiä on rahavalta jolla on hallussaan kaikki tuotantovälineet (juuri se taho, joka toimiakseen edellyttää työttömien, aka. loisien olemassaolon, mutta sinä pelaat sitä peliä jossa heitä itseä syytetään
siitä, minkä muut ovat heille aiheuttaneet).

Tämä ed.mainittu ryhmä saa ilmaista rahaa puhtaasti kapitalistiselle järjestelmälle ominaisen sopimuksen pohjalta: Optiot, osingot jne.

Lisäksi että näiden pomot voivat hoitaa miten huonosti tahansa hommansa, niin kansa maksaa silloinkin.

Mutta ei, heidän ei tarvitse kantaa vastuutaan, kuten ei eurooppalaisten pankkien ja amerikkalaisten suuryritysten ja niiden johtajien jotka eivät nauttimastaan arvostuksesta huolimatta ole voineet estää laivojaan ajautumasta karille.

Katsotaan, katsotaan kumpaan meidän kannattaisi kansalaisina panostaa ja mikä rohmaisee suuremman osan.

Sinun, vaiko kansan puoli?

Tehdään pieni vertailu.

Osa 2. ME vs. he (Oikeasta ja väärästä veronkannosta ja pääoman jakautumisesta)

Sinun puolueesi hyväksymien ja ilomielin maksamien, kansalta suoranaisesti ryöstämien eurotakausrahojen suuruus vastaa yli 80 vuoden toimeentulotukien suuruutta (jos se lasketaan nykyisestä tukisummasta).

Yli 80 vuoden!

Mitäs sanot Tukkola, haastetaanko Suomen työttömät 10 000€/ per naama tukemaan eurooppaa ja Kokoomuksen ulkomaalaisia mutta rikkaita kavereita? Työssäkäyvät maksavat luonnollisesti vähän enemmän. Mutta "kerma", se ei joudu maksamaan, sillä on täysityö lapata tuota rahaa muualle täältä. Älä huoli, kyllä me ymmärrämme heitä, sen suomalainen kansa tekee mukisematta - on aina tehnyt ja jos minusta on kiinni, ei tule tekemään enää uudestaan.

Eli lyhyesti vallitsevat talousvaikeudet ovat kapitalistisen järjestelmän syytä. Ja asiaa ei auta, että kipeästi kansallisessa kierrossa tarvittuja rahoja (kyllä, ne pitäisi antaa jossain muodossa kansalle, että pääoma levittyisi ja ostovoima sekä tarve palveluille pysyi yllä) syydetään johonkin mistä emme koskaan tule saamaan niitä takaisin.

Eikä siinä vielä kaikki, vaan sanon vielä että näiden sinun puolueesi ja sen "eurovekselinmaksajat" ovat heitä joita voimme syyttää, ei kansalaisia jotka ovat syntyneet heidän pelinappuloiksi.

Suomen rahoitusvastuut yli 50 miljardia

Vrt.

Toimeentulotuen menot 2010


Eli valittavana on malli, jossa suomalainen maksaa alle 3,5€ veroja päivässä, jotta saa työttömäksi jäätyään laillista tukea (ei olla laskettu esim. liiton rahoja) joka on ylitse tuon maksetun summan.

Aika hyvä sijoitus.

Mutta entä Kokoomuksen eurotakausmalli?

Siinä kansalainen maksaa päivässä lähes 30€ veroja, eikä luultavasti koskaan tule enää näkemään niitä rahoja uudestaan! Ei silloin jos jää työttömäksi, ei silloin jos on työssä, eikä luultavasti Kreikassa hänelle myöskään tarjoilla moisesta lahjoituksesta lasillista Ouzoa lämmikkeeksi (mikä on hyvä, inhoan aniksen hajua ja makua).


Ihan kuin veisi lapselta karkin...


Ja eikä unodeta bonusta, sitä miten antikansallismielinen järjestelmä on hieman kuten sinä: vihamielinen omaa kansaa kohtaan. 

Se Mitä He Eivät Halua Sinun Tietävän (1+1 = 600 milj.)

"Käyttämättä jääneestä toimeentulotuesta koitui kunnille ja valtiolle pari vuotta sitten arviolta yli 600 miljoonan euron säästöt. Synkeimpien [realististen] tulkintojen mukaan tämä saattaa osaltaan selittää, miksi haku on luotu niin hankalaksi." [lisäys hakasulkeissa minun]

Osa 3. Kun Salailun Koodi Murtuu

Kansaa pidetään pimennossa, ahtaimilla oleville ei ojenneta kättä vaan pysytään visusti hiljaa ja velvollisuus tukea kansaa kierretään, ja näin ollen saavutetaan "säästöjä" 600 miljoonan edestä.


Minkälainen keskustelu oikein on käyty päättävissä, yläluokkaisen kermaisissa elimissä, ennen kun tuohon järjestelyyn on päädytty:


"Valitetaan siitä että rahaa menee kansan työttömyystukiin, mutta säästetään niin että tehdään niiden saaminen mahdottomaksi."


"Joo, ja hakuehdoksi että jos ei osaa piirtää kuolemantähden pohjapiirustusta, ei saa tukia!"


"Oi ihanaa, Per Aukkå-Jyllenbögelheim, tuohan on yhtä erinomainen idea kuin se, että pitää lausua yhdellä hengenvedolla piin 500 lukuarvon desimaalin tarkkuulla"


"Ja jos ei osaa: KARENSSIA!"


*Naurua joka muuttuu vaivaantuneesta nasaalisesta hönisemisestä hyeenamaiseksi ulvonnaksi*

Todellakin, karenssiahan on yksi tämän meidän bizarromaailman mallista saadun järjestelmän, massakontrollin aseina käytettyjä "valmentimia".

Jos joku on ollut kyllin pitkään työttömänä, hänet pistetään "harjoittelemaan" työssäkäyntiä, eli käymään ilmaiseksi työssä. Tai, saa hän tietenkin sellaisen 9-10€ ylläpitokorvauksen päivältä, mikä on varsin avokätistä, aivan kuten se, että hänen tuottama työ on tuloksineen sitä samaa työtä minkä tulokset työnantaja saa pitää.

Logiikka takana on: Sinun on ollut vaikea saada tähän mennessä työtä, joten, me rankaisemme sinua siitä! Toisaalta, he uskovat että pitkä työttömyysaika takana luonnollisesti helpottaa työhönpääsemistä, joten rangaistus on entistä aiheellisempi!

Siinä olen samaa mieltä, että työllistyminen on tehty vaikeammaksi ja kuten jo 600 miljoonan säästöpotista näkyy, ei valtio myöskään ole juuri tehnyt tukia kansallista etua auttaviksi. Toisaalta niitä pimitetään niiltä joille ne kuuluvat, toisaalta ne on tehty sellaisiksi että sinun ei kannata tehdä kuin hyvin harvoja ja valittuja hommia. Jos tukesi palavat, kun teet pätkätöitä (jotka on keksitty keinoiksi kiertää työvoimalakeja, mutta ei olla annettu lakeja estämään työvoiman ryöstöviljelyä joka tapahtuu "harjoittelun" ja "pätkätöiden" verukkeella) ei sinun kannata tehdä niitä. Paskatyöt ovat tietysti myös oma lukunsa. Kokkari-tukkolat eivät tunnusta paskaduunejakaan, sillä he joutuisivat tekemään ne silloin itse jos kansa tajuisi että jos ne vaatii tekijäänsä, on tekijällä oikeus odottaa myös palkkaa.

Kansalaispalkka on lyhyesti ainoa vastaus, joka antaa vallan takaisin niin kansalle kuin myös tarjoaa reilun tasapainon luokkasodassa jossa työssäkäynnistä on yhä enemmän tullut työläistä itseäänvastaan kääntynyt prosessi. En mene nyt siihen sen tarkemmin koska sitä olen käsitellyt jo muutenkin aika paljon. (Katso tagi: Kansalaispalkka)

Kansalaispalkan ainoa vastike Täydellisen Järjestelmän mallissa on kansalaisuus. Ja tietty jos siihen mennään negatiivisella tuloverolla, on myös se vaikuttamassa.

Meidän vallitseva työttömyysturva puolestaan ei ole vastikeetonta. Sen saaja on valtionvirkamies jolla on osallistumis- ja paikallaolovelvollisuuksia yllin kyllin (orjatyö vain yhtenä esimerkkinä). Sellainen ei ole millään määritelmällä vastikeetonta.

Tietämättömyys on ollut kapitalistien aseena jo vuosikymmenet.

Nyt, salaisuuden koodi on alkanut murtua.

Liian moni tietää.

Ja tälläiset esiintulot joita Tukkola (tai Jaana Pelkonen ) tekee, luottaen siihen että luottamus ja herrainpelko on vielä samalla tasolla kuin joskus, on jokin mikä on parasta mitä voisi tapahtua.

Silloin tulee tilaisuus iskeä takaisin ja näyttää kaikki kirkkaissa, ellei jopa räikeissä ominaisväreissään (samalla, kuin sattumalta, vielä asemissaan olevat eliitin hallitsijat ja lobbarit virittelevät entistä tunkeilevampia lakeja internetin käyttöön - turvallisuuden vuoksi, heidän turvallisuutensa!)

Osa 4. Haalittu "Rikkaus"

Lopuksi Tukkola, joka on sydänvereä vuodattaen osoitti paheksuntaansa ja syvää huoltansa hyvinvointivaltiota ja sitä että muutkin saavat nauttia sen etuisuuksia, kohtaan,  toivottaa hän maahamme tervetulleeksi maahanmuuttajia.

Eikä vain toivota, vaan jättää pahaenteisen uhkauksen että tiedätte härmän maaorjat, että tulijoita ja ottajia suomineidolla piisaa.

Puhuinkin aiemmin jotain antikansallismielisestä ja jopa omalle kansalleen vihamielisestä suhtautumistavasta.

Jostain syystä, asia mikä ei tuota hänelle minkäänlaista ongelmaa, on se, että näiden "isänmaan ahkerien toivojen", eli mamujen työttömyysaste on 25%.

Eli, Tuulikki Ukkolan mielestä on parempi olla työtön maahanmuuttaja ja etuuksien nauttija, kuin kotimainen työtön joka saa laillisesti hänelle kuuluvia tukia ja kompensointeja  - mutta joka EI saa "harrasterahaa" jota mamu saa.

No, eihän se nyt ole mikään ihme.

Tämä muurahaiskuningatar oli aikoinaan se, jonka mielestä mamujen määrää piti maassamme lisätä.

Tuulikki Ukkola itse äänesti maahanmuuttajien määrän lisäämisen puolesta!

Tässä on lista poliitikoista, jotka ovat vastuussa maahanmuuttajien lisäämisestä.

Klikkaamalla "Tulos"-kohtaa näet ketkä äänestivät useiden tuhansien lisäturvapaikkahakijamiesten ottamisen puolesta.

Eli, jos kapitalismi vaatii toimiakseen kriisejä ja työttömiä, jonka johdosta tuulikkiukkolat sitten syyllistävät uhreja, niin nyt nämä tuomiopäiväntikkaajat ovat itse lisäämässä maahanmuuttajien määrää, jolloin kotimainen työvoiman reservi lisääntyy entisestään! Jo nyt tiedän maahanmuuttomyönteisen vasemmistolaisenkin tunnustaneen, että hänet on lomautettu jotta mamu voitaisi työllistää - hallitus tekee mielenkiintoisen vastakkainasettelun, jossa oma kansa härnätään yltymään viharikoksiin, samalla kun riidankylvät hyllyvät norsunluutorneissaan.

Vaan, siinäpä tämän kertainen katsaus, jonka päätämme varsin hyvin sopivaan biisiin, ja sanoihin jotka voi laulaa mukana: Paljon täytyy parfymoida paskaa, jotta saisi konvehteja syntymään. 

Ei kommentteja: