torstai 2. huhtikuuta 2020

Koronakriisistä ja sen alkuperästä

Tässä jokunen uusi havainto koronakriisistä



Summa summarum

Kuten jo aiemmin on kirjoitettu tästä aiheesta, on koronavirus vitsaus, joka näyttää meille valoa sokeisiin pisteisiin. Se osoittaa sen, että globalistinen, oikeistoon tai vasemmiston vaihtoehtoon nojaava yhteiskuntajärjestelmä on tuhoontuomittu - vaihtoehtoisesti sen ihmiset ovat. Sen sijaan ratkaisut koronakriisin suitsemisessa lepäävät kansallismielisen kolmannen tien, sekä T&P:n (testaaminen ja priorisointi) varassa, mikä eliminoi sen tuhopotentiaalin niin ihmisten terveydelle kuin myöskin talouden terveydelle.



Koronavirus puolestaan on selvästi massakontrollin ase, ja on vielä pimeän peitossa, että mikä sen loppupelinä oikein on. Fakta kuitenkin on, ettei se ole vaarallisin uhka, kun sen suhteuttaa muihin vastaaviin, mutta silti se pidetään sitkeästi pinnalla, ja kansalaiset kontrollissa sekä varpaillaan.

Tässä vielä video koronan alkuperästä. Se on Fundamentin linjaan sopiva avoliittoteoria (ei siis salaliittoteoria, vaan avoliittoteoria tarkoittaa sitä, että sen voi todentaa jokainen joka viitsii ottaa selvän).


Ei kommentteja: