maanantai 21. joulukuuta 2015

VAROITUS: Uusi Huijaus Liikenteessä!

Unohda "naisen euro"-myytti, nyt on uusi huijaus julki!

YK: Naiset tekevät yli puolet kaikesta työstä maailmassa


Ilmeisesti tuo naisen euro-myytti on jo niin saatettu jokaisen tietoisuuteen, että on pitänyt keksiä uusi uhriutumisen oikeuttava huijaus.

Naisen euro oli siis venkoiltu siten, että tilastolliset vääristelyt ja tarkoitushakuiset laskemat saivat aikaan käsityksen siitä, että naisen euro olisi 80 centtiä; sillä näin se, että nainen tekee vähemmän työtä (yleensä vieläpä leppoista ja riskitöntä suojatyötä) on saatu näyttämään sorrolta. Kätevää, eikö?

Nyt sitten nainen tekeekin jopa enemmän työtä kuin mies ja saa vieläpä vähemmän rahaa!

Tämä(kin) on saatu aikaan taivuttamalla totuutta, tai sanotaanko, venyttämällä työn käsitystä, mikä tosin tekstissä suoraan lukeekin: UNDP:n raportissa työksi on laskettu myös vapaaehtoistyö, luova työ ja kotityöt sekä perheenjäsenten hoiva

Pitäisikö sitten miesten ryhtyä myös laskemaan tuottavan työnsä lisäksi työksi mm. naisten  auttamisen, aina hämähäkin tappamisesta kodin ja auton korjaustöihin? Puhumattakaan "ammateista" kuten henkilökohtainen henkivartija ja kuski. Myös hyvin "suosittuja" ovat kävelevän juomatelineen ja  maksuautomaatin virka, sillä sellainen "kunnon miehen kuuluu olla".

(Kun tämä on sanottua, voi huomata että äkkiä kaiken täyttää hiljaisuus. Ainoa aistittavissa oleva asia on, tantereen töminä, kun pulskat feministit yrittävät juosta mahdollisimman nopeasti pois kiusallisesta tilanteesta, edeten verkkkaista vauhtiaan).


Ei kommentteja: