tiistai 23. huhtikuuta 2019

Orwellusta: Islamisaation tuhoisa aalto ja Sri Lankan terrori-iskun oksettava Virallinen Totuus (TM)

Juuri kun selvisimme Notredamen "sähköviasta johtuneesta tulipalosta", joka sattumalta tapahtui juurikin maassa, jossa pelkästään viime vuonna sattui 900 hyökkäystä kirkkoja kohtaan, meinasi uusi sähkövika ilmetä New Yorkissa ja pian sitten tulikin Sri Lankan verilöylyt.



Tämä kaikki - MYÖSKIN - sattumalta, kristinuskon ehkä suurimman juhlan, pääsiäisen aikaan.

Mutta se ylivoimaisesti mauttomin ja idioottimaisin orwellus, oli kuitenki Sri Lankan antikristillisen terrori-iskun jäljiltä:

Eli, kun muslimiterroristit, tappavat satoja kristittyjä - vain siksi, koska he ovat kristittyjä - vieläpä heidän omissa tiloissaan, on se muslimivastaisuutta?!

Jumalauta, silloinkin kun kristittyjä kuolee, nämä hyysäävät muslimiterroristeja ja esittävät muslimit tässä uhreina?

Ajatus siitä, että suvakit eivät vain ole passiivisia, hyödyllisiä ja demoralisoituja idiootteja, vaan aktiivisia saatanan pikkuapureita ei ole kyllä kaukaa haettu - hyökkäys tapahtuu niin omien linjojen sisäpuolelta, kuin myös niiden ulkopuolelta (kuten tässä tekstissä tuotiin esille, jos euroopassa kirkot poltetaan täällä ne mädätetään sisältä - pätee myös katolilaiseen kirkkoon jota paavin johdolla islamisoidaan).

Esim. seuraava:

Voisimme oikeasti lopettaa antikristillisyyden ja islamisaation naamioimisen "sekulaariksi ja uskonnonvapautta ajavaksi humanismiksi" ja puhua asiasta sen oikealla nimellä?


Tämä kaikki tapahtuu samalla kun Saudi-Arabia on julistanut ateistit terroristeiksi ja valtion vihollisiksi. Samaan aikaan täällä sekulaarit humanistit ja muut "akateemiset ammattiateistit"* on niitä kaikkein pahimpia aisankannattajia näille, joiden pyhä kirja määrää heidät yksiselitteisesti kivitettäväksi, monijumalaisten kanssa. (Kristityt ja juutalaiset selviävät suojelurahalla, ei kun, "jizya-verolla", koska ovat "kirjankansaa".)

Kun taas ne ateistit jotka ovat oikeasti ateisteja, eikä vain antikristittyjä muslimien aisankannattajia, ovat "rasisteja", kuten "kristityt ja muut natsit", koska "uskonnonvapaus ei sisällä mahdollisuutta kieltää allahia, vaan islam on myös jokaisen ateistin ainoa oikea uskonto. "

(*Onhan se tietysti helppoa kapinoida uskontoa vastaan, joka on vapaata riistaa, ja jonka seuraajat lähinnä viihtyvät omissa oloissaan, ja jopa konflikteissa kääntävät toisen posken, toivottaen Jumalan siunausta, siinä missä sitä ei ihan nämä kovaa jätkää esittävät paskahousuateistit eivät uskalla mennä yrittämään saman paskan esittämistä muslimeille, sillä sitä saattaa pian olla itse päätä lyhyempi. Noh, ei kai se nyt ole kumma, jos beta-cuckit ovat aina olleet - ja tulevat olemaankin - kovanluokan vässyköitä.)

Saudi Arabia declares all atheists are terrorists in new law to crack down on political dissidents 

Ei kommentteja: