perjantai 19. maaliskuuta 2021

Yhdistetyn miesviha- ja feminismiviikon kootut munattomat nillitykset

Tuli kyllä tämä viikko harvinaisen osuvalla ajoituksella, kun juuri pääsi kertaamasta kuinka pimeän triadin porukka on keksinyt uuden manipulointikeinon saada irrotettua itselleen sosiaalisia pisteitä - uhriutumisen. Siitä tekee vain jotenkin niin irvokkaan se, etteivät ne yksinkertaisesti osaa matkia normaalia ihmistä, vaan aina se kusipäisyys puskee läpi sieltä naamioiden takaa. 

Tällä viikolla pääasiassa feministit ovatkin aiheuttaneet harmaita hiuksia PR-porukalleen, ihan urakalla.

Erityisesti naislapsihallitus kunnostautui. 

Sanna "koppava kaupankassa" Marin pisti hovinsa tilaamaan tutkimuksen, mikä oikeuttaa uhriutumisen, ja on siis käytännössä naisvihakortin lätkäisy pöytään viimeisenä oljenkortena, kun tätä aiemmin on luimuiltu ja juostu mutkia arvostelijoita karkuun. 

 No, sikäli tasa-arvon ja sukupuolten lähentäminen (feminismi tosin ei edes yritä niitä lähentää, se on mielisairaiden ja pahojen naisten tuhoamisvimman pääsemistä valloilleen, ei mitään rakentaa) tässä on siinä mielessä edistynyt, että olemme voineet havaita naistenkin jo asettuneen naislapsihallitusta vastaan! 

Iiriksen "mykkä paskalla" -video myöskin pulpahti esille tämän viikon aikana. Olisi kyllä kiva tietää, miten noiden puuteripyllyjen kanssa ylipäänsä kukaan tulee toimeen.  No, eihän ne tulekaan. 

Vihollista ei pidä estää silloin kun se on tekemässä virhettä. Tässä tapauksessa myös muut kuin naislapsihallituksen rennot feministit kunnostautuivat. 

Feministien tarve kontrolloida ja alistaa miehiä, on jotain mitä he eivät pysty kontrolloimaan. Kuten jo tekstin alussa ollut viittaus siihen, että pimeän triadin edustajat käyttävät uhriutumista aseenaan, sen kertoikin, on tämä "miesten on väistettävä naisia" -kommentti siitä täydellinen todiste. 

 Taustalla on siis samatus kuin massakontrollin kaksissa standardeissa - erottaa ylempi ja alempi kasti:


Ja kuten aiheeseen sopii, niin tähän samaan aiheeseen sopii myöskin seuraava naapurin runoilijapojan pillitys:

Paleface ihmettelee, miksi Kulmunin konsulttilasku romutti koko uran mutta perussuomalaisille mikään määrä vihapuhetta ei ole liikaa


Yhyy, pelustuomalaiset toivat pahan mielen! Tämä on kanssa kaiken huippu, vollottamista ja kaksista standardeista vihjailua, samalla kun vihervasemmiston koko agenda on luoda eri säännöt itselleen, eturyhmilleen ja niille muille, eli valkoisille heteroille ja muille sellaisille kamalille natseille. (Huomaa myöskin pakonomainen valkoritarointi - viherpunaiset vihaavat normaalisti ihan vaivoitta maalaisia ja keskustalaisia, mutta mikään ei voita persuvihaa.)

Otetaas vielä toinen munattomien puolueen edustaja. Kurttilan voimme muistaa kapitalismin ja vihervasemmistolaisuuden yhdistämisestä, missä ei ole sikäli mitään vaikeaa, koska eihän vihervasemmistoa nyt kapitalismin vastustaminen kiinnosta, vaan pääsy jonon ohi vetoamalla uhristatukseen. Tällä kertaa tulee väkisinkin mieleen, että miten iso osa tästä koko touhusta on pelkkää opportunismia? Finlaysonin lakanat hyvesignaloimisella tahrinut Kurttila kun on nyt iskenyt toiseen aikamme trendiin, eli mikropanimobisnekseen - se, että tämä olut tehdään virolaisessa, meille jo nyt halpaa lageria roudaavassa firmassa, ja se markkinoidaan Kontulan omana oluena, on tässä sosiaalisessa teatterissa suoranainen tasonsa ylittäminen:

Vaan, hauskana vastapainona tälle kaikelle, ja siltä varalta jos edellä esitetty toksinen feminiinisyys sai porukalle aikaan munasarjojen kasvua ja estrogeenimyrkytyksen,  ottakaamme tähän vastapainoksi vielä perussuomalaisten edustaja, ja vihervasemmiston märkä painajainen - Teuvo Hakkarainen, joka on koko tämän kanalatappelun ajan viettänyt nuoren ja kuuman latinattaren lemmestä ja lämpöisistä keleistä nauttimassa. 

 Eikö valintojen maailmassa, menestys ole mitä parhain kosto? 



Ei kommentteja: