keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Fundamentti Toivottaa Hyvää Joulua & Uutta Vuotta Lukijoilleen! (sis. Vuosikatsaus, lomakommentaari ja suosituimmat tekstit)

Se olisi taas aika lompsia joululomalle, ja palailla taas siinä seuraavan vuoden puolella takaisin eetteriin.

Tietysti, jos jotain suurempaa, joululomahorroksesta herättävää ilmenee, se tullaan sanomaan, mutta muuten mennään perinteisellä tyylillä.

Mitä taas tulee vuosikatsaukseen, voidaan sanoa että vuosi on ollut erinomainen, ja nousujohteinen, sillä tällä kertaa lukijamäärät ovat vakiintuneet ja suuret heittelyt vähentyneet - tietysti on olemassa selvästi aiheita mitä ei vielä olla osattu ottaa omakseen (adressit ja aloitteet) kun taas perinteiset Fundamentin aiheet aina maahanmuuttokritiikistä kriittiseen naistutkimukseen ovat olleet suosittuja, puhumattakaan sitten talousjärjestelmään liittyvistä teksteistä. Myös Täydellisen Järjestelmän yhteiskuntateoriaa on päästy esittelemään uteliaille silmille.

Näillä eväillä on hyvä poistua takavasemmalle ja joulun viettoon.

Vaan, tässä vielä vuoden 2015 viisi suosituinta tekstiä.

Hieman hassua, että yhteiskunnallispoliittisen blogin suosituin tekssti oli nimenomaan Tinderin pariutumiskoe, joka paljastui jopa siinä määrin naiskriittiseksi, että alkuperäinen sivusto on jo hävinnyt - mutta Fundamentin tekstissä on tallessa kaikki tarpeellinen data - samalla kun kyseisen sivuston pitäjä kun sai jopa tappouhkauksia sivuston vuoksi.

Sukupuolten Sota Leviää: Tinder-Koe Joka Punapilleröittää Sinut Varmasti


Myös seuraavan tekstin kohdalla on pitkälti kyse siitä samasta ilmiöstä: "Totuus sattuu" ja "totuudenpuhujat yritetään vaientaa" - tällä kertaa Jussi Halla-aho.

Katso Yllättävä Seikka Jussi Halla-ahon Saamasta Tappouhkauksessa (+ grafologinen profilointi)Matujen kannanotto/terroriteko Suomen itsenäisyyden juhlapäivänä myös keräsi huomiota ja muistutti, että vaara ei ole ohi, vaan se voi iskeä lähipiirissä ja seurata kotiovelle:

Facebook-kaverini Joukkoraiskattiin Raa'asti Itsenäisyyspäivänä - Media Ei Uutisoi!


Vuoden laskelmoiduin takinkääntö? Lukija päättäköön:

Tämäkö "Eheytti" Helena Erosen?


Ja myös lopuksi vuoden kantava teema: totuudenpuhujan suun tukitseminen päti myös uuden Vieraskynä-sarjan aloittaneeseen Henry Laasasen tekstiin.

Vieraskynä: Henry Laasasen Sensuroitu Teksti: Nuorten Naispakolaisten Vastaanottaminen Ratkaisisi Ongelmat


Joten, jos jotain vuosi 2015 opetti, oli se sen, että ongelmat ovat ja voivat hyvin, sillä niille ei tehdä mitään, ja niitä itse asiassa jopa vaalitaan.

Unohtamatta tietenkään seuraavia anekdootteja:Vaan se siitä, loppubiisin (tunnistatko kenen alkuperäinen se on?) ja toivotuksen myötä alkakoot jouluinen loma ja juhla!Hyvää joulua ja uutta vuotta, sekä kiitokset lukijoille ja tukijoille vuodesta 2015!

PS. Suositeltavaksi joulun poliittisesti epäkorrektiksi joulutekstiksi "Fundamentin toimitus" suosittelee seuraavaa tekstiä, joka on oivaa vastalääkettä "meidän kaikki traditiot onkin oikeasti muilta ja monikulttuurinen nihilismi on ainoa oikea ratkaisu kaikkeen"-hapatukselle: Onko Joulu sittenkin alunperin kristillinen juhla?

Ei kommentteja: