keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

Aki Mannisen somevaino - puuteripyllyt kipeinä kun mies puhui liian totta


Taas on tapahtunut jotain mikä ei yllätä ketään. Miehekäs mies erehtyi sanomaan kuinka asia on, ja toosat vedettiin reunojaan myöten täyteen hiekkaa. Juuri kun allekirjoittanut pääsi julkaisemasta tekstin tutkimuksesta, jonka mukaan pimeän tridian (narsismi, psykopatia ja macchiavellismi) edustajat käyttävät uhriutumista ja hyvesignalointia manipuloimiskeinonaan - aseenaan suoraan sanoen - saamme selkeän todisteen siitä, että asia on juurikin kuten sanottua. Todellakin, mikään muu kuin pimeän triadian edustaja, ei voisi antaa tappouhkauksia jopa perheelle, näin mitättömästä asiasta, kuin mitä tämä nyt on!

Mutta millä tavoin tuo reaktio ei todista hänen pointtiaan? Kuinka oikeutuksentunteinen pitää olla, että tuon johdosta edes kehtaa suuttua.

Esim. Alma Hätönen paljastaa olevansa poliittinen aktivisti, joka on tekeytynyt toimittajaksi (omahyväinen virne kasvoilla tosin kertoo sen ennen ensimmäistä sanaakaan), ja luonnollisesti muistaa vetää huomion itseensä ja naiseuden suomaan ikuiseen uhristatukseen - kuinka paljon - HÄN - NAINEN! - joutuukaan kestämään naisvihaa!

Tuntuu kuitenkin ironiselta, että tilanteessa, jossa samassa huoneessa on kaksi miestä, joista toinen puhuu naisvihamielisiä asioita niin vastuu tilanteeseen puuttumisesta olisi huoneen ainoalla naisella. Naisella, joka joutuu töissään kuuntelemaan misogynistä puhetta. Jälleen ollaan siinä tilanteessa, että nainen pistetään vastuuseen miehen teosta. Ei. Ainoastaan tekijä on vastuussa käytöksestään. Nainen ei ole vastuussa siitä, että mies puhuu tai tekee naisvihamielisiä tekoja.

Sinä et joudu kestämään naisvihaa, naiset muslimimaissa joutuvat kestämään sitä, sinä olet niin etuoikeutettu, että voit loukkaantua tyhjästä. Lisäksi, on mielenkiintoista, kuinka nämä muurahaiskuningattaret oikeasti vielä omaavat otsaa, että odottavat muiden tekevän heidän likaisen työnsäkin. 

Ja se miten Akin vihaajat todistivat hänen pointtinsa, näkyy juurikin siinä, että hänelle suututtiin koska hän arvosteli naisten suosimista. - Pillupassia kuten punapilleröitynyt asian ilmaisisi. Niinpä sen käyttöön tottuneet kokivat että nyt joku meni ja kertoi ettei keisarinnalla ollutkaan vaatteita.

Eli, mikä siis eteen?

Valheen kansa suuttuu siitä kun puhuu totta, joten jatka siis totuuden puhumista. 

Ja koska kaksoisstandardit ovat massakontrollin ase, on ne tuotava jatkuvasti esiin, mikä lyö moiset kirveet kiveen ja tekee niistä vaarattomia, tylppiä leluja.

"I search for people whose game is deceit

The last in the line

Failing to retreat

But wait for tomorrow

and take your liberties"

Ei kommentteja: