maanantai 18. tammikuuta 2016

VAROITUS MIES: Sukupuolten Sota 2016: #Wastehistime2016 (kuinka luoda naisvihaa)

Tämä vuosi on syytä aloittaa ajankohtaisaiheella, ja varoituksen sanalla.

Tämä on nimittäin ilmiö, joka on käytännössä astunut Suomeenkin, mutta joka ei vielä liene täällä lällättely-meeminä.

Eräs asia minkä miehet ovat pitkään voineet huomata, on se että naisten hypergaminen käytös ja miesten seksuaalinen syrjintä ovat lisääntyneet niin paljon, että voidaan sanoa sen olevan jopa jonkinlainen merkki sukupuolten sodasta. Ironista onkin, että kaikki feministien keksimät termit "patriarkaatin sorrosta ja sen merkeistä" ovatkin puhdasta projisointia siitä, mitä naiset tekevät miehille. Oli kyseessä sitten mikroaggressiot tai mitkä tahansa sellaiset.Asiasta on nyt täysin kiistattomia todisteita - sanotaan, että intention laki on siinä, että ei ole väliä mitä sinä sanot tekeväsi, mutta se mikä on lopputulos mikä tulee, on ollut myöskin se sinun alkuperäinen intentiosi - jolloin nämä todisteet todellakin ovat varsin raskauttavia.

Women Are Showing No Mercy For Men In The “Waste His Time 2016” Hashtag

Nyt, joku tietysti voi turvautua "se oli vain leikkiä"-korttiin, mutta me tiedämme, että se ei ole enää leikkiä siinä vaiheessa kun sattuu. Samoin, vaikka asiaa puolusteltaisi miten tahansa vitsinä, niin mehän tiedämme että vitseissä tapaa olla ripaus totuuttaa. Tässä tosin on kyseessä totuus, jossa ei ole ripaustakaan jälkeä vitsistä.

Nämä feminismin luomat sairaat naiset, todistavat että kyseessä on ollut tietoinen ja miesvihamielinen toiminta, joka on naamioitu tekosyihin kuten "meidän pitää jutella/minulla ei ole sellaisia tunteita/yms", samalla kun uhrille on naurettu tämän selän takana - nyt myös twitterissä.
Ja nyt kun päästiin puhumaan elämän laeista,, on tämä jotain mistä voidaan puhua reaktion lakina; reaktiolla on aina vastareaktio. 

Näin ollen, kun miehet nyt ehkä vihdoinkin alkavat ymmärtää, että he ovat sukupuolten sodassa naisten kanssa - sodassa jonka ovat aloittaneet naiset, mutta eivät kerro uhreilleen siitä - on ilmeistä että vastareaktiot tulevat lisääntymään. 

Mikä parasta, nyt vihollinen on paljastunut ja hänen hyökkäyshalunsa ovat nyt ilmiselvät. Näin siihen voi varautua.

Tämä tosin tietää täydellistä luottamuksen kuolemista miesten ja naisten väliltä, mutta hyvänä puolena on se, että tämä passiivis-aggressiivisesta, naisille ominaisesta vihamielisyydestä on nyt tullut avointa aggresiota, jolloin homma menee tasaiselle; fakta on se, että jos tulisi avoin sukupuolten sota, naiset saisivat melko huolella miehiltä nakkiin (passivis-aggressiivinen hyökkäys kun aina paljastaa sen, ettei hyökkääjällä ole oikeaa valtaa).Ja nyt me olemme siinä tilanteessa. 

Naiset eivät pysty enää käyttämään tekosyitä, vaan nyt miehet tietävät, että syy, miksi hommat menevät pieleen johtuu naisesta (intention laki) - nainen kun on se valitseva sukupuoli, sillä naisella on (seksuaalinen) valta, kuin myöskin vastuu (asia minkä naiset tapaavat unohtaa). Ja kuten jokaisen vallan väärinkäyttäjän aseman laita on, on myös näiden naisten tyrannnian aika juuri niin pitkä, kuin sen sallitaan olevan. 

Kuten aiemmin Fundamentti on tiedottanut, on sukupuolivallankumous roikkunut ilmassa, ja hakenut muotoaan. Sen on ounasteltu tulevan ns. ATM-luokalta, ja nyt kun selviää, että naiset käyttävät näitä hyökkäyksiä hypergamisessa mielessä, eli miehiä vastaan jotka ovat heidän tasoisiaan tai tasonsa alle (hypergamian jatkuessa entiseen tapaansa), on selvää että MGTOW-liikehdintä räjähtää ja sukupuolivallankumous - mikä ikinä se tulee olemaan ja miten se tapahtuukaan - tulee olemaan tosiasia - joku voisi sanoa sen jo olevan täällä. 

Kun katsooo tämän hyökkäyksen uutisointia, on se erittäin feminististä; naisia ei kritisoida, vaan heille nauretaan kuin söpöille pikkuisille lapsille, jotka tekevät jotain hassua. 

Miten voimme edes kuvitella näin joukkosieluisen sukupuolen kehittävän itselleen omaatuntoa ja moraalia, kun massakontrollin aseet on feministien mielen mukaiset?

Näin ollen, virallinen taho ei tule miehiä auttamaan, vaan heidän on tehtävä se itse.

Vaan, tässä esimakua vastaiskusta, 

Jos tämä jokaisen feministin unelma hashtag on #wastehistime2016 , on se nyt poikinut vastavoimia, jotka kulkevat nimillä #ruinherlife2016 ja wastehertime2016.

Muistakaa, naisen seksuaalisen markkina-arvon huippuaika on lyhyt, ja tätä peliä voi pelata kaksi. 

Erityisesti silloin osat kääntyvät, kun naisen huippu on ohitettu, ja biologinen kello tikittää. 

Olisi ikävää, jos joku antaisi hänen maistaa tuolloin omaa lääkettään. Eikö?

Tosin, tämä uutinen osoittaa että on erittäin epäterveellistä leikkiä tulella - mies puukottaa naisen kuoliaaksi, sillä tämä oli päättännyt kyykyttää häntä tällä kyseillä "leikillä" (ei tosin ole varmuutta,  onko uutinen vain  huhu, mutta on selvää, että jos törkeät loukkaukset ja täysin  harkitut hyökkäykset jatkuvat, tälläiset uutiset eivät tule jäämään huhuksi).PS. Allekirjoittanut tosin pitää tätä koko järjestelyä erittäin vastenmielisenä ja myrkyllisenä, mutta ymmärtää että sodassa valitettavasti on kyse selviytymisestä; tai kuten Juice asian muotoili: "Sodassa on rakastaminen kielletty, ja rakkaudessa sotiminen".

Ei kommentteja: