torstai 3. lokakuuta 2019

Kuopion tapaus ja sen "yhteiskunnallinen merkittävyys".

Kuten tässä vaiheessa jo varmasti jokainen sen tietää, on Kuopiossa paukkunut.

Merkille pistettävää olikin, kuinka se sai suvakkien defenssit täysille - ihan kuin he olisivat odottaneet jotain täysin poliittisesti epäkorrektia lopputulemaa:


No, heidän toiveensa sitten lopultakin toteutui:


Massakontrollin aseet ja suvakkien genitaalit olivat aktivoitu tämän myötä.



Tästä tulikin suorastaan suvakkipornoa, sillä syyllinen oli valkoinen mies. Tämä oli heistä niin hieno uutinen, että piti ihan tuplastandardien nimissä kertoa kyseisen henkilön nimi.

Mitä tästä kaikesta voimme sanoa?

No, ensinäkin sen, että massakontrollin aseisiin kuuluvat tuplastandardit, ja näin niitä käytetään.

Toiseksi sen, että tosin kuin verta latkivat suvakit, me myönnämme esim. ongelman incelkysymyksessä - Fundamentti on antanut apua näille sieluparoille, kiusatuille ja syrjityille, ollut heidän kulmauksessaan ja muistuttanut yhteiskuntaa siitä, että kun näiden heikoin lenkki ottaa ja saa tarpeekseen, on siitä leikki kaukana. Alussa tämä feminismin myrkyttämä yhteiskunta on win-lose-diili naisten eduksi, mutta kuten tässäkin näemme, siitä tulee lopultakin lose-lose-diili.

Sitä niitetään mitä on kylvetty, ja kahva jää lopulta riuhtovan käteen.

Lopulta vielä muistutus ratkaisuista.

Ensinäkin asia ratkeaa lopullisesti vain valtiollista tietä, sillä aivan kuten hyvinvointivaltio on syntynyt siitä, että kapitalismi on laitettu kuriin, on sukupuutton kuolevassa maassammekin pistettävä pariutumisen kapitalistit - (hypergamiset) naiset kuriin.



Feminismi vie heiltä vastuun, ja antaa vapaudet, nyt kun tulisi tehdä pikemminkin päinvastoin - kunnes vastuu on samalla tasolla oikeuksien kanssa. Tämä feministien lietsoma narsistisena ja itsekkäänä tyrannina eläminen ei yksinkertaisesti toimi. Sen taustalla on totta kai isompi kuva, mutta herätä pitäisi silti.



Miksi tämän lopullinen ratkaisu on valtiollinen? Syy selittyy viikon aiemmassa tekstissä - on näet lähes psykologinen mahdottomuus, että tietyn rajan jälkeen mies voisi enää päästä omin neuvoin ylös. Se on poikkeus säännössä ja useimmiten puhdasta onnea - eikä sen varaan ole enää vara laskea.


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Juurikin näin.