torstai 19. maaliskuuta 2015

Mitä Meidän Tulisi (vihdoinkin!) Oppia Viimeisimmästä Raiskaustapauksesta?

Poliisi: Nuori nainen raiskattiin törkeästi – 5 nuorta miestä pidätettynä

Taas saatiin suorastaan pornoa suvaitsevaistolle, ylivoimaraiskaus, kohteena suomalainen tyttö. Siinä on vallan paljon suvaitsemista, joten sadistinen nautinto lienee samaa tasoa niin suvakeilla, kuin myös heidän lemmikeillään jotka tuon maineteon suorittivat.

Mutta taas meidän muiden näkökulmasta on sanottava, että suvaitsevaiston politiikka on niin täydellisesti epäonnistunutta että heidän omat eturyhmät, vastoin kuin heidän täysin realiteeteista vieraantuneet yhteiskunnalliset fantasiat antavat odottaa, ovat jo tuhoamassa toisiaan.

Mitä eturyhmiä siis tarkoitan?

Suvakkien (ja femakkojen) mukaanhan naiset kuuluvat vähemistöön, vaikka edustavat 50% ihmiskunnan koostumuksesta.Samoin, tummat vähemmistöt nähdään myöskin vähemmistöinä, vaikka heitä on maailmassa enemmän kuin meitä valkoisia suomalaisia. Tai edes ylipäänsä valkoisia!


Heillä on varmaan logiikkansa, mutta se on täysin omanlaistaan, joka syntyy sekoitellen valhetta ja totuutta huolettoman tarkoitushakuisesti yhteen. Joten jos haluamme ymmärtää sitä, meidän on suhtauduttava siihen älyllisellä epärehellisyydellä, jotta emme niksauta psyykettämme kognitiivisen dissonanssin kourissa.

Mutta tällä kertaa me emme tee niin, vaan katsomme asiaa tosiasialliselta pohjalta, ja toteamme, että taas kerran kun on käynyt jotain, mistä olemme varoittaneet, mutta minkä he ovat kieltäneet. Joten voidaankin vain todeta, että suvakit ovat joko liian tyhmiä, tai sitten vain liian epärehellisiä myöntämään tosiasioita.

Tästä samaisesta syystä, kaikki valta mitä heillä on, ainakin tälläisissä kysymyksissä, on yhtä kuin ase lapsen kädessä.

Mistä tämä johtuu?

Entä mistä puolestaan se johtuu, että nämä raiskatut naiset ovat olleet aina suomalaisia?

Eikö se ole millään tavalla viharikokseen viittaava tekijä, etenkin kun tiedämme, että "vääräuskoiset" ja "huorahtavasti" pukeutuneet naiseet ovat näiden tulokkaiden kultturellin käsityksen mukaan naisia, jotka haluavat sitä ja joita raiskaamalla et tee mitään väärää?

Suvakkien anti-isänmaallisena ja röyhkeänä puolustuksena toimii tällöin taas se tuttu kuvio, jolloin omien lemmikkiensä jäätyä rysän päältä kiinni, eivät he tuomitse millään tapaa oman politiikkansa hedelmiä tai eturyhmäläisiään, vaan siirtyvät "no mutta kun suomalaisetkin raiskaavat"-puolustelulinjalle.

Itse asiassa sellainen ei ole pelkästään lapsellista, vaan se osoittaa täyttä myötätunnottomuutta ja piittamattomuutta uhreista, sillä siinä yksinkertaisesti yritetään syyttää syyttäjää, ja pelastaa nahkansa kääntämällä asia päälaelleen. Asia painetaan villaisella, kuten kuuluu sananparsi.

Vai onko todellakin niin, että tässä maassa ei raiskata vielä tarpeeksi, vai miksi me tarvitsemme ulkomaan apuja?

Todellisuudessa meidän pitää tehdä, kuten Fundamentti on kehottanutkin meitä tekemään.

Meidän on poistettava feminismi ja sen aivopesu, sillä se aiheuttaa naisille toisaalta eripuraa suomalaisen miehen kanssa, rikkoen sukupuolten luontaista yhteyttä, mutta toisaalta se myöskin tuudittaa naisen pahaa aavistamattomaksi uhrilampaaksi. Tämä siksi, koska feministit ovat suvakkeja, ja heidän näin ollen pitää propagoida miten vaarattomasta asiasta on kyse, vaikka puhutaankin heistä joilta ovat peräisin raiskaustilastojen kärkiluvut.

Toiseksi meidän on seurattava jälkiä suvakkien sylttytehtaalle, ja asetettava myöskin heidät vastuuseen sellaisesta maahanmuuttopolitiikasta mikä selvästi vaarantaa kansallisen turvallisuuden. He jotka sitä ajavat, he siitä myöskin maksakoon, suomalaisten kärsivällisyys on loppu!

Kolmanneksi, meidän on aika ottaa mallia niistä maista, joissa tätä monikulttuurisuus-kokeilua on kokeiltu, ja todettu että siitä ei tule mitään. Ja lähettää rikastajat rikastamaan kotikontujaan.

Tanska aikoo karkottaa kaikki rikoksiin syyllistyvät ulkomaalaiset

Norway Just Deported 824 Muslims, Every American Needs To See What Happened Next

Former Muslim: ‘You must ban Islam. In Islam Muslims have the right to kill you, rape, grab properties, your country, your money.’

Tosiasioita kun on enää turha kieltää, vaikkakin "virallinen totuus" käyttää massakontrollin aseita, salatakseen sen meiltä (esim. ei saisi kertoa, mitä kansalaisuutta rikollinen on, vaikka se juuri pitäisi kertoa, ihan jo sillä perusteella että kansalla on oikeus tietää, jo ihan turvallisuutensakin uhalla).

Karu totuus raiskauksista - jopa 13-kertainen ero

Vai, onko seuraavassa uhrilleen myötätuntoisen, ja tekojaan jälkikasvunsa puolesta katuvan ihmisen tapa osoittaa se Suomen kansalle?


Jos edellä mainitut asiat olisi hoidettu ajoissa, mitään tälläistä ei olisi tapahtunut.

Aikaisempi tilasto näytti tältä:Entä kehitys? Katso itse:

Ei siis tarvitse olla ruudinkeksijä, ymmärtääkseen että raiskaustilastot olisivat paljon pienemmät, jolloin siis tuo kuolemaakin pahempi kohtalo, raiskaus - kuten feministit asian ilmaisee- tapahtuisi paljon harvemmin, jos tälle asialle tehtäisi jotain johdonmukaista. Sen sijaan keksitäänkin valheita ja peitetarinoita.

Mutta kuten Fundamentti on aiemminkin osoittanut, on suvakille aate lopulta se kaikkein tärkein, jolloin yksittäistapauksina voidaan uhrata jopa omia.

Ja nyt kun feministit vielä tulivat jälleen puheeksi, niin otetaan heiltä puheenvuoro mitä on käytetty, liittyen tähän tapaukseen:

VR on lisännyt lähijunien järjestyksen­valvontaa

Kyseessä on siis "sama vanha poru".

Valkoinen mies on siis äkkiä syyllinen siihen kun musta mies raiskaa valkoisen naisen? Vaikkakin huomattavana, kulttuurillisena erona, tämän mustan ja valkoisen miehen välillä on se, että valkoisen miehen vankilassa raiskaaja laitetaan lisko-osastolle, jotta muut vangit eivät tappaisi häntä, siinä missä taas jokainen meistä tietää kulttuurin (ja uskonnon) joka näkee raiskauksen olevan naisen omaa syytä, ja tästä syystä tuomitsee naisen esim. kivitykseen jos hän syyttää raiskaajaansa raiskauksesta.

Vaan tässä kuitenkin vielä yksityiskohtainen, poliittisesti korrekti paljastus, joka kertoo mistä kulttuurista tässä todella on kyse - kyse ei ole mistään "naisten häpäisyn kulttuurista" (leimasin, millä siis pyritään hiljentämään kaikki naiskriittinen puhe) - vaan kysessä "vonkaamisen kulttuuri" minkä kohdalla, yllätys yllätys, jäljet johtavat taas kerran sylttytehtaalle:

Kyse on vonkaamisen kulttuurista

(Joskus allekirjoittanutkin pelasti eräänä yönä, erään naisen tuollaiseen tilanteeseen joutumiselta. Oli kuulemma - tässä esittelen hänet "yön timoksi" - lukeutunut henkilö ollut juuri tivaamassa naiselta, huuliaan lipoen että "do you like sex?" kun tulin paikalle, naisen vilkuiltua minuun päin hätääntyneenä).


Ja vielä lopuksi, isänmaantoivot samassa potretissa, ai että kuinka ovatkin sitten lutuisia kaikki!
Vaan nyt, on aika ryhtyä sanoista tekoihin, joten seuraavaksi muistakaamme suvaitsevaisia ja moniosaajaystäviämme seuraavalla adressilla:

Rikokseen syyllistyneen ulkomaalaisen karkoittaminen

Ei kommentteja: