tiistai 21. huhtikuuta 2020

Suuri herääminen on alkanut?! - Kohta Lopullista Voittoa!

Ennen kun menemme itse tekstiin, niin ihan näin johdannoksi, vilkaisehan seuraavia videoita (ei tarvitse katsoa yksi kerrallaan alusta loppuun - riittää että katsot otsikon):


Jokaista näitä yhdistää se, että niissä ounaustellaan suuren ja hyvän heräämisen tapahtuvan nyt Herran vuonna 2020.

Tämä kaikki on hyvin mielenkiintoista siksikin, koska Fundamentti jo aiemmin on kerrannut mitä tarvitaan Suomen uudestisyntymiseen - kerrataan ne kolme askelta:

  1. Herääminen
  2. Yhdistyminen
  3. Lopullinen Voitto

Nämä kaikki puhuvat kahdesta ensimmäisestä askeleesta, joskaan eivät tiedä, ettei se tapahdu varsinaisesti globaalisti - kuten globalisti, se takapiru tässä kaikessa, haluaisi - vaan kansakuntakohtaisesti. Aivan kuten kolmas maailmansota on Fundamentin arvion mukaan joukko sisällissotia jakautuneiden kansakuntien sisällä, ja näiden takapiruna on globalisti.

Näet, kuten on sanottu: Kuinka saatana voisi ajaa ulos saatanan? Kuinka valtakunta voisi pysyä pystyssä, jos se on kääntynyt itseään vastaan? Näin ollen, tämä herääminen ei ole globalistinen, vaan sen globalistin vastainen, hyvä, raikas.

Se näkyy myöskin Suuren Heräämisen etiikkaluettolon kohdassa 4. - Me olemme patriootteja:



Mutta, jos herääminen on kollektiivinen punapilleröityminen, niin mitä on yhdistyminen?

Se on kolmanen tien synty - sen mikä Fundamentin Täydellinen Järjestelmän on määrä olla -ja se tapahtuu seuraavasti:

  1. Vasemmistosta tulee Suomen armon pilari.
  2. Oikeistosta tulee Suomen ankaruuden pilari.
  3. Kansallismielisyys on keskimmäinen pilari - kaiken perusta.


Myöskin koronan merkityksen tämän katalystina on moni havainnut - kun ihmiset on ahdettu koteihinsa, käy helposti niin, että siinä tulee tehtyä orwellilaisuuden suurin synti: ajateltua itse. Mitä siitäkin tulee?

Lopuksi vielä tämän suuren heräämisen airuena pidetty dokumentti - ja vaikkei allekirjoittanut hirveämmin usko salaliittoteorioihin, niin on sanottava että tässä on erinomainen katsaus siihen mitä on eräs Fundamentin ydinaiheista - massakontrolli:


PS. Mikä mielenkiintoisena, ehkäpä kollektiivisen piilotajunnan ja synkronisiteetin osoituksena, oli allekirjoittanut kirjoittaessaan bändinsä tiedotetta, käyttänyt kyseisen tiedotteen otsikossa termiä "out of the shadows" - ennen kun tiesi tästä dokkarista edes.

Ei kommentteja: