torstai 14. maaliskuuta 2019

Voittokulkumme jatkuu, nyt myös Virossa - mutta, mitä se tarkoittaa meidän kannaltamme?


Äärikansallismieliselle Ekrelle jytky Viron parlamenttivaaleissa - Anu Saagim ei tullut valituksi

Tämä meinasi mennä vallan ohi.

Joten nyt, pari kertausta, pari opetusta ja pari ajatusta ko. aiheesta:

Kansakunnat ovat tajunneet, että globalisti myrkyttää heitä ja ajaa sotaan keskenään, ja se on nyt saanut riittää. Olen sanonut, että kolmas maailmansota ei ole sellainen, että maat sotivat keskenään, vaan pikemminkin sitä, että sisäisesti jakautuneet maat, sotivat kaikkialla yhdessä ja erikseen. Se sota on nationalistien ja globalistien välillä. (Tällä hetkellä se on jo käynnissä kylmänä sotana, jonka tunnusmerkistöön kuuluu informaation sota - sota julkisesta tilasta ja sananvapaudesta) Sanoin myös vuoden ensimmäisessä tekstissä, että oikeiston ja vasemmiston horisontaalisen akselin oheen on tullut vertikaalinen kansa vs. globalisti, populisti vs, elitisti.



Seuraa tärkeä opetus: Aina, kun globalistipetturien ylläpitämä valemedia käyttää termiä populisti, pitää silloin muistaa, että se on koko demokratian perus, ja populistin vastakohta on  elitisti. Populisti on yksinkertaisesti demokratian ihanteen mukainen henkilö, jonka pääsääntöisenä agendan on (OMA) kansa, ja sen tahto. Elitistin huolena on vain ja ainoastaan eliitin hyvinvointi ja sen loputon valta riistää, sortaa, päivin ja öin.

Lisäksi täysin vastaavaan median luokittelukategoriaan menee myöskin tämä äärittely, oli se sitten äärikansallismielistä tai äärioikeistolaista, niin ne ovat vain leimakirveitä. SItäpaitsi koko termi äärioikeistolainen on peräisin kommunistisesta propagandasta, joka nyt on otettu käyttöön globalistien toimesta - he eivät aikoinaan halunneet puhua kansallisSOSIALISTEISTA, joten he puhuivat äärioikeistolaisista ja fasisteista (ei vain siksi, koska itse olivat niin äärivasemmalla, jolloin kaikki näytti äärioikeistolta) - nyt tätä samaa meemiä jatketaan, joskin eliitin käyttöönottamana. Totuus kuitenkin on, että kansallissosialismi on sosialismia, ja äärioikeistolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, vaan äärioikeisto käytännöllisesti katsoen on anarkokapitalismia, siinä missä äärivasemmistolaisuus on anarkiaa - oikealla ja vasemmalla on täsmälleen samat päämäärät.


Älä siis anna massakontrollin eksyttää sinua. Globalistinen eliitti on ottanut niin oikeiston ja vasemmiston nousunsa siiviksi, ja luonut oman kolmannen tien, jota pitkin globalistipetturit kulkevat. Meidän tolkun kansallismielisten on nyt hyväksyttävä tämä, ja tehtävä itse samoin, kunnes Lopullinen Voitto, on yksin meidän!




Ei kommentteja: