torstai 24. lokakuuta 2019

Tutkimus: Naiset kiihottuvat psykopaattien toksisesta maskuliinisuudesta



Taas kerran tutun aiheen parissa, jonka ei luulisi yllättävän ketään Fundamentin lukijaa. On näet tehty tutkimus, ja siinä - yllätys yllätys -tuli taas kerran selväksi, että naiset kokevat psykopaatit seksikkäiksi. Mitä muka naiset eivät pilaisi?

Are Psychopaths Sexy?

Katsotaanpa sen löydöksi, ja sen jälkeen tehdään analyysi asiasta.

Huomattavaa on, ettei edes ulkonäkö ei riittänyt selitykseksi sille, miksi jännämies, eli psykopaatti on naisista seksikäs:
Brazil and Forth found that men who scored higher on the psychopathy questionnaire were rated more desirable by women. But why were the psychopaths more attractive? It’s possible they were physically more alluring that the men who scored lower on psychopathy. That’s why the psychologists statistically controlled for the physical attractiveness of the men. Even after discounting the effect of appearance, more psychopathic men were more desirable, which suggests that their greater appeal stems from their non-verbal behavior.
Fundamentista tuttuja, tieteellisiä naisen kinnostuksen merkkejä käytettiin tutkimuksessa. Selvisi että seuraavat piirteet ovat sitä seksikästä psykopatiaa, ja ne mitkä eivät sitä ole:

Women tended to increase the pitch of their voices when recording a message for a man higher in the affective component of psychopathy (shallow emotions, callousness, lack of concern for others) and to lower their pitch in response to men higher in the antisocial component (disregard for authority, poor anger controls). It seems that not all psychopaths are equal, nor equally attractive.
Psykopatian affektiiviset piirteet kiihottivat naisia, ja antisosiaaliset eivät. Se on loogista, koska naiset ovat statusta seuraavia ihmislampaita, ei tällöin auktoriteetista piittaamattomuus tehonnut, kun taas piittaamattomuus muista, pinnalliset tunteet ja kovasydämisyys kiihottivat naiset suunniltaan.

Joten, kenenkä seksuaalisen valinnan syytä toksinen maskuliinisuus olikaan?

Kenen "ansiota" se on, että sellaisia piirteitä yhä löytyy yhteiskunnastamme?



Summa summarum

Kuten ilmeistä, enää ei tarvitse naisia sääliä esim. parisuhdeväkivallasta, sillä se kaikki on itseaiheutettua ja 100% vapaaehtoista. 


Eräs selitys tälle löytyy Fundamentin eräästä aiemmasta tekstistä, jonka pohjalta voi sanoa, että naiset tykkäävät psykopaateista, sillä ne ovat heidän hengenheimolaisiaan. Molemmat elävät taakkana ihmisyyden niskassa ja piikkinä sen lihassa.  

Mutta näin yhteenvetona, tämä jälleen kerran todistaa sen puolesta, että seksuaalinen vapaus oli virhe, ja vain reguloitu seksuaalisuus voi pelastaa ihmiskunnan niin naisten hypergamiselta tyrannialta ja syrjimiseltä, kuin myöskin psykopaateilta.



Tällä hetkellä naiset suosivat psykopaatteja, ja laittavat näiden geenit auliisti jatkoon - samalla kun muiden verilinjat he katkaisevat. Eikö aiemmin naiset pakotettu yhteiskuntakelpoisiksi, mutta nyt onnettomuutenamme ovat kurittomat naiset ja heikot miehet?


Ei kommentteja: