keskiviikko 24. maaliskuuta 2021

Korona jatkaa offensiiviaan, vastatoimemme tehottomuuttaan ja uusi variaatio se vasta kiva onkin!

Ja taas mennään! Uhriutumistutkimusten teettämisen lisäksi, naislapsihallitus on erikoistunut naisellisella härkäpäisyydellä toistamaan toimintatapoja, jotka eivät tuota tuloksia. 

Joten, ei muuta kuin uutta kolmen viikon sulkua perään, ja totta kai ne kohteet joilla ei ole todistettavaa vaikutusta koronan leviämiseen pidetään suljettuina, kun taas supersolmut, viruslingot, jätetään aktiivitilaan. Voi jumalauta tätä sirkusta! Sosiaalisen teatterin ja idelogisen sumutuksen yhteistyökeskittymässä me olemme.

Kuten sanottua: Paras ratkaisu olisi iskeä nimenomaan kriittisiin pisteisiin, sillä supersolmuteorian ne ovat ne kohteet joilla on suurin merkitys. Tämä säästää resursseja ja on tehokkainta. Koulut - kuten näemme - ovat tällainen supersolmu. Jo iät ja ajat ovat koulut sekä päiväkodit olleet tunnettuja siitä, että niiden kautta taudit leviävät. Ne ovat aina olleet tehokkaita keinoja siirtää tauti perheeltä A perheelle B. Kun taas ravintoloiden sulun jälkeen numerot ovat kasvaneet. Ei nyt siksi, että niiden sulkeminen niitä kasvattaisi, vaan siksi koska oikeat syylliset on yhä sulkematta.

Vaan. jos korona voitaisi jakaa eri aikakausille, olisi sen esittely- ja leviämisaikakausi hiljaksiin muuttumassa vakiintumisen aikakaudeksi, ja sitä myötä variaatioiden aikakaudeksi. Kuten mikä tahansa influenssa, on näet tämäkin muuntuvaista sorttia, ja tämä viimeisin muutos kumoaa (kyseenalaisen maineen omaavat) rokotteet joiden on uskottu olevan tie siitä pois - tällaiset muunnokset tapaavat pysyä poissa, jos vain rajat suljetaan, mutta eihän sellainen nyt sovi:

Kun virus kuten tämä päästetään vakiintumaan, siitä tulee samanlainen riesa kuin kausiflunssista. Sitä ei saa muutoin pois, kuin todellisella rokotteella, joka todella poistaa sen - nykyiset helpottavat oireita, ei mitään muuta. Kun se on vaiheessa, jossa se synnyttää variaatioita, on se silloin päässyt pisteeseen jossa se on ollut jo liian pitkään dominanttina.  

Summa summarum

Joko superrokote tai priorisointi ja testaus -malli ovat nyt ainoat toivot. Ne, jotka eivät ole puuhastelua joka vain näyttää siltä, että jotain tehtäisi. Tilanne on pitkälti sama, kuin jos vihollinen moukaroisi puolustuksiamme ja olisi jo toinen jalka sisällä, samalla kun me olemme puolustuskannalla, samalla kun kaikki resurssimme valuvat tähän taisteluun, jonka vuoksi muukin tuotantomme rampaantuu. Tämä vihervasemmiston rakastama kiusaamistasa-arvoon perustuva "kaikki ovat tasa-arvoisia, joten kaikille yhtä vittumaiset olot, ja jos toinen kärsii enemmän, niin mitä sitten?" -malli ei tätä ainakaan käännä myönteiseen suuntaan. Priorisointi ja testaus -malli kääntää, sillä siinä toimet kohdistetaan supersolmuyksikköihin, ja siinä otetaan selville ne ihmisryhmät joilla on suurin vaara koronasta ja toimitaan sen mukaan. Tässä on se hyvä puoli, että nämä heikoimmassa asemassa olevat ovat vähemmistö, eli enemmistö pääsee vapaaksi. 

Ei kommentteja: