torstai 10. joulukuuta 2015

Facebook-kaverini Joukkoraiskattiin Raa'asti Itsenäisyyspäivänä - Media Ei Uutisoi!

Tässä on hänen status-päivityksensä (jaettu luvalla):

Jouduin perjantaina raanväkivallan uhriksi minun päälle hyökkäsi 2 irakilaista miestä meidän koti ovella 20 -30v.puri minua kasvoista ja hakkasivat päätä seinään. Jossain vaiheessa meni taju/ raiskaus. Ne onneksi saatiin kiinni!! että sellainen itsenäisyyspäivä oli minulla!!!

Medioista ainakaan Metro-lehti eikä Ilta-sanomat (edit. pitäisi olla nyt uutisoinut - kuitenkin kannattaa olla tarkkana, mainitaanko kansalaisuuksia, vai pimitetäänkö ne!) eivät ole nähneet aiheelliseksi uutisoida tätä tapausta, mutta Fundamentti jolla on maine poliittisesti epäkorrektin ja "kielletyn tiedon" julkaisijana ei anna tämänkään tapauksen jäädä varjoon.

Samoin, onkin erittäin suositeltavaa, että jaatte tätä (joko tätä tekstiä tai sitten kyseistä statusta omilla FB-sivustoillanne; parasta on jos teette molemmat!), näin "hiljaisuuden koodi" murtuu, ja paine kohdistuu oikeaan kohteeseen, aivan kuten valistus herättää nukutetut: Sinulla ja sinun läheisilläsi on oikeus tietää!

Mitä tästä voidaan sanoa, on se että vaara ei ole ohitse, vaan se on tullut nyt kotiovelle, ensin seurattuaan sinua.

Se, että tämä tapahtui itsenäisyyspäivänä, samalla kun suvaitsevaiston omat joukot olivat laittomasti ja naamioituneina, hyökkimässä kansallismielisten suomalaisten - laillisten kulkueiden ja kokoontumisten - kimppuun, on selvä signaali siitä mistä on kyse.

Tämä ei ole yksittäistapaus, tämä on sodanjulistus, halusimme sitä tai emme.

EDIT: 11.12. Tällä hetkellä näyttää siltä, että useimmat mediat ovat alkaneet uutisoida tapauksesta. Tosin, ainoa joka pääsee puhtain paperein läpi, on mtv3:sen uutiset, jotka myöntävät kyseessä olleen turvapaikanhakijamiehet.  Näin ollen jutun otsikko pidetään muokaamattomana, sillä mediat eivät pääsääntöisesti uutisoi tätä tapausta, sen kaikkia olennaisuuksia ja yksityiskohta myöten.2 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Kansalaisuudet näyttävät olevan pimitettyinä vieläkin. Tiedä sitten ovatko poliisin vai lehtien toimesta?

Mutta kun uutisessa kansalaisuutta (tai edes tietoa suomalainen/ei-suomalainen) ei mainita, sen tietää että kyseessä on lähes poikkeuksetta ns. turvapaikanhakija.

XeimA kirjoitti...

Erittäin hyvä huomio.

Hauska huomata, miten tuo salaileminen lopulta johtaa siihen, että porukka jo valmiiksi olettaa tekijän olevan matutaustainen.

Sen tapahtuessa, on hyvin hankala tuota kelkkaa enää kääntää, kuten nytkin on käymässä.

Poliisi kuuluu saman halllinan, virallisen totuuden, alaiseksi kuin mediakin, joten heitä velvoittavat samat käskyt.

Esim. Tässä juuri oli sensuroitu eräänkin poliisin ulostulo.

Saa nähdä josko niistä tapauksista saisi jutunaihetta.