maanantai 9. maaliskuuta 2015

Se Todellinen Syy Työttömyyden Pitkittymiseen: Koska Tuottoisa Bisnes

"Pomo haukkui minua maailman ilkeimmäksi ihmiseksi ja valehtelijaksi. Olen kuulemma todella paha, ja hän ei itse pystyisi elämään sen kanssa mitä, mä teen."
Tälläinen moraalinen tuohtumus ynnä itkupotkuraivari nousi ilmoille, kun riistokapitalisti sai kuulla, että työläinen on niinkin röyhkeä, että ihan pyytää palkkaa ja vieläpä vetoaa kirjalliseen sopimukseen.
"Sari sai lopulta palkkaa tammikuussa tehdystä työstä 40 euroa."

Vai että 8 € / tunti? Sari selvitti totuuden palkasta, puhelinmyyntifirma antoi heti potkut


Allekirjoittanut on muuten joskus vuonna miekka ja kilpi, ollut töissä eräässä laskettelufirmassa, ja vieläpä suullisella työsopimuksella. Ihan tuollaista palkkaa ei irronnut, kuin mitä Sari sai. Oli se nyt hieman parempaa, vaikkakin pitkälti siitä syystä, että työpäivä oli 12,5 tuntia ilman ylityölisiä, joten pääsihän sitä nyt vähän väkisinkin kertymään. Vapaa-ajat puolestaan olivat sitä luokkaa että sitä rahaa ei vain ehtinyt tuhlaamaan. Työoloista johtunut sairastelu (vilustuminen, angiina ja jälkitautina pamahtanut keuhkoputken tulehdus) johtivat sairaslomaputkeen, mikä taas sai hieman vastaavanlaisen vastaanoton pomolta, kuin mitä tuo tämän kertaisen uutisen Sari oli saanut penätessään oikeuksiaan.
 "Köyhän miltei jokainen halu on rangaistava hyökkäys." - Louis-Ferdinand Céline
Näin jälkeenpäin miettien, voi vain todeta että kukapa olisi silloin uskonut, että sellaisen riiston poiskarsiutumisen sijasta siitä tuleekin trendi? Joskus kehitys ei kehity.

Vaan onhan meillä sentään jo kahdet työmarkkinat, joten on ainakin mistä valita (pieni präntti: tämä valinta ei koske tosin työläistä)!

Sillä, aivan kuten kapitalismi on duopolissa sen toteen näyttänyt että puheet yrittäjyyden ja kilpailun vapaudesta ovat ainoastaan valheita ja iskusanoja, joita lasketellaan äänestäjille jotka eivät tunne
kapitalismin luonnetta ja mekanismeja sen paremmin kuin sika sateliitin toimintaperiaatteita, on myös aivan samalla tavalla käytössä massakontrollin aseena toimiva uus-kieli, jonka ansiosta voimme kutsua esim. orjuutta nimityksillä kuten vaikkapa "kuntouttava työtoiminta".

Tämä riistokäytäntö jatkaa edellisen riistäjän linjoilla, mutta laittaa vielä "paremmaksi".

Siinä työläinen ei saa edes 40 euroa kuukausipalkkaa, sen sijaan tällä vedätyksellä maksimoidaan kapitalistin voitto siten, että palkan maksamisen sijasta saakin kapitalisti 50€ korvausta, sillä tekeehän hän sankarillisen teon ottamalla vastaan orjan tuottaman ilmaisen työn tulokset, samalla kun orja saa kokonaiset 9€. (Tästä tarkemmin edellä olevassa linkissä).

En tiedä, mutta luulisin että muutama työvoimalakien puolesta taistellut tyyppi ei ainoastaan pyöri tässä kohtaa haudassaan, vaan kohta meillä on zombeja aloittamassa vuoden 1918 kuuluisaa selkkausta uudelleen!
 
Joten, tälläisiä hyväntekijöitä meillä on. Luulet ehkä, että niitä on vaikea löytää muualta kuin Transylvanian linnoista, mutta usko tai älä, niitähän löytyy ihan meidän kotioloistamme, ja sinä rahoitat heidän harjoittaman riiston verovaroillasi; fakta on, että jos tämä moraaliton ja epäeettinen käytäntö lopetettaisi, silloin myös veroja tarvitsisi maksaa vähemmän!
Yhteiskunta maksaa työnantajalle, joka ei maksa työntekijälle. Näin saadaan Suomi nousuun työtä tekemällä. Tai ainakin osinkotulot paremmiksi, kun työvoimakustannuksien sijaan työntekijän ottamisestakin maksetaan.

Tienataan työttömillä!


Nyt, vaikka me tiedämme että lama ja työttömyys ovatkin kapitalismin valuvikoja, mekanismeja, tai millä nimellä me niitä kutsummekaan, herää kuitenkin kysymys: miten iso osa työttömyyttä oikein johtuu yksinomaan siitä, että se on hyvää bisnestä?

Työttömiä nyt on turha lyödä ja haukkua siitä että ovat työttöminä, eivät he voi kapitalismin kriiseille mitään. Lisäksi jo matemaattiset faktat ovat sellaiset, että johan sen jo mutkattominkin olmi ymmärtää, että jos vapaita työpaikkoja on joitakin kymmeniä tuhansia ja työttömiä joitakin SATOJA tuhansia, ei siitä päästä mihinkään.Mutta annas kun pääsemme tilanteeseen jossa voi potkia "menoerät" pois, ja ottaa heidät takaisin töihin ilmaisiksi (tai laittaa jakoon muille verijuotikkaille), vieläpä siten, että heille valtio maksaa sen ruhtinaallisen 9€ PÄIVÄpalkan.

Eräs syy miksi kapitalisteja ei ole koskaan oikeasti haitannut se, että kapitalismiin kuuluu työttömyys, on vain siinä, että he saatoivat kiristää työläisten reserviä, työttömiä, ja riistää heitä heidän inhimillistä hätäänsä käyttäen. Nyt se on tullut hivuttaen takaisin, mutta meidän on otettava oikeuden miekka tupesta, ja lyötävä tuo suuri iilimato kilon palasiksi.

Klikkaa isommaksi

Muutenkin tämä antaa erinomaisen kuvan kapitalismista. Uhreina on kuluttajat ja firman työläiset.
Lempiuhreihin toki kuuluvat aisteiltaan heikentyneet, vapisevahuuliset vanhukset, joille hakataan läpi sopimus, mistä likaisen työntekijä ei luonnollisestikaan kostu itse juuri mitään. Työläiseksi yleensä otetaan joku, jonka hätää myös käytetään hyväksi, oli se sitten nuori ja kokematon, tai muuten pakkorakoon joutunut ihminen kuten työtön tai työtä muuten aktiivisesti hakeva köyhä.

Tämä kaikki menee samaan Oy Paskatyö Ab:n tuoteperheeseen ihmisarvoa raiskaavien ilmaistöiden, eli uus-orjuutuksen kanssa. Termi kuntoutus on suorastaan järkyttävää huijausta, vai mistä saakka kapitalistin ahneuden vuoksi poispotkitut muka ovat kuntoutuksen tarpeessa? Ok, voivat olla, mutta vielä törkeämpään hyväksikäyttöön ajaminen ei ole jotain mistä saisi kuntoutusta tekemälläkään, vaan se on pikemminkin ehdollistamista kapitalistin karjan osaan. Tässä käytetään vielä keppinä karenssia, samalla kun huijariyritykset heiluttelevat muka ylevän elintason porkkanaa uhrinsa nenän edessä.


On selvää, että meidän tulee antaa sen kapitalismin alan kuolla, joka ei pysty olemaan pystyssä kapitalismin omin säännöin. Sellaisella ei ole tarkoitusta, sillä ainoa tarkoitus joka tälläisellä muutenkaan tulisi olla, on kansan palveleminen ja pelkästään kansan palveleminen, mutta nämä instanssit menevät nyt päinvastaiseen suuntaan.HUOM: Huomenna, tähän samaan aikaan Fundamentti julkaisee kattavan listan vinkkejä ja sovelluksia, aina yksilötasolta yhteiskunnalliseen, joiden avulla voit selvitä näistä, ja laittaa kampoihin - älä vain missaa!

Ei kommentteja: