torstai 17. joulukuuta 2015

Kaksi Sudenkuoppaa Joita Jokaisen Vapautuneen Miehen Tulee Varoa

Johdanto

Tässä viime vuotisessa, suuren suosion ja levinneisyyden saaneessa tekstissä, mikä on siis perustavanlaatuinen paketti miesten ja pariutumisen ongelmista ja horisontissa häämöttävästä vääjäämättömästä sukupuolivallankumouksesta modernissa yhteiskunnassa, on myös tämän tekstin perusta.

Voitannee myös sanoa, että tämä teksti toimiikin pienenä spin off:ina tuosta edellisestä, laajemmasta otannasta, jossa paljastetaan klassisten Fundamentin tekstien tapaan naisten pelit ja miehiä vaaniva sudenkuopat, sekä monta muuta perustavanlaatuista ongelmaa.

Tämä tässä tekstissä esitelty peli ja sudenkuoppa on yhdistelmä aiemmassa tekstissä mainittua ilmiötä, nimeltä shaming language, jonka tarkoituksena on siis häpäistä mies hiljaiseksi ja täten saada hänet alistumaan, tai sitten tekemään jotain muuta yksipuoleisesti naisen eteen.

Tästä pelistä on kaksi variaatiota, joissa molemmissa ylläpidetään naisen seksuaalista valtaa ja asetetaan nainen jalustalle mieheen nähden; ideana on että miehen arvo määräytyy siitä, onko nainen valinnnut hänet seksiin tai suhteeseen kanssaan. Ja koska nainen valitsee, on tämä erittäin kätevää naisen kannalta.

Pohjimmiltaan kyseessä on yksi ja sama peli, joka perustuu shaming languagelle jonka koodi on purppura. "Purppura koodi", eli "olet vain katkera kun et saa naista"-hyökkäys. Tietysti tämä on jo lähtökohtaisesti naurettava ja infantiili tapa yrittää hiljentää mies, sillä ei ole väliä mitä kautta totuuden sanoja on päätynyt johtopäätökseensä. Henkilön oikeassaolo ei myöskään määräydy siitä, saako hän seksiä vai ei. Esim. Nikola Tesla piti itsensä tarkoituksella selibaatissa, ja hän oli huomattavasti useammin oikeassa, tosin kuin moni joka eläimellisesti on milloin kenenkin nylkytettävänä. Samoin, missään ei olla sanottu, että kokeneet miehet olisivat sen vähemmän objektiivisia kuin kokemattomat.

Vain näiden hyökkäysten kohdepainotukset vaihtelevat, joten siksi ne on jaettu kahteen eri variaatioon.

Ja kun kerran tiedämme ilmiön nimeltä naisen logiikka, voi tämä kaoottinen systeemi lingota näitä vailla mitään logiikan lakien noudattamisia, joten tästäkn syystä näissä analyyseissa on otettu kaikki variaatiot huomioon.

Vaan nyt asiaan,

Variaatio A.

Tässä miestä häpäistään, jos hän ei saa seksiä tai ei ole saanut sitä lainkaaan,

Erityisesti tämän hyökkkäyksen kohteeksi joutuvat ATM- ja KTM-luokan edustajat. Joskus tosin tätä käyttävät naiset  voivat käyttää tätä samalla tapaa jokaiseen mieheen, ei väliä onko kyseessä super-YTM vaiko HC-ATM, sillä niin kaavamaisia heidän on tapana olla, mitä tulee shaming languageen (miehet voivat tästä päätelllä myös, että miten vakavasti tuohon hyökkäykseen voidaan suhtautua).

Tällä tavoin myös vähemmän viehättävät naiset voivat myös yrittää vongata itseään tasokkaamilta miehiltä seksiä.

Tämä variaatio on sellaisenaan hyvin pelkistetty esimerkki siitä, miten taustalla on yritys hiljentää mies, ja samalla saada hänet arvotettua sen mukaan onko kukaan nainen antanut hänelle. Näin toimii naisten seksikartelli, joka ei olisi mahdollinen ilman naisen seksuaalista valtaa.

Variaatio B.

Tässä pätee sama kuin edellä, mutta tällä kertaa mies yritetään painostaa parisuhteeseen. Tämä lankeaa yleensä kaikkien miesten, mutta etenkin sitoutumista välttelevien YT-miesten kuin myös MGTOW-miestenkin osaksi, sillä naisen suurin tavoite on saada mies vangittua parisuhteeseen, jossa nainen on hypergamisena hyötyjänä miehen resursseista.

Samoin, tätä käytetään koska nainen tiedostaa oman seksuaalisen valtansa rajojen tulevan vastaan siinä faktassa, että parisuhde-MA (seksuaalinen markkina-arvo) on eri asia kuin seksi-MA. Edellä mainitun kun pitää olla huomattavasti suurempi, jotta mies pitää naista jonkinlaisena saaliina, muuten nainen on vain hoito.

YTM joutuukin siksi tämän kohteeksi, koska nainen haluaa hypergamian toteutuvan ja täten hän yrittää häpäistä miehen sitoutumaan itseensä. Mutta koska naisen oma MA ja naiselliset aseensa ovat  heikot, pitää hänen siksi turvautua tähän tuttuun viimeiseen oljenkorteen, johon naiset tilanteessa kuin tilanteessa tuntuvat turvautuvan muutenkin kun alkavat jäädä alakynteen: shaming languageen.

MGTOW on tämän uhrina siksi, koska nainen ei kestä sitä että hän putoaa jalustalta ja menettää sen ainoan "kykynsä" mihin hänellä ei ole osaa eikä arpaa (sen, että hän sattui syntymään naiseksi), tämä myös siksi koska moderni nainen pelkää vahvaa miestä joka uskaltaa kulkea omia polkujaan, tosin kuin joukkosieluiset naiset jotka pitävät itseään vahvoina ollessaan osana joukkoa.Edellä mainittuja miehiä yhdistää myös se, että toisella heistä on suuri kysyntä, eikä hänen ole tarpeen tyytyä huonoon naiseen ja sen mukaiseen suhteeseen. Toinen taas ei tarvitse naista ja suhdetta, jolloin hypergamia ei voi onnistua, aivan  kuten tällöin on myöskin yksi jalustalle asettelija vähemmän, eikä nainen pysty hallitsemaan miestä seksuaalisella vallallaan.

KTM ja ATM puolestaan kokevat tämän, jotta heistä voitaisi tehdä beta-elättäjiä ns. tyytymis-suhteeseen, eli aisureiksi* naiselle joka on epäonnistunut hypergamiasssa, ja nyt etsii sitten miestä joka suostuu yksi- tai molemminpuoliseen tyytysmis-suhteeseen. Tätä käytetään tämän ryhmän miehiin myös hiljaiseksi häpäisemisen mielessä, koska heitä pidetään kyllin aivopestyinä ja epätoivoisina alistumaan tälle hyökkäykselle.

(*Termi aisuri on 2000-luvulla ruvennut saamaan uusia ja päivitettyjä merkityksiä - nykyisin sillä myös tarkoitetaan miestä, joka on "juoksunsa juosseen", yleensä YH-äidin kanssa ja elättää kiltist tämän lapsia, ja usein naista itseäänkin. Vieläpä siten, että naisen varallisuudessa verrattuna mieheen, on yhtä suuri ero kuin miehen seksuaalisella kokeneisuudella  naisen "rataennätykseen" verrattuna. )


Ei kommentteja: