keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Hyytäviä Ääniä, Lopunajan Pasunoita ja Linkkejä

Tammikuusta voidaan sanoa, että blogia "poljettiin kuin tulpatonta mopoa", sillä siinä taisi tulla ennätysmäärä kuukausipostauksia. Ja vaikka ennemmin panostan blogitekstien laatuun, kuin määrään, onnistuin silti pitämään laadun melko korkealla..

Nyt, tulevan kuukauden pitäisi olla hiljaisempi, mutta asiaa on tiedossa senkin edestä. Juuri kun edellinen hämmästyttävän osuva blogiteksti on uponnut, ollaan virittelemässä jo seuraavaa panosta.

Henkilökohtaisesti olen muuten tyytyväinen että nämä katastrofaaliset presidentinvaalit ovat hiljaksiin ohitse. Ja jos tämä teksti nyt on tälläinen interludi, niin huomenna tuleekin taas melko painavaa asiaa. Se on samalla eräänlainen siirtymävaihe, jossa vielä hieman ollaan presidentinvaalien tunnelmissa, lähinnä koska siinä käsittelemme mielenkiintoisella tavalla erästä vaalien alla esiintynyttä ilmiötä, joka varmasti koski suurinta osaa ihmisistä joilla oli jonkinlainen kanta näissä vaaleissa (voi olla että teen vielä pienen jälkimainnan presidentinvaaleista, joka tapauksessa tämän kuun muut aiheet ovat, no, muita aiheita).

Sen verran vielä blogiteksteistä, että vaikka jo vuoden avaustekstissä lupasin että energiani menee muualle tulevana vuonna, uusien tärkeiden projektien muodossa, niin syy miksi sitten ehdinkin näin hyvin tuottamaan materiaalia, oli siinä että siirsin 50% projekteista helmikuulle, näin jokainen osapuoli voitti, sillä Fundamentin voidaan sanoa olleen kysyttyä kamaa koko alkuvuoden. Kiitos siitä teille lukijat!

Vaan nyt, tämä alkava kuukausi avataan tälläisellä pienellä blogilistan päivityksellä, ja johdannolla siihen mitä uutta ollaan saatu plakkariin.

Aloitetaan tästä linkistä, josta selviää että paljon huomiota saanut blogin postaus jossa käsiteltiin näitä outoja "tuomiopäivän pasuunoita*", olikin vain jäävuoren huippu - eli niitä on paljon enemmän ja niitä on ensimmäisen kerran havaittu jo vuonna 2008! Käy siis katsomassa listaus ja videot, sekä kartta täältä!

Linkkilistaan on lisätty myöskin Oikotieto-palvelun linkki, jonka takaa löydät kaikki merkittävimmät poliittiset blogit uusine päivityksineen (mukana myös Fundamentti), sekä muut ajankohtaisimmat uutisoinnit. Kaikki kätevästi samasta paikasta!

* Viittaus pasuunaan johtuu siitä että monelle tulee näistä äänistä mieleen lopunajat, ja niiden ääni kuulostaa siltä kuin ne olisi tehty pasuunalla. Ilmestyskirjan lopunajan-ennustuksissa pasuunat liitetään siihen, kun loppu rupeaa tapahtumaan jokaisen pasuunan soiton myötä.

This is a theme to a better Armageddon...

Ei kommentteja: