torstai 8. maaliskuuta 2012

Naistenpäivä ja Paras Feministi-palkinnot !

Mehän tiedämme, että etenkin pohjoismaissa (mukaan lukien pohjoinen Amerikka) on naisten päivä joka päivä. Tästä huolimatta voinen erikseen toivottaa hyvät naistenpäivät kaikille niille naisille jotka (vakaumuksellisesti) eivät ole feministejä.

Sen sijaan, onhan minulla toki myöskin jotain feministeille, joita ilman Speden Naisen Logiikaa-sketsisarja ei olisi voinut jatkua reality-versiona, maamme akateemisissa piireissä, sekä internetissä ja määrätyissä päättävissä elimissä (tällöin ehkä niille kommelluksille on aavistuksen vaikeampi hymyillä, etenkin jos on mies, maassa jossa tasa-arvo toteutuu "kun Vihreiden eduskuntaryhmän 14 edustajasta, 9 on naisia").

Kyseessä on Parhaan Feministin palkinnot, jotka on jaettu erinäisiin sarjoihin, riippuen millä erikoisalalla kyseinen fuuria on sitten kunnostautunut.

Tietysti joku voi sanoa, että sitä ei lasketa joka on paras tyhmyydessä, niin sanottakoot että vaikka tämä paikottain kovinkin purevaa parodiaa, niin tähän on upotettu mukaan pointteja jotka jokaisen pitäisi tietää.

Ikuinen Uhri-palkinto

Motto: Näetkö tilaisuuden? Käytä se! 

Tämän palkinnon, jota voidaan pitää eräänlaisena uhriutumisen ja masokistisen parrasvalon yhdistelmänä saa feministi joka mestarillisesti kiistää kaikessa oman vastuunsa, ja joko A. harjoittaa "kilpailu surkeudesta"-peliä miehen kanssa ("Joo, mutta oikeasti mulla on vielä huonommin asiat") tai B. syyttää miestä kaikesta, johon usein kuuluu vielä lisäominaisuutena "minun ongelmani ovat sinun ongelmiasi"-peli. 


Kiusaaminen on tietysti iso aihe. Epäröimättä sanon että sitä pitää vastustaa, ja että eräs suurimpia ongelmia sen suhteen on se, että vallitseva kulttuuri palkitsee itsekkäiden tyrannien, suoranaisen antisosiaalisen käyttäytymisen, oli se sitten pälkähästä päästämisellä ja uhrin syyttämisellä ellei jopa suoranaisella ylennyksellä (ja koska käsittelemme kerran tässä feminismiä, me hyvin pian saamme tietää mikä on tähän liittyvä palkinto, mutta siitä lisää edellä). - Ns. Suvaitsevaisuus on tätä, että ongelma lakaistaan maton alle, ja kuten demokratiaan kuuluu, se ryhmä joka valitaan epäonniseksi kakkos-sijan pitäjäksi, saa kestää seuraukset.
Mutta nyt en käsittele tuota kiusaamiskysymystä tässä sen paremmin, vaan koska se on nyt ollut tapetilla, tuon tähän yhteyteen erään artikkelin jota tarkastellessamme löydämme mielenkiintoisia pointteja. (Mielessäni on kuitenkin tehdä yleisluontoisempi katsaus kiusaamiseen).

Se liittyy juurikin tähän palkintoon, ja sen taustalla olevaan epäonnisten kakkos-sijalle joutuneiden kohtalon aiheuttajaan eli tuplastandardeihin.

Kiusaajan työkalupakki on kiero: eristä ja mitätöi

"Sosiaalinen eristäminen
tehokasta kiusaamista"

Sosiaalisesta eristämisestä ihmiset puhuvat paljon. Jokainen haluaa tulla hyväksytyksi, myös työelämässä. Tällainen "ignorointi" on voimakas viesti siitä, että ihmistä ei hyväksytä, ja tähän ihminen sitten peilaa itseään.

Tämä on mielenkiintoista.

Etenkin kun mennään eteenpäin:

Naiset ilmoittavat
kiusaamisesta usein

Tarinan opetus:

Kun mies lähestyy naista, on naisella aina oikeus nauttia pieni egotrippi ja pudottaa tai "ignoroida" mies tai muulla tavoin torjua hänet.

Ja ei, nyt en meinaa sitä että jokaiselle kysyjälle pitäisi antaa, vaan mistä puhun on tuplastandardi:

Jos naiseen ei kiinnitetä kyllin huomiota, hän tekee valituksen siitä miten häntä kiusataan

Jos mies (vääränlainen) kiinnittää naiseen huomiota tai haluaa tämän hyväksyntää, hänen pitää hyväksyä torjutuksituleminen.

Siispä, jos se kohdistuu naiseen, se on kiusaamista mutta mieheen kohdistuessa se on no big deal.


Voimistuja-palkinto

Motto: Tee mitä vain, /& lavasta se "voimistavaksi". 

Esimerkiksi käynee tämä kahden keski-ikäisen feministin välillä käyty, kuvitteellinen keskustelu:
"Siis vittu mä vihaan noit naisii esineellistävii miehii..ne ei ajattele muut kun panemist ja haluu et me pukeudutaan naisellisesti"
"Lol, v*ttu daa!"
"Hei mennään ja näytetään niille, pukeudutaan niin kuin huorat amerikkalaisissa elokuvissa, ja mennään Lutkamarssille"
"Hyvä idea sisko, ei jätetä panttivankeja, mä ainakin oon pelkissä stringeis ja teippaan mun tissit pakkausteipillä"
"Joo, ja mä kirjoitan mun ihoon "spermaporsas", niin ne tajuu et meidät kandee ottaa tosissaan"
"TROLOLOLOL, toi on siis v*tun hyvä, kun vertaa tota säästöpossuun joho kert laitetaan kolikoit- SIIS niin toi on niinq niin lutkaa ja tiätsä voimistavaa". *tupakkayskään sekoittuvaa naurua* [jotkut feministit rauhoittavat hermojaan polttamalla tupakkaa]

Kun taas seuraavat palkintot liittyvät aavistuksen toisiinsa. Ehkä voisi sanoa, että ne ovat sateenvarjotermi: "Psykopölinää" alle meneviä, saman ilmiön eri ilmenemistapoja.

Niitä yhdistää erittäin vakava looginen epäjohdonmukaisuus, voimakas, hysteerinen tunteellisuus ja joskus myöskin sen "jalostaminen"  ns. Tyhmä kuin kettu-harhautukseksi.

HUOM: tässä sarjassa on myös variaatio, eli "en oo mikään kiltti tyttö"-suorite. Käytännössä siis kaikki käytös johon liittyy toisten huomioonottaminen, altruismi, sosiaalisten sääntöjen ja dynamiikan ymmärtäminen sekä sivistyneen yhteiskunnan sääntöjen noudattaminen on "kiltin tytön käytöstä", ja sen järkyttävä seuraus on näiden feministien mukaan se "ettei kiltti tyttö pääse mihinkään". Tästä syystä näiden "kiltin tytön" ominaisuuksien täydellinen välttely on myös "voimistavaa." Eli, kun näet suivaantuneen feministin, jonka käytös muistuttaa raivotautista apinaa, joka kirkuu ja heittelee toisia ulosteillaan, voit ajentaan hänelle tämän palkinnon.

Tämän ilmiön yhteyteen voidaan vielä lisätä motto: Kiltit tytöt pääsevät taivaaseen. Pahat minne vain. Ja siksi onkin keksitty naistenvankilat.

Väinö Linna-palkinto


Tämä palkinto saa nimensä Väinö Linna-lainauksesta:

“Naisilla on ajatuksia, mutta niissä ei ole johdonmukaisuutta, ja sellaiseen härkäpäisyyteen ei mikään väite pysty. Ei ole ainoatakaan naisfilosofia, mutta tämä ei suinkaan johdu naisen sorretusta asemasta, vaan siitä, ettei naiselllinen järki täytä filosofian ensimmäistä vaatimusta: johdonmukaisuutta. Naisen tulee olla vain älykäs, ei muuta.”

"Sain kuulemma palkinnon - kerrankin he ymmärtävät ansioni naisena"

Yleensä tämä, ja edellinen ovat liitettävissä sarjaan Tuplastandardit, joiden noudattamisesta luonnollisesti saa lisää pisteitä. Tällöin esim. mitä tulee uhrisarjaan, on kaikkia uhriksi joutuneita miehiä syytettävä (ja tällöin tuotava esiin usko sukupuolirooleihin, esim. ei ole miehekästä itkeä) mutta omalla kohdallaan voidaan julistaa olevansa ikuisia uhreja. Mutta tälläisten mielipiteiden saavuttaminen yleensä on jo itsessään tie Väinö Linna-palkintoon. Nämä palkinnot kaiken kaikkiaan liittyvät toinen toisiinsa.

Mutta vielä mitä tulee tähän palkintoon, tapahtuu tavanomaisin siirtyminen kisaamaan tästä palkinnosta tapahtuu silloin kun argumentoinnissa on jokin feministin opettelema fraasi asetettu loogiikan keinoin kyseenalaiseksi. Joskus myös tuo fraasikin voi tuoda pisteitä tässä sarjassa.

Tapa luoda generaattori vaatisi keinoälyn luomista joka toimii yhtä satunnaisesti kuin kännykkä jonka näppäimet ovat kastuneet, ja täten tämä kaoottinen järjestelmä voi kääntää itsensä milloin tahansa ympäri. Näppäile esim. joku tuttu numero, ja katso mihin osoitteeseen se menee, ja täten saat Väinö Linna-palkintoon oikeuttavan "päättelyketjun" simulaation.

Spede-palkinto 

Uskoisin että seuraava video riittää hyvin havainnollistamaan kyseisen palkinnon. Yleensä tämä on läheistä sukua edelliselle, Väinö Linna-palkinnolle, mutta tässä tapauksessa mukana on niin suuri viihdearvo että olet kuin se taidemaalari joka maalasi noita-akan kuvan, mutta kuoli nauruun nauraessaan sille.Häpeällistäjä-palkinto

Tätä on ehkä syytä hieman valottaa. Luulen että tämä on ensimmäinen kerta, kun globaalisti tunnetun ilmiön nimi käännetään suomeksi.

Pohjalla on englannin kielinen termi: shaming language.

Kyseinen käytäntö tavallisesti perustuu ad hominem- &/ olkiukko-argumentaatiovirheiden tahalliseen tai tahattomaan käyttämiseen, ja näin ollen oman uskottavuutensa ja keskustelun pilaamiseen (edellä lisää tämän eräästä palkinnon arvoisesta variaatiosta, eli Tyhmä kuin kettu-palkinnosta).

Esim.
Maskulisti: "Miehillä on aika paljon tässä yhteiskunnassa ongelmia.."
Feministi: "Sanot noin vain koska et saa seksiä."
Maskulisti: "Niin mutta kun miehillä oikeasti on ongelmia, enemmän vielä kuin naisilla.."
Feministi: "HOMO!!!"

Mikä tälläiseen ajaa?

Itsekyyden ja typeryyden pohjalta rakennettu elämänkatsomus, kuten feminismi, maassa jossa seksismiä ja naisten sortoa ei kerta kaikkiaan ole?

- Jos edellinen ei mene kaaliin, niin tässä tilasto siitä kummalla sukupuolella täällä on ne ahtaat oltavat:
 • Mies elää keskimäärin noin 7 vuotta vähemmän kuin nainen
 • Itsemurhan tehneistä miehiä on 4/5
 • Asunnottomista 80% on miehiä, yömaja-asukeista 95%, kuin myöskin vangeista.
 • Työttömistä pääosa on miehiä.
 • Tarkkailuoppilaista pääosa on poikia.
 • Koulutuksen ja työelämän ulkopuolisista nuorista poikia on suurempi osa kuin tyttöjä (15%)
 • Toimeentulotukea saavista 40% on yksinäisiä miehiä.
 • Asuntojonojen enemmistöistä on valtaosa miehiä.
 • Jo ikääntyneiden vanhempien luona asuvista aikuisista on 80% miehiä.
 • Mielisairaaloiden asiakkaita 2/3 – miehiä.
 • Väkivaltaan ja onnettomuuksiin kuolevista pääosa on miehiä (niin ja mies on se joka on naiselle väkivaltainen ja vaarallinen?)
 • Juopoista ja narkkareista valtaosa on miehiä.
 • Armeijaan sukupuolista mies on se jonka on pakko mennä, tällöin hän on myöskin se joka osallistuu sotimiseen mikä on pakotettua kuolemista ja surmaamista.

Vai onko se naisten luontaisesti heikossa abstraktissa ajattelukyvyssä, ja siinä että nainen biologisesti jo ollessaan vauva, kirjaimellisesti katsoo henkilöön (jo aivan alussa tyttövauva alkaa katsomaan ihmisiä ympärillään, samoin käsittääkseni myös unien suhteen naiset näkevät ennen kaikkea unta henkilöistä siinä missä miehet seilaavat surrealistisissa tapahtumissa)?

Eräs mihin se ainakin tähtää on psykologia. Yleensä mistä tässä on kyse, on psykologisesta epäkypsyydestä, jota matriarkaalinen yhteiskunta ylläpitää normaalin, kiltin ja tottelevaisen miehen kohdalla.

Psykologinen pohja häpeällistämisessä on sen jatkumo, kun mies ollessaan vielä poikanen, saa kuulla äidiltään läksytystä, kuten: "Olehan nyt kiltti poika/Ei kiltit pojat tee noin/Ei kunnon pojat uskalla valittaa". Tämän hyökkäyksen idea on hieman sama, vaikka se ei aina olekaan tarkoitus (vaan kyseessä voi olla myös Tyhmä kuin kettu-palkinnon arvoinen suoritus, siitä lisää edellä). 

HUOM: Kuten edellä pantiin merkille, niin voidaan sanoa että feministit ovat ensin huomanneet tuon kiltti poika-paradigman, jonka he ovat apinoineet itselleen ja täten he ovat päätelleet "kun kerran kiltti poika ei saa edes säälistä, ja meille valta on yhtä kuin seksi, emme mekään saa valtaa olemalla kilttejä"-tyylisesti.  Lisäksi että feministeille on tyypillistä pyrkiä tekemään toisille se, mitä he itse inhoavat.

Eli toisisanoen feminismi ajaa yhteiskunnallista kastraatiota ja antaa miehuuden vaihtoehdoiksi joko:
1. miesvaginana olemisen, ja maitoritarina naisen etuoikeuksien sokean puolustamisen (mikä käytännössä näkyy pro feministi-miesten pelleilynä, josta hyötyvät - eivät he, vaan feministit, jotka täysin samaa paradigmaa hyväksikäyttäen taputtavat näiden miespoloisten päitä tyyliin "hyvä ja kiltti poika") tai
2. raakalaismaisena apinamachona olemisen, jossa käytännössä toteutuu kaikki streotyyppiset  ja yleensä negatiiviset miehenä olemisen piirteet.

Ei tarvitse olla matemaatikko, että voi laskea tuon strategian seuraukset.

Itse asiassa, nyt kun sitä on käytetty, voi jokainen nähdä seuraukset.Tyhmä kuin kettu-palkinto

Yleensä tämän palkinnon saa, jos menestyy edellisissä sarjoissa.

Foorumeilla ja nettikeskusteluissa voi nähdä miten tämä feministinaisen "oveluus" näkyy siinä, että hän kokee olevansa todellinen keskustelutaktikoija, ja retoriikan lyömätön mestari, hyökkäämällä seinää vasten ajauduttuaan vastakeskustelijan kimppuun, ja täten "harhauttaa huomion pois itse aiheesta" - vaikka koko keskusteluketju näkyykin ja jokainen voi nähdä mistä tuo epätoivoinen, ja regessiivinen "senkin töjmä kakkapää!!!1"-primitiivireaktio johtuu! 


Joten tämän palkinnon saa tekemällä mahdollisimman monta argumentaatiovirhettä, jolloin Häpeällistäjä-palkinnan saaja, voi täten tuplata palkintomääränsä (feministien mielikuvitus harvoin riittää muuhun, vaan he todellakin ovat kuin hiilikopioita toisistaan tässä asiassa).

HUOM: Katso myös variaatio, eli Chewbacca-puolustus. 

Entä mistä näitä palkintoja voi tiedustella?

Suosittelen kokeilemaan kaikista naistutkimusta ylläpitävistä oppilaitoksista, tai Tulva-lehden toimituksesta.

Entä mikä on tarinan opetus? Palkinnothan käytännössä ovat palkintoja heille jotka ovat tasa-arvoisempia kuin toiset. Käytännössä feministinen ylivalta on ainoa asia joka merkitsee, ja sen voi saavuttaa vetomalla kumpaan tahansa ääripäähän. Ei haittaa vaikka feministi toisaalta vaatii reppanamaiseen asemaan vedoten etuoikeuksia jotka kuuluisivat normaalisti lapsille ja vammaisille, eikä toisaalta haittaa jos feministi samalla pöyhkeilee naisen paremmuudella.

Tämä jälkimmäinen ei ilmeisesti ainakaan perustu historiallisiin, konkreettisiin, saavutuksiin, mutta  niiden varalle onkin kehitetty "patriarkaatti"-kortti. Jos siis kahden ääripään itselleen parhaiten (tilanteen mukaan ja fiilispohjalta) sopivaa käyttämistä ei nähty ongelmana etujen kiskuroinnissa, niin ei myöskään erityisemmin vaivauduttu miettimään että miksi miehet pahoina ja katalina kehittäisivät patriarkaatin joka sortaa myöskin heitä? (Väinö Linna-palkinto sille joka keksi tekosyyn nimeltä patriarkaatti)

"Todiste patriarkaatin pahuudesta naista kohtaan"


Nyt, putsaamme pöydän, ja laitamme soimaan hieman maskulistisesti lataantuneempaa musiikkia.

Ja kaikki mukaan:


Shut your mouth you big fuckin' baby
You can't be what I want you to be
Go on choke on your own medication

Ei kommentteja: