maanantai 5. maaliskuuta 2012

Tuhoasteroidi - Tervehtikää Uutta Kaveriamme!

8:6 Ja ne seitsemän enkeliä, joilla oli ne seitsemän pasunaa, hankkiutuivat puhaltamaan pasunoihin.
8:7 Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi.
8:8 Ja toinen enkeli puhalsi pasunaan; niin heitettiin mereen ikäänkuin suuri, tulena palava vuori; ja kolmas osa merta muuttui vereksi,
8:9 ja kolmas osa luoduista, mitä meressä on ja joissa henki on, kuoli, ja kolmas osa laivoista hukkui.
8:10 Ja kolmas enkeli puhalsi pasunaan; niin putosi taivaasta suuri tähti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistä, ja vesilähteisiin.
8:11 Ja tähden nimi oli Koiruoho. Ja kolmas osa vesistä muuttui koiruohoksi, ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt.
8:12 Ja neljäs enkeli puhalsi pasunaan; niin kolmas osa auringosta ja kolmas osa kuusta ja kolmas osa tähdistä lyötiin vitsauksella, niin että kolmas osa niistä pimeni ja päivä kolmannelta osaltaan oli valoton, ja niin myös yö.
8:13 Ja minä näin, ja minä kuulin kotkan, joka lensi keskitaivaalla, sanovan suurella äänellä: "Voi, voi, voi maan päällä asuvaisia niiden jäljellä olevain pasunain äänten tähden, joihin kolmen enkelin vielä on määrä puhaltaa!"

Edellinen on Raamatun Ilmestyskirjasta. Minun piti viitata siihen jo aiemmin kun esittelin ne kuuluisat Hyytävät Äänet. Lähinnä siksi, että ne muistuttivat niin paljon pasunoiden ääniä soinniltaan.

Nyt kuitenkin päätin tämän viimeisimmän uutisen vuoksi tarjoilla hieman ruokaa ajatuksille. Kyse on siis tappaja-asteroidista (tai tuhoasteroidista, kumpi nyt lieneekään se käyttöön valikoitunut termi) nimeltään 2012 DA14.

Ja tällä kertaa painopiste on enemmänkin asian mystisessä pohtimisessa, vaikkakin tämä teksti mahdollistaa myös asian hieman "maanläheisemmän" tutkimisen, sillä olen lisännyt mukaan lähdekirjoituksia joista selviää mitkä ovat esim. todennäköisyydet että rysähtää.

Se tulee melko lähellä sitä, kun kuuluisa 21.12.2012 on tapahtunut. Itse asiassa sen ei pitäisi olla maailmanloppu kuten elokuvissa sanotaan, sen pitäisi olla yksinomaan aikakauden loppu ja jonkin uuden syklin alku. Näin yksinkertaisimmillaan.

Kuitenkin pitää muistaa että nämä lopunaika-ennustukset ovat yleensä suhteellisen samoja kaikissa kulttuureissa ja perinteissä. Jo aikaisemmin olen tutustunut aika paljonkin Raamatun Ilmestyskirjan vastaaviin, lähinnä koska olen ns. alan ihmisten kanssa kiistellyt niistä, sen lisäksi että ne kiinnostavat minua itseänikin. Jos joku kysyy, niin kantani on "maltillinen". Liika spekulatsiooni ei mielestäni ole sen parempi idea kuin näiden täysin huomiottajättäminenkään. Ja mitä siis muihin kulttuureihin tuli, niin on selvä että esim. intialaisissa vastineissa, niin buddhalaisissa kuin hindulaisissa teksteissä on hyvinkin paljon samoja elementtjä. Esim. sen Seitsemän kukkulaa löytyy niin Raamatusta, löytyy se myös buddhalaisilta. Myös asiat kuten Vedenpaisumus ei ole Raamatussa yksin, vaan sitä löytyy myös muualta. Itse asiassa Raamattu ei (tosin kuin ehkä eräät uskovaiset tai antiuskovaiset tapaavat muuta väittää) kiellä näitä yhtäläisyyksiä, vaan jopa tekee suoria referaatioita. Jopa vetoaa traditioihin (jopa runoilijoiden sanaan), tuodessaan hengellisen sivistyksen viimeiseen ja sen hiotuimpaan lakipisteeseensä:

17:22 Niin Paavali astui keskelle Areiopagia ja sanoi: "Ateenan miehet, minä näen kaikesta, että te suuresti kunnioitatte jumalia.
17:23 Sillä kävellessäni ympäri ja katsellessani teidän pyhiä paikkojanne minä löysin myös alttarin, johon oli kirjoitettu: 'Tuntemattomalle jumalalle.' Mitä te siis tuntemattanne palvelette, sen minä teille ilmoitan.
17:24 Jumala, joka on tehnyt maailman ja kaikki, mitä siinä on, hän, joka on taivaan ja maan Herra, ei asu käsillä tehdyissä temppeleissä,
17:25 eikä häntä voida ihmisten käsillä palvella, ikäänkuin hän jotakin tarvitsisi, hän, joka itse antaa kaikille elämän ja hengen ja kaiken.
17:26 Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat,
17:27 että he etsisivät Jumalaa, jos ehkä voisivat hapuilemalla hänet löytää - hänet, joka kuitenkaan ei ole kaukana yhdestäkään meistä;
17:28 sillä hänessä me elämme ja liikumme ja olemme, niinkuin myös muutamat teidän runoilijoistanne ovat sanoneet: 'Sillä me olemme myös hänen sukuansa.'
17:29 Koska me siis olemme Jumalan sukua, emme saa luulla, että jumaluus on samankaltainen kuin kulta tai hopea tai kivi, sellainen kuin inhimillisen taiteen ja ajatuksen kuvailema
17:30 Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus

Joten katsotaanpa sitten rinnakkaistraditioita. Ja sitä, että mitä 21.12.2012 pitää sisällään ja mitä kaikkea muuta voi olla odottettavissa? Entä voisivatko nämä oudot äänet olla alkusoittoa?

Kirjoitin erääseen toiseen yhteyteen seuraavan, ja uskon, että nyt on tullut aika postata se myösin tähän. Se oli alunperin kommentaari seuraavaan uutiseen.

Esim. kun miettii näitä eskatologisia juttuja. Niin jos vaikka otetaan Raamattu, niin siellä sanalla "maailma" on useampi kuin yksi merkitys - sen tarkin merkitys olisi järjestelmä, eli systeemi. Täten, maailma toki on järjestelmä, mutta sellainen joka pitää monia järjestelmiä sisällään. Tämä oppi erinäisistä järjestelmistä ja sykleistä on jotakuinkin läsnä kaikissa näissä mytologioissa. Eli jos se on maailmanjärjestelmä ihmisten kollektiivisena tietoisuutena, se on tällöin paradigman muutos tällä alueella, muutoin koko universumin kääriminen kokoon. Mayojen ennustus viittaa juuri jälkimmmäiseen, sekä tietysti myös tähtitaivaan aikakausien kulkuun (eikä mikään sano, etteivätkö ne voisi tarkoittaa samaa asiaa heidän mukaansa). Kuriositeettina: Hindujenkin (ja buddhalaisten) mukaan nyt on lopunajat, Kali-Yuga (Musta, Raudan Aikakausi joka on lyhin, mutta jossa paha on voitolla, joskin tilapäisesti sillä tuo aikakausi päättyy tuhoon, ja tätä aikaisemmat aikakaudet olivat taas enemmän tai vähemmän aikoja jolloin hyvä oli voitolla, kuten Kultainen Aikakausi, tai aikakausi juuri ennen Kali-Yugaa, eli Dvapara-Yuga kun hyvän ja pahan voimat olivat tasoissa ), jonka päätös on täysin sama kuin vaikka Ilmestyskirjassa esim. Magog ja Gog on korvattu intialaisilla vastineilla eli Loka ja Viloka ja kaiken päättää lopullinen sota (buddhalaisten kirjoituksissa mukana on jopa ne 7 kukkulaa ja kuningasta!), jossa nähdään Kristuksen toinen tulemus, mutta nyt "Tappaja-Kristuksena" kiivaana soturiprinssinä joka on palannut ottamaan maksun, ja jonka jäljiltä pahoista ihmisistä koostuvat ruumiskasat ruokkivat kaikki taivaan linnut - intiassa tämän nimi on Kalki-Avatara, "jumalan inkarnaatio joka ratsastaa valkealla ratsulla". Tämä on sikäli kiintoisaa, että tuon inkkarikiven jumaluus, josta on puhe, on luomisen ja sodan jumaluus: Bolon Yokte. Ja erään tulkinnan mukaan tuo ko. teksti päättyy sanoihin: "Hän laskeutuu taivaalta" ja tiilen kolmas kuvio näyttäisi olevan verbi huli, "hän tai se saapuu".

Itse sanoisin, että vaikka noiden on tultava, tulee ne vain jos jokin ihmiskunnan tila ne aktivoi. Eli eskatologiset kellot käyvät loppuun, mutta vain jos ne aktivoituvat.  Eli ne ikään kuin tulevat lähemmälle katsomaan mikä meininki meillä on täällä.

Aikaisemmin linkittämältäni sivulta:

Välimatkaa Maapallon ja asteroidin välillle jää arviolta 16.700 - 27.000 kilometriä. Vertailulukuna mainittakoon, että Kuu kiertää Maata keskimäärin 384.000 kilometrin etäisyydellä Maasta.


Nasan mukaan yhteentörmäyksen todennäköisyys on 2.2e-04 eli 0,022%.

Eli tämä on samaan aikaan lähellä ja se on samaan aikaan kaukana. Kutkuttavan apokalyptinen tilanne: jokin johon emme voi vaikuttaa lainkaan enää yksin (avaruusaluksia ja sinne asetettavaa Bruce Willistä joka hoiti homman kotiin elokuvassa Armageddon ei ehditä laittamaan enää avaruuteen kun alustakaan ei ehditä rakentamaan) mutta jossa olemme jonkun ulkopuolisen armoilla.

Se voi herättää ihmiskunnassa terveen yhteisöllisyyden, jolla vaara saadaan torjuttua ja tämä epäilemättä on tila joka tullessaan meille siirtää tuhon (mikä tuosta voisi tulla) automaattisesti pois.

Jos taas sen annetaan osua, niin silloin se olisi omiaan aktivoimaan jo tämän tekstin avanneen Ilmestyskirja-lainauksen kaltaisen ketjureaktion. Tällöin ne mystiset, hyytävät äänet olisi aika helppo sanoa enteiksi jotka toteutuivat.

Ensimmäinen pasunahan oli seuraavanlainen:

8:7 Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi.

Ennen muinoinhan "tuli taivaasta" oli yhtä kuin salamointi. Salamat ja rakeet epäilemättä olisivat aika järkeenkäypä yhdistelmä.

Entä mikä osa olisi kolmas osa puista ja vihnnasta?

Epäilemättä eteläisen amerikan alue tulee ensimmäisenä mieleen.

Toinen selitys, jossa on järkeä, olisi se että kun tuo möhkäle tulee ryminällä alas, siitä irtoaa palavaa ainesta. En tiedä riittäisikö sitä kunnon tulisateeseen?

Tämä möhkäle on kooltaan 60 metriä läpimitaltaan. Se on kuin täsmäohjus avaruudesta. Se ei tuhoa koko maapalloa, mutta esim. Luxemburgin kokoinen alue pyyhkiytyisi pois. Ja vielä katastrofaalisempaa olisi jos se osuisi mereen.

Jos ajatellaan näitä pasuna-ennustuksia, niin silloinhan putoamispaikan pitäisi olla Atlantin valtameri, joka yhdistää uutta ja vanhaa mannerta.

Tsunami? Tuossa voisi olla hyvinkin sille ainekset, ja jos samaan aikaan tai heti vuoronperään tapahtuu seitsemän muuta puhallusta, niin voihan noista toipumisessa vähän kestää.

Vaikka Ilmestyskirjallisuus, tulee varsin omahyväiseen tapaan juuri Amerikasta joka aina on se "maa joka on hyvien puolella", voisi tämä tarkoittaa sitä, että pohjoisamerikan itärannikko kohtaa tsunamin, ja eteläinen puoli massiiviset metsäpalot.

Tsunamista ei kylläkään puhuttu ennustuksissa, mutta niissä sanottiin että tuo muuttaa vedet vereksi ja juomakelvottomiksi. Koiruoho oli termi jota käytettiin saastuneesta vedestä (ja veri, onko se kirjaimellinen veri, vaiko väri jonka vesi saa kun siihen osuu vierasta ainesta joka aiheuttaa kemiallisia reaktioita?). Koiruohoa on allekirjoittanutkin maistellut, sen mitä sitä on absinteissa ja vermuteissa. Itse en ole päässyt niihin shamanistisiin tiloihin joihin suuret kirjailijat ja maalarit pääsivät, mutta pointtina onkin se että koiruoho viittaa hermostoon myrkyllisesti vaikuttavaan karvaaseen yrttiin. Mietiessä tuota vertauskuvaa, voidaan sanoa että saamme siis 1/3 vedestämme, emme makeana, emme suolaisena vaan karvaana.

Seuraavaksi menemmekin sitten yliluonnollisiin sfääreihin.

9:1 Ja viides enkeli puhalsi pasunaan; niin minä näin tähden, taivaasta maan päälle pudonneen, ja sille annettiin syvyyden kaivon avain;
9:2 ja se avasi syvyyden kaivon, ja kaivosta nousi savu, niinkuin savu suuresta pätsistä, ja kaivon savu pimitti auringon ja ilman.
9:3 Ja savusta lähti heinäsirkkoja maan päälle, ja niille annettiin valta, niinkuin maan skorpioneilla on valta;
9:4 ja niille sanottiin, etteivät ne saa vahingoittaa maan ruohoa eikä mitään vihantaa eikä yhtään puuta, vaan ainoastaan niitä ihmisiä, joilla ei ole Jumalan sinettiä otsassaan.
9:5 Ja niille annettiin valta vaivata heitä viisi kuukautta, vaan ei tappaa heitä; ja ne vaivasivat, niinkuin vaivaa skorpioni, kun se ihmistä pistää.
9:6 Ja niinä päivinä ihmiset etsivät kuolemaa, eivätkä sitä löydä; he haluavat kuolla, mutta kuolema pakenee heitä.
9:7 Ja heinäsirkat olivat sotaan varustettujen hevosten kaltaiset, ja niillä oli päässään ikäänkuin seppeleet, kullan näköiset, ja niiden kasvot olivat ikäänkuin ihmisten kasvot;
9:8 ja niillä oli hiukset niinkuin naisten hiukset, ja niiden hampaat olivat niinkuin leijonain hampaat.
9:9 Ja niillä oli haarniskat ikäänkuin rautahaarniskat, ja niiden siipien kohina oli kuin sotavaunujen ryske monien hevosten kiitäessä taisteluun.
9:10 Ja niillä oli pyrstöt niinkuin skorpioneilla ja pistimet, ja pyrstöissänsä niillä oli voima vahingoittaa ihmisiä viisi kuukautta.
9:11 Niillä oli kuninkaanaan syvyyden enkeli, jonka nimi hebreaksi on Abaddon ja kreikaksi Apollyon.

Uskon että näiden Tuonelasta vapaaksi päästettyjen olentojen alkuperä on jo Raamatun alussa. Monikin kulttuuri nimittäin vedenpaisumuksen lisäksi myös omaa jäljet alkuperäisistä, muinaisista jumalista. Kaikki uskonnot voidaan pelkistää joko (panenteistisen) monoteismin, ja polyteistisen egon ehostukseen (monijumalaisuudessa yleensä jumaluudet ovat hyvin ihmismäisiä ylimyksiä, joiden palvonnasta pakana sai aina palkintonsa, samalla kun joku tälläinen olento edusti jotain egon puolta joka viittasi yhteiskunnalliseen statukseen). esim. Egyptissä oli muinainen faarao Ekhanaton, joka poisti monijumalaisuuden (aikansa moniarvoisuus), asetti pyhäksi kaupungiksi kaupungin jossa vallitsi myöskin sosiaalinen oikeudenmukaisuus (köyhien ja rikkaiden piti asua naapureina, ghettoutuminen oli estetty käytännössä lailla). Tämä ankh-ristin symbolikseen ottanut kansan vapauttaja oli kuuluisa täten ehdottomasta monoteismistään. Mutta kun hänestä jätti aika, tuli polyteismin papisto vauhdilla. Kyseinen rappiopapisto oli tunnettu siitä että se riisti kansaa moninaisin uhrein, ja kun Ekhanaton oli perustanut erään historian ensimmäisistä valtionkirkoista joissa kansalaisuus oli yhdistettynä oikeaan uskoon, jäi useat jumalat pappeineen vailla virkaa. Siispä, Ekhanatonin mentyä, palasi entinen järjestys. Mutta sitten tapahtui jotain mielenkiintoista. orjakansa joka myöhemmin tunnettiin juudealaisten eli juutalaisten nimellä, nousi kapinaan vahvan (joskin ensialkuun hyvinkin vastahakoisen mutta tarvittaessa tempperamenttisen) johtajansa ja etenkin tämän Jumalan avulla. Monoteismin vastaisku oli tosiasia. Seurasi kuuluisa Exoduksen aikakausi. Faarao väänsi kättä orjien johtajan, Mooses se oli, kanssa ja pian häntä kohtasi 10 vitsausta. Nyt, mikä on näiden vitsausten salainen viesti? Jokainen näistä vitsauksesta haastoi yhden polyteistisen Egyptin jumalista, viimeisenä haasteena oli se, että kuka oli elämän ja kuoleman Jumala. Eli, Egypti lyötiin faaraota myöten polvilleen, orjakansa nöyryytti aikansa valtavan valtion kansan, heidän johtajansa "keppi söi faaraon valtikan" ja heidän yksi ainoa Jumalansa voitti 10-0 ja antoi tuskallisen muistutuksen tuolle suurelle valtiolle josta oli tullut luopio.

Nyt, en ala tehdä tutkielmaa tästä asiasta tähän, ja voit jo kysyä että mitä ihmeen tekemistä tällä oli tuon Ilmestyskirjan kohdan kanssa?

Minä kerron sen, mutta pohjustan sitä vielä yhdellä kohdalla:

1.Mooseksen kirja:
6:1 Kun ihmiset alkoivat lisääntyä maan päällä ja heille syntyi tyttäriä,
6:2 huomasivat Jumalan pojat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat.
6:3 Silloin Herra sanoi: "Minun henkeni ei ole vallitseva ihmisessä iankaikkisesti, koska hän on liha. Niin olkoon hänen aikansa sata kaksikymmentä vuotta."
6:4 Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä, ja myöhemminkin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita.
6:5 Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat,
6:6 niin Herra katui tehneensä ihmiset maan päälle, ja hän tuli murheelliseksi sydämessänsä.
6:7 Ja Herra sanoi: "Minä hävitän maan päältä ihmiset, jotka minä loin, sekä ihmiset että karjan, matelijat ja taivaan linnut; sillä minä kadun ne tehneeni."
6:8 Mutta Nooa sai armon Herran silmien edessä.
6:9 Tämä on kertomus Nooan suvusta. Nooa oli aikalaistensa keskuudessa hurskas ja nuhteeton mies ja vaelsi Jumalan yhteydessä.

Tämä oli siis kertomus, joka muuten tunnetaan useissa muissakin kulttuureissa, näiden epäjumalten synnystä. Sekä kadotuksesta. Vedenpaisumuksen syynä oli se, että ihmiset sekaantuivat näihin alkuperäisiin langenneisiin enkelihin, ja kävivät edellämainittua vaihtokauppaa heidän kanssaan. Mutta mikä oli eräs ongelma, oli se juurikin rappio: väkivalta oli saastuttanut maan. (Jos haluaa lukea laajemmin näistä, suosittelen Raamatun ulkopuolista apokryfista kirjaa nimeltä Enokin kirja, huomattavaa on, että vaikka se ei päässyt Raamattuun, niin sitä on suoraan siteerattu Raamattuun!)

Voidaan sanoa, että kaikkien näiden jumalten jäljet näkyvät maissa joissa on pyramideja. Egypti on tutuin, mutta niitä on myös Sumerin, Intian jne. alueilla. Hyvänä esimerkkinä tuosta miten väkivalta oli näiden mukaantullessa saastuttanut maan, oli esim. siinä että miten, täysin aiheellisesti pohjoisen intiaanit pitävät etelä-amerikkalaisia intiaaneja "langenneina", sillä heillä oli pyramideissaan järjestettynä ihmisuhreja. Ne olivat todellisia verikekkereitä, jolloin niiden juhlien päätteeksi irrotetu päät ja verestä liukkaaksi tulleet kivirappuset olivat makaaberi näky!

Nyt pääsemme pointtin. Eli nämä olennot jotka pääsivät vapaiksi, mukanaan heidän johtajansa eli Apollyon, ovat nuo muinaiset Vedenpaisumuksen yhteydessä Tartarokseen (sama Raamatussa kuin kreikkalaisessakin mytologiassa, eräänlainen Tuonelan ns. pimeä puoli), päästetään vapaiksi. Ja tämä tulee myöskin olemaan aikaa, kun näiden olentojen kuvia palvonta on jälleen alkanut (moniarvoisuus mahdollistaa sen tänään, ja tukee sen leviämistä lailla). Epäilemättä Azazel, joka oli alkuperäisten langenneiden enkelten johtaja, on jotakuinkin sama kuin Apollyon?

9:18 Näistä kolmesta vitsauksesta sai kolmas osa ihmisiä surmansa: tulesta ja savusta ja tulikivestä, jotka lähtivät niiden suusta.
9:19 Sillä hevosten voima oli niiden suussa ja niiden hännässä; niiden hännät näet olivat käärmeitten kaltaiset, ja niissä oli päät, joilla ne vahingoittavat.
9:20 Ja jäljelle jääneet ihmiset, ne, joita ei tapettu näillä vitsauksilla, eivät tehneet parannusta kättensä teoista, niin että olisivat lakanneet kumartamasta riivaajia ja kultaisia ja hopeaisia ja vaskisia ja kivisiä ja puisia epäjumalankuvia, jotka eivät voi nähdä eikä kuulla eikä kävellä.
9:21 He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan

Toinen pointti mikä tulee Ilmestyskirjasta puolestaan liittyy kapitalismin pimeän puolen mystiikkaan.

13:15 Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin
13:16 Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,
13:17 ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.
13:18 Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi

Eli, jos nämä pasunat ja niiden soinnit johtavat maailmanlaajuiseen katastrofiin, sen seurauksena on että Peto nousee, kuin myöskin sen kuva (vrt. Jumalan kuva on ihminen, minkälainen siis voisi olla Pedon vastine sille?).

Tämä kyseinen vähemmän mukava ihmiskunnan tuttavuus puolestaan pistää kansainvälisyyteen luottavan järjestelmän pystyyn, ja sen avulla se saa aikaan järjestyksen katastrofeista johtuneiden kaaosten paikalle. Mutta kaikki ne jotka ovat sen hirmuvaltaa vastaan, kärsivät kamalan kohtalon.

Nyt, jos Martti Luther sanoi, kuin myöskin teosofi Madame Blatvasky, että lopunaikoina Suomessa on valo ja turva, kun muu maailma rypee pimeydessä, on tällöin epäröimättä sanottava, että jo se on hyvä syy miksi Suomen pitää pysyä itsenäisenä kansallisvaltiona - se on ainoa tapa pysyä erossa kansallisella tasolla tuolta kansainvälistymisen suurimmalta katastrofilta.

Pedon instrumentti lopulta tulee olemaan kapitalismi. Jos nyt Amerikassa ihmisen voidaan rinnastaa suuryritykset ja pankit (yritykset lasketaan "henkilöiksi"), niin tässä tapauksessa, Pedon merkin kautta ihminen voidaan rinnastaa rahaan. Tämä meinaa täydellistä valvonnan kohteeksi ajatumista uhrilleen ja massakontrollin aseista mitä suurinta. Tällöin, ihminen on yhtä kuin raha. Modernistit, nuo kansainvälistymistä ihainnoivat viiripäät epäilemättä tulevat (silloinkin) pitämään tätä "tiätsää niinq tosi ihqna ja intrönätiöölisenä". - Murhe heille!

Siispä, epäilemättä meidän on pidettävä peukkuja, ja toimittava ennaltaehkäisevästi ja tuettava vain ja ainoastaan oikenlaisia poliittisia, sekä uskonnollishengellisiä arvoja ja päätöksiä yhteiskunnassamme.

Muuten taas asiasta voisi kirjoitaa vielä enemmän, esim. Ilmestyskirjan ratsastajista, mutta uskon että tämän asteroidin ja sen spekuloimisen mystisen eskatologinen tutkielma tuli tässä yhteydessä paremmin kuin selväksi.

Ei kommentteja: