torstai 18. maaliskuuta 2021

Koronavirustoimet totaalinen floppi - miksi tämä sivuutetaan?

Näyttää siltä, ettei koronan sulkutoimet ole oikein toimineet, vaan ne ovat olleet samanlaisia höpöhöpöjuttuja kuin "me rikastutaan tällä (maahanmuutolla - tästä edempänä lisää)". 

Nimittäin, sulkutilan aikana - aikana jolloin kaikki on ollut kirjaimellisesti kiinni - ovat koronatartunnat NOUSSEET!

Esim. Pirkanmaalla:

Lista paljastaa karun totuuden: Pirkan­maalla takana epidemia-ajan yli­voimaisesti pahin viikko

Sunnuntaina Suomessa raportoitujen koronatapausten määrä oli korkeampi kuin koskaan

Viikonpäätteeksi päädyttiin suurimpaan tartuntapottiin:

Sunnuntaina raportoitiin valtakunnallisesti ennätyskorkea uusien tartuntojen lukumäärä.

Annahan sen marinoitua hetken. 

Fundamentti kannattaa pragmaattista lähestymistapaa - suomeksi sitä, mikä toimii ja on optimaalisinta.

Tämä on usein tiivistetty mottoon "testaa ja priorisoi", johon liittyvä viimeisin teksti on tässä.

Eräs sen alaisuuteen lukeutuva on supersolmuteorian pohjalta tehty kysymys: Keiden joukossa se leviää eniten? Entä ketkä ovat riskiryhmää jne. 

Jo aiemmin me saimme selville, että korona on hyvin suosittua maahanmuttajien miehittämillä alueilla ja heidän keskuudessaan. 

Vaan tehdäänkö näistä pragmaattisista ratkaisuista mitään toimeenpanoja?

No ei tietenkään!

Päinvastoin, esim. maahanmuuttajien kohdalla suvakismi on ihan liian vahvana, ideologisena jarruna sille. Kuten punavihreän hallituksen oma propagandajulkaisu, Hyysärin Sanomat, asian ilmaisee (huomaa uusi termi "vieraskielinen" jolla siis tarkoitetaan matua) ei syy oikeasti ole suinkaan näiden kunniavieraiden, vaan syy on rakenteissa  - syytä aina rakenteita, kun eturyhmät perseilevät, on vihervasemmiston ikuinen motto:

Jopa puolet tartunnoista löytyy nyt ulkomaalaistaustaisilta pääkaupunkiseudulla – Sama ilmiö näkyy muissakin Pohjoismaiden suurkaupungeissa

Rakenteelliset syyt tekevät ulkomaalaistaustaisista alttiita tartunnoille. Tilannetta pyritään helpottamaan levittämällä tietoa monella kielellä.

VIERASKIELISTEN suhteellisesti suuremmalle tartuntamäärälle on ikärakenteen ohella useita taustatekijöitä. Suomen tämän hetken korkeimman ilmaantuvuusluvun kaupungin Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen toteaa, että monet syistä ovat rakenteellisia.

 ”Moni on sellaisissa ammateissa, joissa etätyö ei ole mahdollista, ja moni asuukin ehkä ahtaasti. Meillä käy paljon ulkomailta kansainvälistä työvoimaa, ja Vantaalla on huomattu isoja tartuntaryppäitä esimerkiksi rakennustyömailla”, Viljanen kertoo.

 Husin Järvinen huomauttaa, että sama ilmiö on havaittu Suomen lisäksi kaikissa muissakin Pohjoismaiden suurissa kaupungeissa.

Tietyillä maahanmuuttajaryhmillä sosiaalisia kontakteja voi myös olla kantaväestöä enemmän yhteisöllisen kulttuurin takia.

Opettavainen anekdootti: Haluatko koronan, rakas?

Ja ainiin, emmehän suinkaan unohda sitä suurinta vihervasemmiston ja globalistipuolueiden kannattajaryhmää ja sen edustajia: voimaantuneita naisia.

Näet, nämä NPC-kyborgit on massakontrolloitu tykkäämään maahanmuutosta ja maahanmuuttajasta, mikä on hienoisessa ristiriidassa sosiaalisten turvavälien kanssa. 

Mutta toisaalta, jos nyt huora tartuttaa mieheensä koronan, niin feministit voivat sanoa: - Kyllähän suomalaisilla miehilläkin on koronaa. 

Miehen kannalta, jos hän lukeutuu geneettisesti siihen ryhmään, jolla on heikkous koronalle, on tietysti hieman lohdutonta joutua letkuihin, vain koska kuvitteli saavansa huorasta morsiammen. 

Ei kommentteja: