keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Suomalaisten Naisten Saavutusten Näyttely

Suomalaiset naiset ovat aloittaneet vuoden 2016 ryminällä.

Feministien masinoima "naisen seksuaalinen vapautuminen" ja "oikeus valita", "sillä sitähän ne kaikki miehet aina tekevät", on onnistunut täydellisesti.Katsokaamme hieman, miltä se näyttää käytännössä:

"Työpaikkaromanssit" puumista moderneihin uranaisiin

Ensimmäiseksi yksityisen tahon "romanssit":

Naisilta hurjia ehdotuksia isännöitsijöille: "Kaapit tarkastettu, voitko tarkastaa lakanatkin?"


Mieshieroja avautuu naisten lääppimisestä: "Ei auta muuta kuin vetäytyä taaemmaksi"


Sitten valtion tukemat hommat:

Kauhavalla kuhistaan: SPR:n vapaaehtoistyöntekijän seksisuhde matun kanssa rikkoi perheenKommentaari: Jos kansainvälinen verikapitalisti (ottaa ilmaiseksi verta, ja myy sitä eteenpäin ympäri maailmaa) SPR on kunnostautunut rahastamaan ihmisten hädällä (ja "hädällä") on se näemmä nyt laajentanut ihmiskauppansa suoraan paritustoimintaan.

Ei mutta onhan se nyt eksoottinen kokemus, kun kamelikuski pääsee kerrankin ohjastamaan suomalaista, kiimaista nautaa! Ei mene kuulkaa ihmiset verovarat hukkaan!

Eikä ole ihme, että feministit ovat hiljaa raiskausten ja "taharrus"-pelin kanssa (vähän kuin litta, mutta siinä ahdistelllaan naisia, voittona raiskaus, jota villit allahu akhbar-huudot siivittävät) ja sen faktan kanssa, että heidän koko olemassaolonsa on usein perusteltu sillä että näissä maissa naisen asema on niin huono, vaan nyt kun sitä olisi voitu parantaa niin jätetäänkin naiset sinne, ja otetaan nämä "kiihkeät rakastajat" ja koulutetut sotamiehet ja karkurit heidän sijaan tänne, ja mennään itse tyrkylle.

Voidaankin sanoa, että patriarkaatin konstruktiot, kuten perheinstituutio on tässä tapauksessa erityisen hyvin tuhottu, samalla kun sotalasta on päästy käyttämään seksuaalisesti hyväkseen, "kotoutumistarkoituksessa". Feministit voivat olla ylpeitä.Eikä siinä vielä kaikki, sillä:


Kommentaari: Mikä rakkauden vuosi tästä on tulossakaan, kun jo talvella on tälläistä romantiikkaa ilmassa!

Ei ole epäilystäkään: Meillä todellakin on unelma, ja ra(a)jat auki!

Ei mutta jos tuntuu, ettei vielä eilinen ollut kyllin syvä pohjanoteeraus, niin nyt on tehty uudet pohjat, ja nyt jopa minä myönnän etten tätä ihan osannut aavistaa.

Näyttää siltä, että päättävissä asemissa olleet feministit ovat muistaneet eturyhmiään, ei vain valtiokustanteisella lapsiprostituutiolla, vaan myös näemmä KELA-korvaus systeemiä on hyödynnetty:

Ensiksi verovaroin tuodaan nämä "arabialaiset rakastajat ja savannnisastujat" maahan, ja summan loppuosan maksavat sitten asiakkaat, hieman kuten KELA-korvauksessa, jossa loppusumma jää omavastuuosuudeksi. Huiman kätevää!

(Olisi muuten aika ruveta käräyttämään näitä, uskon että siellä on joukossa muutamia kovan luokan feministejä ja suvaitsevaiston edustajia.)

Sinkkuelämää - yksilötason suoritukset. Tämän rinnalla kyseinen törkysarja on lastenohjelma, ja taas näemme totuuden modernista naisesta olevan tarua likaisempaa:


Seuraavaksi kilpasiskon vastine, joka ei jää lainkaan tässä naisten sikailussa toiseksi:

Eronneen Jasmin Mäntylän raju avautuminen: ”Olen pettäjä ja valehtelija”


Kommentaari, itseltään Jasminilta:  Olenko pettänyt ja valehdellut asiasta? Kyllä olen. Kadunko tapahtunutta? En. En voisi ikinä katua jotain, mikä on tuonut maailman ihanimman ja minulle sopivimman ihmisen elämääni.

Siinäs kuulitte! Tärkeimmät asiat, eli oma nivusten kutina  ensimmäiseksi, ja vanhanaikaiset patriarkaaliset  konstruktiot kuten hyveet, joiksi luetaan uskollisuus, rakkaus, epäitsekkyys, ja rehellisyys sitten sen mukaan, miten se sattuu sopimaan sen hetkiseen tilanteeseen.

Poliittiselta kannaltaahan Jasmin on kokoomuslainen, ja näin me saamme taas yhden uuden yhtäläisyyden mikä yhdistää arvovapaita (nihiistisiä) ja internationalistisi puolueitamme sekä heidän edustajiaan, vastaanottokeskuksissa, sekä sitten niiden ulkopuolella. Ei väliä oletko punavihreä feministi vaiko muuten vain arvosi tunteva moderni porvarilliset arvot omaava nainen, on lopputulos yksi ja sama.

Tämähän ei ollut ensimmäinen kerta kun he osoittavat solidarisuutta feministiseen suunnitelman toteutumiseen - joten voimme sanoa että yhteisöllinen ja yksityisen tason osallistuminen on nyt täydellistä:

Kokoomusnaiset ehdottavat miesveroaHyvät uutiset(?)

Vaan, poikkeus tunnetusti vahvistaa säännön, joten tästä syystä on syytä esittää seuraava poikkeus. Nimittäin jos alkuvuosi on ollut sarjaa "rimaa ei voi alittaa,jos sitä ei edes aseta" suomalaisille naisille, jolloin paljastui että kun he eivät ole tekemässä feminismin oppeja noudattaen miestensä elämästä pirttihirmuhelvettiä, ovat he raiskaamassa tai ostamassa seksiä alaikäisiltä sotalapsilta, niin tämä teksti kyllä taas palauttaa uskoa vastakkaiseen sukupuoleen.

Suomalainen mies, sinä et ole sika


Samaten, jos jotain hyvää tästä tilasta haetaan, on se epäilemättä se, että nyt valtavirta on alkanut punapilleröitymään, ja saamaan selville vaietun totuuden. Siinä on potentiaalia, sillä sinisen pillerin, poliittisesti korrekti vaihtoehto, on se että ongelma kyllä jatkuu entisellään, mutta siitä vaietaaan ja sen uhrit, eli miehet haudataan kaikessa hiljaisuudessaan. 
Ei kommentteja: